Potrzebuje fizycznej pomocy. W sensie nie pomocy tu na forum, tylko gracza który wejdzie razem ze mną na mój świat i pomoże mi w jednej rzeczy.
Mianowicie, gram na DNS TechPacku + kilka moich modów, łącznie 256 modów. W tym Witchery - mod dodający sztuke wiedźm, wilkołaki, wampiry i tak dalej. Problem jest taki, że jestem na 9 levelu wampiryzmu, mam wszystko przygotowane na level ostatni - doskonałego wampira poziomu 10, ale nie mogę tego zrobić.
By osiągnąć 10 poziom wampiryzmu trzeba przemienić NPCta lub gracza w wampira. Z racji tego, że gram single, wybrałem oczywiście NPCta. Problem jednak jest taki, że któryś mod powoduje kolizje i nie mogę zahipnotyzować NPCta, a to jest potrzebne aby napoić go moją krwią i zmienić w wampira. Z graczem sytuacja jest 100 razy prostsza, bo wystarczy dać graczowi kielich z moją krwią, on pije i się zmienia. Nie trzeba żadnych hipnoz i tak dalej.
A jako, że nie chce być wiecznie niedoskonałym wampirem na przedostatnim levelu postanowiłem tu napisać z prośbą o pomoc
Jedyne wymaganie to konto premium, bo takie jest potrzebne aby zalogować się na ATLauncher i pobrać DNStechpacka. No i hamachi bo udostepnianie swojego świata jest przez taki lan.
Najlepiej wszystko wytłumacze na team speaku.