Domena Themodders 24208 68

O temacie

Autor Psimgoth

Zaczęty 5.11.2017 roku

Wyświetleń 24208

Odpowiedzi 68

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jutro ci podam dowody i dane do przelewu :)

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Avallach umówmy się tak. Płacę Ci 10 tysięcy pierwszy na konto a ty dajesz mi możliwość bycia współwłaścicielem tM. CO ty na to ?

Hmmm... gdybym miał dziesięć kafli, to nie płaciłbym tego na poczet bycia współwładcą jakiegoś tam forum, żeby tylko móc ukarać paru niegrzecznych ludzi. Psimek, wydaj na dzifki a nie tam będziesz na themoddersy jakieś wydawal.

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Tak na prawdę to mac dun to mój pan. Chciałbym ogłosić że za niedługo mac dun wraca a mi powierzono misje w której miałbym wykupić tm i odbanowac mac duna. To wszystko co miałem w planach, ale widzę że to walka z wiatrakami więc już nie wiem co mam robić.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Free MacDun!

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
EJ kereth on ma DZIEWCZYNE!

Tylko na bety gothica i nowe materiały do jego bogatych i potrzebnych nam fanom filmów o ciekawostkach z gothica beta i gothica sequel!

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Ja jestem tylko narzędziem, marionetką, zwykłym pionkiem. Za tym stoi ktoś inny a tak jak wspominałem Mac Dun. loooreeeee, to to ... To jaaaa... Ja argh!!!! Płomienie... Atak... Zucklov... Wielu zginie ..  Mac eff .. mass effect..

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Tak na prawdę to mac dun to mój pan. Chciałbym ogłosić że za niedługo mac dun wraca a mi powierzono misje w której miałbym wykupić tm i odbanowac mac duna. To wszystko co miałem w planach, ale widzę że to walka z wiatrakami więc już nie wiem co mam robić.

No proszę Cię, Mac Dun nie jest warty dziesięciu tysięcy złotych.  :lol2:

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
O kurwa Psimek wkroczyłeś na następny poziom bycia bezbekiem.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Zucklov, strzeż się. On jest wśród nas. Mac Dun... ON!! Wrócil. A teraz Mac Dun ukaz się. @Adanos  ujaw się i wyjaśnij im w końcu kim na prawdę jesteś. Nie możesz ich już więcej okłamywać. Udawanie że jesteś moim Multikontem miało na celu zmylenia ich przez co podejrzenia że multikinto adanosa jest moje sprawdzily się . Niestety plan mac duna się sprawdził i każdy kto obstawił, postawił że multikinto adanosa jest moje.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
No to koniec. Teraz całkiem mu odbiło.

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
To wszystko twoja wina !!! Trzeba było się już wcześniej domyślić że tu nie wchodzi w grę żaden Sueski! Jest wśród nas Mac Dun i to nie jestem ja. Jest pod nową postacią, ukrytą która w tej chwili przegląda ten wątek.

Czy nie zauważyliście że to wszystko składa się w całość? Przeciek sequela, wojny oraz szerząca się nienawiść na tm. Od czego się to zaczęło? Od MAC DUNA!!! JESTEŚMY świadkami nowej ery themodders gdzie już wkrótce mac dun obejmie stanowisko moderatora forum. I tak zdradziłem cię mac dun, ale wiem że przeznaczenia nie idzie już zmienić. Trzeba się już z tym pogodzić

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja myśle że to wina twoich rodziców.

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Nie mam rodziców. Jestem z domu dziecka. Tak jak Ty nie masz rodziców.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nic dziwnego, kto normalny by wytrzymał z takim jełopem w domu

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Ciebie to pewnie kilka razy podrzucili i zapomnieli złapać co nie ? Dajcie mi spokój albo będę walczył i wkurwial was jak się tylko da. Mówię tu o "elicie" tm. Ja się tak łatwo nie poddam, poza tym simen powinien także ukarać keretha i zucklova za ordynarnosc ale jak widać tego nie zrobił bo to jego ziomki poziomki :)

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zabawna jestes. Póki co jestes tutaj naszą zabawka jak sie wszystkim znudzisz to damy ci spokój, narazie mam beke z ciebie więc pisz dalej. :d

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Czy nie zauważyliście że to wszystko składa się w całość? Przeciek sequela, wojny oraz szerząca się nienawiść na tm. Od czego się to zaczęło? Od MAC DUNA!!! JESTEŚMY świadkami nowej ery themodders gdzie już wkrótce mac dun obejmie stanowisko moderatora forum. I tak zdradziłem cię mac dun, ale wiem że przeznaczenia nie idzie już zmienić. Trzeba się już z tym pogodzić

Ale mama wie, że ćpiesz?

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany

Mówiłeś że jestem nudny przy tym wysyłając memy " wake me up if You send something funny "

Post połączony: 2017-11-06, 00:09

Ale mama wie, że ćpiesz?

Przecież ty jesteś moją mamą a ojciec to Zucklov.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
*pisałeś. To było do drogmina aka exela.

@Simen Daj mu warna za nie edytowanie postów. To łamanie jednego z punktów regulaminu.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Wypierdalaj pajacu z tym już przeoranym nieśmiesznym żartem o multi Adanosa. Już się stał przeterminowany, więc postanowiłeś wymyślić inny o multi Macieja? To taki kurwa bezbek, że szkoda strzępić ryja.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry