Mam nadzieję że nie. Jeżeli tak będzie to hejt i syn rybaka im w dupę
Ale nie masz co mieć nadziei bo przecież nawet to po trailerze widać
Zaczyna się od ery starożytności (starożytny rzym) a kończy na muszkietach, okrętach pirackich złotego wieku piractwa itd (rewolucja amerykańska itd).
Mi tam pasuje w sumie, dłuższy okres czasu to lepsza rozgrywka i szukanie nowych rozwiązań. Już może nie wystarczyć jak w poprzednich częściach ulepszyć wojska na maxa i kosić wszystko
Ciekawe tylko czy sobie z tym poradzą. Do tej pory niby były epoki w AoE I-II ale to się nic w sumie nie różniło, starożytność w AoE I i średniowiecze w AoE II. Ciekawe jak sobie poradzą zaczynając od starożytności kończąc na erze prochu
Zobaczymy jak to im wyjdzie, imo jeżeli nie dostosują rozgrywki do dzisiejszych udogodnień (kolejki w AoE1, formację etc.) to też syn rybaka im w dupę.
Czytałeś ten artykuł?
Przecież tam napisali, że to jest właśnie główna kwestia tego remastera
Mi się bardzo podoba AoE 2 HD z dodatkami, wszystkie fabularnie stoją bardzo dobrze. Że nie wprowadzają nowych mechanik? Kuźwa, dobrych rzeczy się nie ulepsza, ile już mieliśmy takich przypadków, że coś było dobre, twórcy niby chcieli coś dodać lepszego a spierdolili koniec końców.
A AoE 3 to dla mnie majstersztyk. Uwielbiam te czasy, klimaty, indian i tak dalej