Wielkie brawa dla... dla kogo? 11592 36

O temacie

Autor Fareus

Zaczęty 5.08.2017 roku

Wyświetleń 11592

Odpowiedzi 36

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt

Fareus
Labirynt

Wielkie brawa dla... dla kogo?
2017-08-05, 23:58(Ostatnia zmiana: 2017-08-06, 00:05)
Po jakimś czasie bacznego obserwowania forum, w mojej głowie zaczęło świtać, że wydarzenia które się tutaj odbywają, są w jakiś sposób reżyserowane - pomimo swego rodzaju spontaniczności - ktoś nad nimi bacznie czuwa i obserwuje, ktoś rozdaje karty. Kto to jest tego nie wiedziałem, nie wiedziałem do dziś. Dziś wszystko ułożyło mi się w jedną zgrabną całość. Drama Psimgotha była już krokiem za daleko. Brawo... no właśnie, dla kogo brawa?

Cofnijmy się do początku, no może nie do końca początku, ale do rzeczy.
Kim jest Psimgoth? Odpowiedź dośc prosta, bo dał się we znaki zarówno dolnemu jak i górnemu forum. Koleś który wypisując bajdurzenia i wyzywając, zasłużył na bana, po czym zaczął zakładać multikonta, ale się poddał. Właśnie. Poddał się.
Bo osoba, która teraz podaje się za niego to nie on sam. A jest to nikt inny jak... Adanos. Adanos postanowił założyć konto Digger. Wykradł betę (stary Psimgoth by tego nie potrafił) i nakręcił filmik, wszystko po to aby uwiarygodnić swoją postać. Potem zrobił coming out i odbanował właściwe konto (zobaczcie kto to zrobił, no zobaczcie). Wiedząc, czego Splash i Kereth nie tolerują, czyli pierdolenia o modach. Postanowił ich sprowokować. Z początku nie dawali się przełamać, ale w końcu udało się. Splash obraził Psimgotha. Teraz było już tylko z górki. Całe prowo i wszystkie te wpisy, miały jeden cel. Wywołać zamieszanie jakiego nie było od dawna i ukryć coś. No właśnie. Od kiedy i co? Od linczu, kiedy to ja zdecydowałem się prosić o bana dla Mac Duna, według pradawnej tradycji forum. A co miało prowo ukryć? Miało ukryć temat Mac Duna, który był numer 1 od tego właśnie czasu.
Ale dlaczego?
Właśnie dlatego, że Adanos to tak naprawdę... Mac Dun. Na dowód mam właśnie to co Adanos pisał w temacie o linczu, wiszący nad nim (a raczej nad Mac Dunem) miecz Damoklesa, już miał się urwać i spaść. Niedoczekiwanie. Postanowił wkroczyć do akcji i bronić go zawzięcie. Niczym pies. Kiedy ten jest atakowany broni się i jest groźny, ale kiedy jest zaszczuty w rogu, masz pewność, że ugryzie i nie zawacha się. Tak było i tym razem. Adanos, który raczej udawał negatywnie nastawionego do Mac Duna (przykrywka), musiał teraz dać z siebie wszystko. Koniec końców Mac Dun nie został zbanowany, zabrakło... 1 głosu. Ktoś manipulował przy głosowaniu. Zgadnijcie kto.
To nie koniec. Dlaczego Mac Dun to Adanos? Przecież Adanos był przed Mac Dunem, więc jeśli już to Mac Dun powinien być multikontem Adanosa. Nie do końca. Mac Dun ukradł konto Adanosa, skradł jego login i hasło. Ukradł nawet dane osobowe i facebooka, aby tylko podszywać się pod niego. Dlaczego Adanos nie wołał o pomoc. No właśnie.
Simen, kiedyś szarak, który był znany, ale nie pełnił żadnego wysokiego stanowiska. Ot użytkownik forum ze stażem. Idealna ofiara. Adanos mając dostęp do konsoli wykradł jego hasło i przejął nad nim sterowanie. Po co? Z prostego powodu. Czym zajmuje się Simen? W sporej części banowanie multikont. No i co z tego? To, że po co ktoś miałby zakładać multi bez powodu, przecież to idiotyczne (Psimgotha nie liczę). To Adanos, to Adanos, a później również Simen, chcą wołać o pomoc! A ten bydlak ich banuje. To on na naradzie moderacji był głównym zwolennikiem dania mu moderatora. Tak założył temat o odebraniu tych uprawnień. ALE TO TYLKO PRZYKRYWKA! Nawet Kereth pisał, że to wcale nie miało za zadanie cokolwiek zmienić. Tylko i wyłącznie się pośmiać. No nie tylko po to. Także po to aby zrobić świetną przykrywkę. Genialne.
Niestety. Mac Dun. Zostałeś zdemaskowany i już się nie wywiniesz. Dowody są zbyt jasne i klarowne. Podobnie było z Aztekiem, któremu ktoś ukradł konto na krótki czas i kradł z niego prosy. Wtedy nie wiedzieliśmy kto to zrobił. To byłeś Ty! Od początku do końca. Chciałeś sobie podporządkować forum, dystrybuując propsami w taki sposób, aby przekonać opinię kto ma rację, niczym sondaże wyborcze Gazety (tfu!) Wyborczej. Nie wyszło wtedy, wyszło teraz. Ale nie do końca.

Panowie! Mamy do czynienia z jednym z największych przekrętów na themodders w historii. Tu w grę weszła gra o ważne stanowiska i przejęcie władzy na forum, a to oznacza dyktaturę Mac Duna na forum. Z nie lubianego gościa, którego nikt nie lubił, chciał zrobić z siebie władcę forum. Który będzie miał zawsze rację. A jego Racja będzie stanowić regulamin. To się jednak nie udało. Czuwam na tym forum od dłuższego czasu i nic mi nie umknie.

Kończąc.
Postuluję o bana dla Mac Duna i Psimgotha (który i tak miał bana) oraz oddanie konta Adanosa Adanosowi i Simena Simenowi.
Dziękuję.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Jestem z Tobą. Kto jest za zbanowaniem Mac Duna i Psimgotha niech da propsa.

A Fareus niech żyje po wsze czasy!

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Nareszcie ktoś to powiedział. Ja... Ja już nie mogłem tak żyć.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Nareszcie klapki z mych oczu zostały zdjęte. Domagam się bana dla tych dwóch delikwentów! Oddajcie nam Adanosa, wy parszywe dranie!

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Weź się Fareus lecz xD

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Weź się Fareus lecz xD

Masz tu jeszcze czelność pojawiać się po tym wszystkim bydlaku?

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Ale teraz wszystko układa się w jedną całość, drodzy forumowicze. Pamiętacie jak @Maciej mi zarzucał, że jestem multikontem? Okazuje się, że @Adanos się przyznał, że jestem jego multikontem. Wiecie co to oznacza? To znaczy, że użytkownik @Maciej nie tylko kontroluje konto Adanosa, ale także i moim. Innymi słowy, tworzy zadymy przy pomocy swojego konta i mojego!

Domagam się bana dla @Maciej za to że za pośrednictwem konta @Adanos mnie kontroluje.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
A co jak ktoś sprytnie wami manipuluje, podsuwając fałszywe tropy na mnie? Ha, nie wzięliście tego pod uwagę!

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Nie kłam! Jesteś tutaj zakałą tego forum zaraz z psimgothem. Wszyscy wiedzą, że obydwoje spiskujecie by poprzez konto Adanosa i Simena wygnać użytkownika @Kazzmir  z tego forum. Nic z tego, łabserdaki!

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
wyjaśnijcie mi w kilku prostych punktach co się dzieje, bo wróciłem z rowera i znajduję ten temat w którym już zdążył się zrobić chaos. WTF?

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Towarzyszu Kazzmir, informujemy, że mamy tutaj spiskowców!

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Chłopaki. Psimgoth dawno nie żyje. To ja jestem gothic1210... Dziwne że nikt na to nie wpadł :) Adanos dał mi jego konto a ja dla beki sobie siedzę.  Jak widzę splash trolling niezły. Brawa dla was panowie, nikt nie był na tyle bystry by się domyślić że to ja.

To. Ze Psimgoth wykradł bete i sequela to nie jest prawdą. Tak na prawdę a Awallach podszyl się pod Psimgotha robiąc konto Psimek na you tube aby w razie problemów piranie ścigaly go.

@Zucklov Psimgotha dawno już nie ma. Tworzył multikonta i tyle. Mieliśmy niezły ubaw z Adanosem jak was trollowalismy xd

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
To kłamstwo, gothic1210 nigdy nie obrażał się na sformułowanie "pojeb". Jesteś prawdziwym psimgothem, a więc i sPiSkowcem!

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
wyjaśnijcie mi w kilku prostych punktach co się dzieje, bo wróciłem z rowera i znajduję ten temat w którym już zdążył się zrobić chaos. WTF?
1. Był spam w temacie związanych ze sprawami forum. Spam został usunięty. Nie było wiadomo o co chodzi.
2. Fareus doznał oświecenia i podzielił się swoją wiedzą, zakładając temat.
3. Teraz ty musisz się rozeznać, gdzie jest prawda a gdzie fałsz.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Godzina Wilka nadchodzi panowie!

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
No właśnie gothic1210 się nie obrażal. Teraz już wiesz dlaczego Psimgoth się obraził. Nie mogłem ukazać swojej prawdziwej tożsamośc

Wy serio mysleliscie że Psimgoth został odbanowany?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
1. Był spam w temacie związanych ze sprawami forum. Spam został usunięty. Nie było wiadomo o co chodzi.
2. Fareus doznał oświecenia i podzielił się swoją wiedzą, zakładając temat.
3. Teraz ty musisz się rozeznać, gdzie jest prawda a gdzie fałsz.
I jak zwykle musieli się przypierdolić do mnie  :lol2:

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto jest za zbanowaniem Azteka niech da propsa

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry