Ja pie
Rdole,
@Adanos - najwidoczniej ktoś próbował się inspirować nami, ale tym razem na serio.

I mam prośbe jak już robicie gównoburze to nawet o mnie nie wspominajcie. Nie chce mieć z tym nic wspólnego.
To Ty w te gównoburze się wpierdalasz, ale to tylko moje zdanie na ten temat. Prawda jest taka, że zawsze gdy coś się dzieje związanego z Psimkiem, to się tu pojawiasz i warczysz, a potem przepraszasz, bo Ci się nudziło. Nie dziw się, że jesteś potem stawiany na tym samym gównopiedestale, co Psismród i Sueski.
Coż, możliwe, że dostanę za to warna, ale Psimgoth - wypierdalaj. Robisz się naprawdę nudny z tymi swoimi ankietami, gdzie pragniesz każdego pogrążyć, bo Ci wszedł w drogę. O ile pamiętam, to w czasie linczu, który zorganizowałeś na moją osobę, mówiłeś, że Simen to dobry moderator, wydaje dobre osądy a ten zły Kereth podnosi na niego rękę (co dalej jest przedmiotem śmiechu jak sobie o tym przypomnę, bo z Simenem posprzeczałem się o warna tylko jeden, jedyny raz

). Ktoś naprawdę na tym forum okazał się nazbyt łaskawy, że Cię odbanował. No, ale najwidoczniej i tak nie ma na to lekarstwa, bo gdy dostaniesz bana to i tak jak ten smród przyjdziesz w postaci czterdziestu multikont. Naprawdę, powtarzam - wypierdalaj, idź się bawić do piaskownicy ze swoim przyjacielem Sueskim, czy tam sprzedawaj nerkę za dostęp do alfy Gothic 3.