Simen - jako moderator. 5113 16

Ankieta

Czy waszym zdaniem Simen obraził gejzera od idioty na Shoutboxie oraz czy czasem jego decyzje są niesprawiedliwe?

Tak
8 (47.1%)
Nie
9 (52.9%)

Głosów w sumie: 17

O temacie

Autor Psimgoth

Zaczęty 4.11.2017 roku

Wyświetleń 5113

Odpowiedzi 16

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Chciałbym złożyć skargę na simena który to obraził człowieka gejzera od debila/ idioty na SB nie mając przy tym racji. Simen się wypiera wszystkiego co z nim związane dlatego chciałbym prosić "siły wyższe " o przebadanie tej sprawy w bardziej dokładny sposób. Tak samo drogmina zbanował za zwykle 'podejrzenia' nie przepraszając go za to a przy tym samym grożąc mu kolejnymi banami.

Chciałbym aby administracja  tego forum wyciągnela z tego odpowiednie wnioski. Wszystkie odpowiedzi nie mające żadnego powiązania z simenem prosiłbym o usuwanie.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Idź spać.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Kurwa zdecyduj się typie, czy szukasz problemów, czy masz wszystkich w dupie. Raz nazywasz mnie śladami Sueskich zjebów Adamem Colinsem, miałeś avatar z Sueskim, teraz wszystkiego się wypierasz i jeszcze odwracasz kota ogonem robiąc gównoburzę wokół Simena za obrażanie Gejzera, o które on sam widocznie nie chowa urazy. Weź się kurwa zdecyduj, a najlepiej zrób wszystkim przysługę i usuń konto. Jeśli myślisz, że ktokolwiek nabierze się na to, że nie masz nic wspólnego z Sueskim należąc do jego grupy, mając avatar i powtarzając jego retorykę, to zmień target swoich prowokacji xD
A swojemu koledze możesz przekazać, że sram mu do ryja xD

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wyjdź stąd, psimgot

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Ych, to chyba nie zadziała.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Zaraz Przyjdą tu jakieś drogminy, sueskie czy inne psigothy i zepsujo

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miło, że o mnie pamiętacie ale mnie nawet nie wciągajcie w to szambo.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Myślę że czas dać już temu wszystkIemu spokój on jest chory umysłowo. Mi już to wisi, Zucklov przestań sie produkować bo twój trud tutaj jest zbyteczny, napisz do działu obsługi youtube i wytłumacz w czym rzecz z tym gnojkiem sueskim i po sprawie a co do psimgotha myśle że poszczeka i mu sie znudzi.

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I mam prośbe jak już robicie gównoburze to nawet o mnie nie wspominajcie. Nie chce mieć z tym nic wspólnego.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Dawajcie wszyscy na "TAK", idc.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pics or it didn't happEn

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)

WinterKing Kereth
Gry (themodders@telegram)

Simen - jako moderator.
#11 2017-11-04, 23:19(Ostatnia zmiana: 2017-11-04, 23:32)
Ja pieRdole, @Adanos - najwidoczniej ktoś próbował się inspirować nami, ale tym razem na serio.  :lol2:

I mam prośbe jak już robicie gównoburze to nawet o mnie nie wspominajcie. Nie chce mieć z tym nic wspólnego.

To Ty w te gównoburze się wpierdalasz, ale to tylko moje zdanie na ten temat. Prawda jest taka, że zawsze gdy coś się dzieje związanego z Psimkiem, to się tu pojawiasz i warczysz, a potem przepraszasz, bo Ci się nudziło. Nie dziw się, że jesteś potem stawiany na tym samym gównopiedestale, co Psismród i Sueski.

Coż, możliwe, że dostanę za to warna, ale Psimgoth - wypierdalaj. Robisz się naprawdę nudny z tymi swoimi ankietami, gdzie pragniesz każdego pogrążyć, bo Ci wszedł w drogę. O ile pamiętam, to w czasie linczu, który zorganizowałeś na moją osobę, mówiłeś, że Simen to dobry moderator, wydaje dobre osądy a ten zły Kereth podnosi na niego rękę (co dalej jest przedmiotem śmiechu jak sobie o tym przypomnę, bo z Simenem posprzeczałem się o warna tylko jeden, jedyny raz :lol2: ). Ktoś naprawdę na tym forum okazał się nazbyt łaskawy, że Cię odbanował. No, ale najwidoczniej i tak nie ma na to lekarstwa, bo gdy dostaniesz bana to i tak jak ten smród przyjdziesz w postaci czterdziestu multikont. Naprawdę, powtarzam - wypierdalaj, idź się bawić do piaskownicy ze swoim przyjacielem Sueskim, czy tam sprzedawaj nerkę za dostęp do alfy Gothic 3. 

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No wpierdalalem się i tego żałuje. Teraz to zapomnijcie o mnie.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
^^puDło preorderu Gotik Srekwel dla tego Pana

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
A idźcie wy wszyscy w pizdu.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Mr. Exile

Mr. Exile

Użytkownicy
posty69
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co musze zrobić by odpokutować.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A co musze zrobić by odpokutować.
Nic. Po prostu nie pisz w tematach, w których nie powinieneś. :)

Zamykam temat, jest bez sensu.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry