Teleporty i połączenia: Dark Saga 6097 0

O temacie

Autor Marid

Zaczęty 8.10.2017 roku

Wyświetleń 6097

Odpowiedzi 0

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Kiedyś, jak grałem jeszcze w DS, zrobiłem sobie taką notatkę. Nie wiem, czy są gdzieś już te informacje, jeśli są - to niech ktoś tego posta zmoderuje (usunie). Notatka dotyczy teleportów w Dark Sadze.

Teleporty i połączenia:

Skąd : Teleport przy obozie orków. Dokąd : Piedestał w pobliżu (trochę w tył, obok kamienia).
Skąd : Teleport przy obozie paladynów. Dokąd : Piedestał w obozie paladynów (koło świątyni, na samym końcu obozu).
Skąd : Teleport między południowym wejściem do obozu myśliwych i latarnią. Dokąd : Piedestał przy zejściu do jaskini bandytów.
Skąd : Teleport przy obozie piratów. Dokąd : Piedestał w górach (między siedliskiem czarnych trolli i wielkim posągiem innosa)
Skąd : Teleport po prawej strony jaskini nekromanty. Dokąd : Piedestał obok kuźni w lesie.
Skąd : Teleport przy wschodnim wejściu do obozu myśliwych. Dokąd : Piedestał w obozie myśliwych przy plaży (między pastwiskiem i kuźnią).

Powiadamiam moderatorów wątku - @Simen @Baggio @Sawik - prosiłbym o przeniesienie tego posta gdzieś, gdzie pożyje trochę dłużej i będzie łatwiej dostępny, bo tutaj pewnie zostanie zakopany innymi postami.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry