Problem z Gothic 2 L'hiver 1688 3

O temacie

Autor szatan2000

Zaczęty 27.03.2018 roku

Wyświetleń 1688

Odpowiedzi 3

szatan2000

szatan2000

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A więc mam problem z modyfikacją  L'hiver. Zainstalowałem go razem z Dx11,po śmierci głównego bohatera nie pojawia się interface przez co nie mogę wczytać gry.Zmusza mnie to do wyłączania gry i włączania jej z powrotem tylko po to by móc wczytać grę xD

Mikotsune

Mikotsune

Czas Honoru
posty365
Propsy289
Profesjabrak
  • Czas Honoru
To nie umieraj.

How can I see roses... and only feel thorns...

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Ja bym tego nawet za bug/problem nie uznał. W Gothic nie da się umrzeć, bo "coś jest zbyt silne". Zawsze jest jakieś wyjście; albo pokonać przeciwnika, albo uciec. O, da się też nie być głupim i nie skakać z "Bóg wie skąd" (nawiązanie do akrobatyki z G1).

Osobiście przeszedłem grę bez zbroi i nie umierając. Trudno było z poszukiwaczami i innymi przeciwnikami zasięgowymi, ale jeśli podchodzi się do tego na chillku i bez pośpiechu, da się uniknąć wszystko.

"Jak zatem zabiłeś smoki, skoro nie miałeś zbroi? Kłamiesz." Używam broni zasięgowej, czyli magia lub kusza/łuk i odskakuję na boki. Grupka przeciwników? Zawsze da się wskoczyć na jakąś wysokość i postrzelać z daleka (a raczej z wysoka), jeśli nie ma żadnych wysokości, broń w zwarciu i dużo uników. Można wymieniać w nieskończoność.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

szatan2000

szatan2000

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi o to że po śmierci muszę wyłączyć grę a jest to strasznie denerwujące

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry