[G2NK] Przebudzenie (2017) 114785 227

O temacie

Autor Tituf

Zaczęty 17.09.2017 roku

Wyświetleń 114785

Odpowiedzi 227

nalcix

nalcix

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

nalcix

[G2NK] Przebudzenie
#160 2018-09-29, 22:26(Ostatnia zmiana: 2018-09-30, 01:32)
Witam nie wiem co robić, od paru godzin chodzę bez celu w grze i szukam chociażby jakiegoś dialogu. Fabuła stanęła mi w miejscu na oczekiwaniu na wiadomość o ataku na kopalnię od Carducciego, niewolników orków nie mam nic zrobionego bo kazał mi czekać po rozmowie z Ursulą. Bractwo jest już na bagnie jak i ożywieni zostali Kosma i Damian, czyli żywioły i wcześniejsze zrobione. Całą mapę zwiedziłam i nie mogę znaleźć orkowych ziół, mam ich 6 (na bagnie nie ma, szukałam). W raazie pytań śmiało, odpowiem. Z góry dziękuję i  proszę o pomoc bo bardzo chciałabym przejść tę część. :)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Za mało danych... Podaj zadania z dziennika i ostatnie wpisy.

sirkudlaty

sirkudlaty

Użytkownicy
posty12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A gdzie znajduje się NESTORIUSZ do zadania "Artefakty Zakonu Ocalenia"???

nalcix

nalcix

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Misja ''Przebudzenie'' - ''Dobre wieści o Ur-Koshu znacznie podniosły na duchu Ur-Shaka. Według niego liczy się każdy topór i miecz''.

Kampania Górnicza - ''Cholera! Carducci dowiedział się tego czego chciał, zapłacił i zbył mnie jak chłopca. Teraz muszę się  częsciej kręcić obok tego Carducciego, mając nadzieję że nie wykluczył mnie definitywnie z  gry''. (coś takiego)

Orkowi niewolnicy - ''Do prac niewolniczych w swojej kopalni złota orkowie zapędzili tutaj ludzi - niewolników. Uwolnienie ich będzie chyba bardzo trudnym zadaniem'' DODAM ŻE ROZMAWIAŁAM JUŻ Z GAANEM O URSULI I ON WIE. :)

Myśliwi i kopacze - ''Ashgan poparł mój pomysł pomocy Paulowi'' DODAM ŻE ROZMAWIAŁAM JESZCZE Z EMILIO I ON NIE BYŁ ZAINTERESOWANY PRACĄ W RAFINERII.

Sirkudłaty - Nestoriusz to ten z krypty czy z plaży? Jak z krypty to jest jaskinia niedaleko i tam urzęduje szkielet cieniostwór który ma list przy sobie. A jak z plazy to jest chrząszczem pełzającym. :p

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Erwin

[G2NK] Przebudzenie
#164 2018-09-30, 07:29(Ostatnia zmiana: 2018-09-30, 07:36)
Nestoriusz może być na szczycie Wieży Mgieł. Trzeba wejść wyżej z tego poziomu z łóżkiem i skrzynią, po takiej wyrwie w murze. Pamiętam też, że czasem widywałem go tam gdzie są ci nieumarli paladyni obok wieży.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Orkowi niewolnicy - ''Do prac niewolniczych w swojej kopalni złota orkowie zapędzili tutaj ludzi - niewolników. Uwolnienie ich będzie chyba bardzo trudnym zadaniem'' DODAM ŻE ROZMAWIAŁAM JUŻ Z GAANEM O URSULI I ON WIE. :)

Wszystko po kolei. I od tego zadania zacząłbym dalej. Podejrzewam, że nie masz jeszcze głowy Cabrala. A zadanie dostarczenia w ogóle jego 'skalpu' masz?! (zleceniodawca jest w obozie pod dawną wieżą Xardasa)
*trochę orkowego ziela znajdziesz niedaleko Ur-Shaka - potrzeba zwoju przemiany w chrząszcza...

nalcix

nalcix

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

nalcix

[G2NK] Przebudzenie
#166 2018-09-30, 12:38(Ostatnia zmiana: 2018-09-30, 12:58)

Wszystko po kolei. I od tego zadania zacząłbym dalej. Podejrzewam, że nie masz jeszcze głowy Cabrala. A zadanie dostarczenia w ogóle jego 'skalpu' masz?! (zleceniodawca jest w obozie pod dawną wieżą Xardasa)
*trochę orkowego ziela znajdziesz niedaleko Ur-Shaka - potrzeba zwoju przemiany w chrząszcza...

Głowę Cabrala mam już dawno oddaną. Gadane było z Alephem i innymi niewolnikami.

Post połączony: 2018-09-30, 12:58
Nestoriusz może być na szczycie Wieży Mgieł. Trzeba wejść wyżej z tego poziomu z łóżkiem i skrzynią, po takiej wyrwie w murze. Pamiętam też, że czasem widywałem go tam gdzie są ci nieumarli paladyni obok wieży.

Ano Nestoriusz jest tam gdzie Angar był poprzednio. Racja. Pomyliły mi się nazwy, niektóre takie podobne. :D

Orkowe zioła znalazłam, wielkie dzięki, akurat tyle mi brakowało.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Głowę Cabrala mam już dawno oddaną. Gadane było z Alephem i innymi niewolnikami.

A co z zadaniem 'Porwana'? Zadanie ruszy jak Ursula zniknie z kopalni.

nalcix

nalcix

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

A co z zadaniem 'Porwana'? Zadanie ruszy jak Ursula zniknie z kopalni.

Zatrzymało się na tym że mam czekać aż ona coś wymyśli bo nie chce rozlewu krwi.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nic mi nie przychodzi do głowy - skoro ze wszystkimi już rozmawiałaś, 'Gaan już wie', to Reimar (w kopalni) powinien ruszyć wątek dalej.

nalcix

nalcix

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nic mi nie przychodzi do głowy - skoro ze wszystkimi już rozmawiałaś, 'Gaan już wie', to Reimar (w kopalni) powinien ruszyć wątek dalej.

W tym problem że nie mam z nim dialogu z 5 razy powracałam do kopalni żeby dalej rozmawiać, a poinformowałam go że zabiłam Cabrala to coś tam odpowiedział i cisza. :(

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki był ostatni dialog z Gaanem?

nalcix

nalcix

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki był ostatni dialog z Gaanem?

Oj słabo pamiętam, wiem tylko że było coś w stylu ''Odnalazłem Ursulę'' i Gaan pytał gdzie jest i chciał iść a Bezi kazał mu czekać.

sirkudlaty

sirkudlaty

Użytkownicy
posty12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
"Miejsce słatewnej bitwy", czyli co/gdzie? :(

sirkudlaty

sirkudlaty

Użytkownicy
posty12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kim jest Mędrzec i gdzie on jest, który pomaga Netbekowi?

Chodzi o wpis:
"Netbek zmienił się. Utracił spokój i chyba nie będzie mi zbyt pomocny. Mędrzec... Kto zasługuje na to miano i co mi powie o spokoju?"

sirkudlaty

sirkudlaty

Użytkownicy
posty12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś coś???

ziomallol2001

ziomallol2001

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ostatnio sb zainstalowałem tego moda ale gdy podchodze do jaskini obok cavalorna albo do tego miejsca gdzie był aidan w G1 pojawia mi sie acces violation i wyrzuca mnie z gry nie ważne ile razy przeinstaluje i nwm czm tak jest

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

[G2NK] Przebudzenie
#177 2018-10-21, 18:45(Ostatnia zmiana: 2018-10-21, 19:00)
Gdzie jest mapa dla Carnera, ta z kopalniami rudy? W poprzedniej rozgrywce pamiętam, że nie miałem z nią problemów, a teraz nie moge jej znaleźć. Żaden paladyn nie ma dialogu o niej, Sengrath też nie sprzedaje...

I gdzie jest klucz od karczmy Silasa? Zadanie od Bustera.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mapę dostaniesz od Volberta, a klucz zdobędziesz w swoim czasie (jak dostaniesz zlecenie na zabicie najemników Araxos   w lodowej krainie).

sirkudlaty

sirkudlaty

Użytkownicy
posty12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A z Netbekiem ktoś wie?

0 użytkowników
Do góry