[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1336425 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1336425

Odpowiedzi 5178

Ardello

Ardello

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nieciekawie ;P gdzie są  jakieś złoża prócz tego co wymienilem i na farmie onara w gnieździe polnych bestii?

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zadanie cienie przeszlosci

1 notatka powinna byc tutaj @foto link, a nic tu nie ma
pomocy

https://zapodaj.net/f27c697cfe27d.png.html

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Małe pytanko, czy opłaca się kupić u Gallahada na Nightmare SnC jako mag wody tego całego przyzwańca czarneg wilka za 15lp? Póki co wykonałem prawie wszystkie misje u Orków (oprócz mroczne rytułały bo jestem jeszcze za słaby i najemnik orków bo nadal obawiam się tego buga z kopalnia jak w starym returningu) i nadal nie mogę kupić tego cieniostwora u handlarza (ale orkową rózgę już mogłem kupić).

Ardello

Ardello

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie kolejny głupi problem, mam nauczone walke 2 broniami, mam te bronie, spełniam wymagania, a moge założyć tylko prawy miecz, jak założyć lewy? jak ciskam ctr (założenie) to nic sie nie dzieje.

edit:

Nawet jak uda się w ekwipunku założyć lewego duala (i wizualnie w ekwipunku jest założony) to podczas walki Bezi wyciąga tylko prawy miecz, to jakiś bug czy coś źle robie :P ? oby to drugie.

Mam nadzieje że to taki easter egg od twórców spolszczenia dla gracza który chciał się nauczyć duali przed lasem assasynów ( uczy gonsales w karczmie prawie za pół darmo i daje duale), bo na 15 wczytanych save, raz zadziała i wezmę 2 bronie do reki, ale po śmierci i wczytaniu znowu nie działa, i tak kolejne 15 razy, w innym wypadku dzięki za zmarnowanie 60h życia za gre pod duale a w rzeczywistości jedno wielkie gó..

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dostalem misje od morrighana aby pogadac z jego starym carlem
a carla nie ma
wyparowal mi

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dostalem misje od morrighana aby pogadac z jego starym carlem
a carla nie ma
wyparowal mi

a nie wysłałeś go do swojego obozu jako kowal?

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ kur
dzieki mordo
nadmiar alkoholu z mozgu sieczke mi zrobil

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Takie pytanie odnośnie bossa kamiennego strażnika w Świątyni Łez na pustyni adanosa. Jak go zabić? Mam blisko 300 inteligencji, 14% siły magicznej i piorun kulisty, który na pełnym załadowaniu zadaje 1k-1.5k obrażen innym bossom ale jemu nic a nic. Można go zabić dopiero jak sie ma set na nieśmiertelnych strażników czy co?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może to głupie pytanie ale... próbowałeś młotem na strażników ?

SQuonny

SQuonny

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, zna ktoś kod na ragnara? Tego typa z jaskini co głodny siedzi.

marceliono

marceliono

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam
Jestem strażnikiem, dostałem misje zlikwidowania gildii zabójców. Poszedłem do ramireza ,który wysłał mnie do giliana (grajka na scenie)  a ten kazał mi na następny dzień o 00:00 przyjść do opuszczonego domku obok molo.
Problem polega na tym ,że nigdzie na nabrzeżu nie mogę znaleźć tego typa Asmala czy tam giliana, w sumie to nikogo nie mogę znaleźć z tej całej gildi zabójców. Może mi ktoś pomóc ? co tu jest nie tak ? może nie wiem gdzie szukać albo nie pogadałem z kimś?

Ardello

Ardello

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie kolejny głupi problem, mam nauczone walke 2 broniami, mam te bronie, spełniam wymagania, a moge założyć tylko prawy miecz, jak założyć lewy? jak ciskam ctr (założenie) to nic sie nie dzieje.

edit:

Nawet jak uda się w ekwipunku założyć lewego duala (i wizualnie w ekwipunku jest założony) to podczas walki Bezi wyciąga tylko prawy miecz, to jakiś bug czy coś źle robie :P ? oby to drugie.

Mam nadzieje że to taki easter egg od twórców spolszczenia dla gracza który chciał się nauczyć duali przed lasem assasynów ( uczy gonsales w karczmie prawie za pół darmo i daje duale), bo na 15 wczytanych save, raz zadziała i wezmę 2 bronie do reki, ale po śmierci i wczytaniu znowu nie działa, i tak kolejne 15 razy, w innym wypadku dzięki za zmarnowanie 60h życia za gre pod duale a w rzeczywistości jedno wielkie gó..

Pani Ognia Vocan

Pani Ognia Vocan

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie, jak się otwiera magazyn w kopalni orków? Chętnie go przeszukam zanim oddam klucz Wenzelowi.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Faktycznie w grze nie istnieje zamek, który można tym kluczem otworzyć. Możesz go tylko oddać Wenzelowi.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Pani Ognia Vocan

Pani Ognia Vocan

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

wicia1000

wicia1000

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

edit:

Jest ten dom on jest tam na prawo w rogu gdzie są rybacy musisz przeskoczyć te wszystkie beczki i się dostaniesz do niego. Przed statkiem.

Post połączony: 2020-04-07, 21:40
Witam potrzebuję save z pierwszego rozdziału jak jestem już strażnikiem trochę później ma ktoś może ?

Bo mi piszę że savy są nie kompatybilne ;)

I takie pytanie jeszcze czy na zwykłej podstawce można normalnie kopać rudy ?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jak włączyć animacje szybkiego kopania? miałem załączoną ale raz prąd mi wywaliło i znowu mi wolno kopie;p/

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

kylars

kylars

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W ustawieniach grafiki jest opcja animowane okna.

Ja mam pytanie z innej beczki. Czy użycie mavina może mi popsuć jakoś grę? Bo musiałem cofnąć czas komendą sett time xx bo zawaliłem zadanie z gildią zabójców a nie chciałem tracić 10h postępu z tego powodu.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zasadniczo jeśli nie zapiszesz nigdy gry z włączonym marvinem, to nic się nie powinno stać. Tylko nie wiem, czy cofnięcie czasu komendą set time pozwoli odwrócić zawalony wątek zabójców...

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam małe pytanie, wbiłem 750 many magiem na Nightmarze SnC ale wciąż nie mam 4 kręgu. Bonus z korony Adanosa sie nie liczy czy muszę być w 3 rozdziale gry?

0 użytkowników
Do góry