[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1143102 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1143102

Odpowiedzi 5178

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Owszem, sztaby się wytapia z 50 bryłek, ale tego nauczysz się dopiero po wykonaniu questa Węża, a do tego potrzeba dostać się do GD. W 1 rozdziale jednak można kupić sztabkę od Lehmara - dlatego właśnie każdy zaleca dostanie się do klasztoru nielegalnie, bo tylko wtedy dostaniemy quest, który na to pozwala. W innym wypadku można co najwyżej próbować zbugować się przez ścianę, żeby dostać się do piwnicy Harada, ale to raczej mało uczciwe.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, widzę, że stare wygi regularnie tu wchodzą, to dobrze, bo jest pytanie o duale.
Czy jeśli walka dualami została nauczona u Gonzalesa (btw niezły pomysł, choć trochę zabija grę innymi broniami pod zrękę) to jest sens uczyć się za 15pn tejże walki ze zwoju od Tiamantha?
Dla sprawdzenia się nauczyłem i wydaje mi się, że machanie tymi mieczami jest wyraźnie szybsze i znacznie rzadziej postać się zacina, choć jest to tylko moja bujna wyobraźnia :D

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Sens jest rozbili to na 2 poziomy  gdzie łączna cena w pn jest taka sama jak przedtem

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja wiem, zadawałem to pytanie setki razy, nawet znam na pamięć już tę cholerną pustynię adanosa, ale jakie jest rozwiązanie zagadki 3 pomieszczenia światyni adanosa, w której jest łza?

Tam gdzie są 3 płytki naciskowe na podłodze, 1 przycisk na ścianie, 1 na kolumnie i jeszcze jeden ukryty, który pojawia się po wciśnięciu odpowiedniej kombinacji pozostałych pięciu.

Serio, wolałem tego bossa, który przerzucał nas nad kolcami

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To tak nie działa. Każda płytka naciskowa ujawnia 1 przycisk.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Serio, wolałem tego bossa, który przerzucał nas nad kolcami
Kurde, jak ludzie to robią? Ja z tym próbowałem chyba trzycyfrową ilość razy i zawsze, niezależnie jak się ustawiłem, kolce przerabiały mnie na tarkę :F
W każdym razie jest tak, jak pisze kolega wyżej. Musisz nacisnąć właściwą kombinację tych przycisków na pionowych ścianach. Jest ich 3, co daje 6 kombinacji do wypróbowania. To nie tak dużo.

You didn't grow.
You didn't improve.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wystarczyło się ustawić przed tymi kolcami poczekać aż posąg podejdzie i gdy wykonuje zamach zacząć biec w jego stonę. Zawsze działało.

No to czeka mnie zabawa z tymi guzikami

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tak nie dawno filmik z tym dałem tu nie trzeba się nic pytać tylko pare strone  do tyłu poszukać

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

milten03

milten03

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z misja tajemicze morderstwo. Dalem trucizne constantino i zwoje karrasowi a ignaz nadal zyje

Tyczka

Tyczka

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógł by ktoś podać lokalizację schematów szpad ? Mam cichą śmierć i nic lepszego nie mogę znaleźć a u m
Ramireza nie mam żadnej opcji nauki

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@milten03 Musisz trochę odczekać. Albo przespaceruj się do innej lokacji, wróć i biegnij do Andre.
@Tyczka Nowe opcje nauki są chyba u Ramireza w miarę wzrostu reputacji, czyli trzeba robić questy. Nigdy nie grałem pod zręczność, więc pewien nie jestem. Trzeba w końcu tym zagrać, ale czasu ni ma :F

You didn't grow.
You didn't improve.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tutaj poprawie @Jao bo ma nieaktualne info u ramireza uczymy się do  mistrzowskiej reszta w ramach balansu zręczności jest zdobywana ze pewne rzeczy, jeden przepis jest za  załatwienie franka, kolejny jest za wykonanie polowań dla falka kolejny jest za zabicie  strażnika z pokoju dla wojowników w swiatyni lez na pustyni adanosa,  jeszcze jeden jest  za... tu nie mam bladego pojęcia za co, info ze rgprussia jest blednę,  ostatnia szpada jest standardowo z skrzyni raczki ale jak się do niej dobrać to  nie wiem  bo chyba zmienili wymogi  zreki do kradzieży  i 250 to już nie jest  tyle ile trzeba.

Rivenxd100

Rivenxd100

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego haniar nie zabije tiamanta(tylko palą ziele)

Tyczka

Tyczka

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar dzięki, a która to jest skrzynia rączki ?

MasterkGames34

MasterkGames34

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam

Mam problem odnośnie zadania ,, Zaginiony paladyn Logadir ''. Wszystko przebiega jak powinno do czasu kiedy mam zagadać do Kiko.  Przychodzę około 23 obok młynu lecz nie chce ze mną rozmawiać. Mogę zabić jego bandę a potem pojawiają się paladyni ale wtedy zadanie nie jest zaliczone. Jakieś porady ?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Skrzynia rączki jest bodajże obok zamku w GD, niedaleko zniszczonej areny o ile pamiętam.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Rivenxd100 Idź do jaskini Osaira, pogadaj z Joaquinem i wtkonaj zadanie z odprowadzeniem niewolników do kopalni.

You didn't grow.
You didn't improve.

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ogarniacie defa ze zbroi z plytek pelzaczy ?
nie wiem czy inwestowac 3 PN w sciaganie plytek, w tej chwili mam zbroje z g1 w starym obozie, co np kruk nosi. Ok. 110 defa

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
pytanie brzmi czy chcesz grac 7 rozdział jesli tak to musisz się tego tak czy siak nauczyć
Sama zbroja jest dobra na 1 rozdział jak sie gra pod siłę potem to już nie 

milten03

milten03

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry