Expedition Vikings 2286 4

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 28.09.2017 roku

Wyświetleń 2286

Odpowiedzi 4

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1302
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Nie wiem czy jest już temat, ale polecam Expedition Vikings wszystkim którzy zagrywali się Baldurami. Bardzo fajne RPG, rzut izo, walki turowe, nawet ciekawe fabuła, zero magii i no świat wikingów ala Ragnar. To pierwsza gra od kilku lat którą przeszedłem od początku do końca.
BR,
Shr

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
A grałeś w poprzedniczke? W sensie Expeditions Conquistadors?

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1302
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Nie, na EV też przez przypadek trafiłem. Ogólnie czasu na giercowanie nie mam, ale to mnie dość mocno wciągnęło ;-)

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
To polecam, mogę Ci to podrzucić jakimiś krętymi kanałami skoro mam to kupione na gogu. xD

@shergar spójrz jeszcze przy okazji na Age of Decadence. Jak Fallout Ci się podobał, to i od tego się nie oderwiesz. Można to w sumie nazwać "Falloutem w Starożytnym Rzymie".

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1302
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Dzięki, na pewno rzucę okiem, ale niestety nie w najbliższym czasie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry