Witam.
Przerzuciłam vdfs-em z moda Wasteland mapę (zen) GD do innego moda, Classic mod, jeśli to ważne, jednak jest pewien problem, na nowej mapie GD potwory są tylko tam, gdzie były w oryginale, z kolei na nowych ziemiach tychże brakuje. Przedmioty, rośliny, wszystko jest. Przerzuciłam GD, Cmentarzysko oraz Wolną Kopalnię, potrzebne textury, oraz animacje, gdyż były związane z mapami. Skryptów ani niczego więcej na razie nie ruszałam, to była jedynie próba, by zobaczyć, czy jednak tak to się uda, i nie udało. Niczego więcej nie przerzucałam, gdyż nie mam rozeznania w tych rzeczach, a trzeba pamiętać, że Classic mod opiera się na skryptach G2 bez dodatku, na którego ograniu mi tak zależy, jednak z mapą z Wasteland moda.
Czy można coś z takim problemem zrobić? Co należało by wykonać, aby mapa pomyślnie znalazła się w innym modzie, z jego dość inną zawartością, jednakże z potworami na dodanych ziemiach, potworami, które to zostały w modzie Wasteland dodane jak przedmioty, które znajdują się na swoim miejscu?
Jest na ten problem jakiś sposób?
Z góry dzięki za odpowiedzi, nawet jeśli nie można tego problemu prosto rozwiązać.