Zewnętrzne HDD poszukiwane 3746 5

O temacie

Autor mathsicist

Zaczęty 15.01.2018 roku

Wyświetleń 3746

Odpowiedzi 5

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po dzisiejszej małej awarii systemu szukam dysku HDD, który służyłby mi za backup. Może ktoś z was ma doświadczenie w tym temacie lub widział ciekawe recenzje ostatnio. Moje wymagania:
  • Dobra marka, renoma
  • Trwałość danych (więcej niż 2 lata)
  • Solidna obudowa
  • Pojemność do 512 GB
  • USB 3.0/USB typu C

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Podobno LaCie Porsche Design P'9223 jest dobry. Powinien spełnić twoje oczekiwania.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

Zewnętrzne HDD poszukiwane
#2 2018-01-17, 00:07(Ostatnia zmiana: 2018-01-17, 00:14)
  • Pojemność do 512 GB

Nie może być 1TB?

Nie znalazłem ani jednego dysku z 512GB HDD a 500 HDD kosztowały tyle samo co 1TB HDD. Dlatego daję linka do tego dysku: https://www.morele.net/dysk-zewnetrzny-adata-dashdrive-durable-hd650-1tb-ahd650-1tu3-crd-625278/

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Pojemność do 512 GB

Nie może być 1TB?

Nie znalazłem ani jednego dysku z 512GB HDD a 500 HDD kosztowały tyle samo co 1TB HDD. Dlatego daję linka do tego dysku: https://www.morele.net/dysk-zewnetrzny-adata-dashdrive-durable-hd650-1tb-ahd650-1tu3-crd-625278/
Jeżelli wpłynie znacząco na cene, to nie może :D Generalnie czym więcej tym lepiej, ale jakoś mi na tym nie zależy. W sumie może być i 256 GB.

Podobno LaCie Porsche Design P'9223 jest dobry. Powinien spełnić twoje oczekiwania.
Nie znalazłem żadnych dobrych opinii, podlinkujesz?

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Jeżelli wpłynie znacząco na cene, to nie może :D Generalnie czym więcej tym lepiej, ale jakoś mi na tym nie zależy. W sumie może być i 256 GB.

Jeśli możesz wydać 200 zł na taki dysk to wybór jakiś będzie ale różnic będzie się co najwyżej w cenie według mnie i to o maks 20 zł. 512GB musiałbyś kupić używkę a 256GB również. Dlatego kupiłbym tamtego od Adaty, bardzo dobra firma, ludzie robią ich dyskami testy wytrzymałości na wstrząsy itp. i nic się tym dyskom nie dzieje. Gwarancja 3 lata dotego jest bardzo fajna.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry