Gothic 1.01d (CIEKAWOSTKI - FILM 40 MINUTOWY) 14174 49

O temacie

Autor Digger

Zaczęty 18.07.2017 roku

Wyświetleń 14174

Odpowiedzi 49

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Psimgoth juz mial dosc szans, ale wolil ciagle trollowac i zachowyqac sie jak dziecko, twoje bronienie jest zenujace

Co do bety, to mój mózg nie ogarnia czemu tak kazdy podnieca sie beta gothica
PB musieli wyciac niektore rzeczy, bo albo nie pasowaly do gothica albo mieli zbyt malo czasu aby to implementowac, albo niektore rzeczy w praktyce wychodzily duzo gorzej w praniu, to jest normalne w grach

Tak zle wam sie gra w gothica1? To nie grajcie w niego ...

Wiedzmin 3 mial duzo wieksze rzeczy wyciete, albo nie wstawione i nikt nie placze, g1 dużo lepszy by nie wyszedł

Digger

Digger

Użytkownicy
posty32
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
@Simen jakbyś kurwa obejrzał film to byś widział że posiada od Rosjanina i nic nie wykradł. On tylko pokazal wszystko co posiadała stara wersja. Nic więcej. Żadnego Kozaczenia ani nic.

Post połączony: 2017-07-18, 12:32
Tu nie chodzi o to że się źle gra. Film pokazuje jak kiedyś wyglądały skrypty z tej przed. Finalnej wersji.. Ludzie...

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie oglądam tak słabych materiałów :) A to, że to wykradliście wziąłem z Waszego ataku w sobotę, gdzie pisaliście, że wersja jest "nielegalna".

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Digger

Digger

Użytkownicy
posty32
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
@Simen film ma trochę słaba jakość, nie powiem że nie, ale jest sporo ciekawych rzeczy które mnie osobiście zainteresowały. Pod filmem komentarzy nie ma takich negatywnych. Z. Tego co też wiem bezi chce zremakowac wersję Psimgotha chcą zrobić serial... Tzn film trwa 40 min z czego 1 odc będzie trwał 5 min z czego wyjdzie 8 odcinków tzw one shooty

Post połączony: 2017-07-18, 13:20
Film jest kierowany do osób którzy lubią stare wersję... Komentarze typu "co można widzieć w starych wersjach, jak można się tym Jarac" powinny zostać usunięte. Nie podoba  Ci się sam temat to nie wchodz. Wiele jest tutaj trolli a Psimgoth jest owieczka w porównaniu do niektórych tu na themodders

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
"Nie podoba się nie wchodź" Nie, kolego. To nie my wpierdalamy się na wasze forum, tylko wy na nasze. Jeżeli nie potraficie zaakceptować tego, to wy stąd się wynieście, najlepiej razem ze swoją betą.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Nie podoba  Ci się sam temat to nie wchodz. Wiele jest tutaj trolli a Psimgoth jest owieczka w porównaniu do niektórych tu na themodders

Jak mi się nie podoba to mam prawo wyrazić swoją opinię i jak będziesz miał o to ból tyłka to nie mój problem.

Psimgoth taś taś zostanę twoim pasterzem, a może przyprowadzisz jeszcze więcej owieczek?

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Film jest kierowany do osób którzy lubią stare wersję... Komentarze typu "co można widzieć w starych wersjach, jak można się tym Jarac" powinny zostać usunięte. Nie podoba  Ci się sam temat to nie wchodz. Wiele jest tutaj trolli a Psimgoth jest owieczka w porównaniu do niektórych tu na themodders

Dobrze, możesz już wypierdalać, bo nikt Cię tu nie chce i Twoich świętych graali z przed 16 lat.

Megatron

Megatron

Użytkownicy
posty4
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co się tu działo xd Normalnie zniszczyliście chłopaka : )

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Co się tu działo xd Normalnie zniszczyliście chłopaka : )

Tu mu nikt nie będzie przyklaskiwał. Może na forum Bractwa Gothica lub na destiny team (choć wątpię, że memek to zaakceptuje). Są też grupy na fb, ma wiele innych możliwości.

Megatron

Megatron

Użytkownicy
posty4
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Taa... Pewnie go tam przyjmą z otwartymi ramionami, ale możliwe jest, że nie zapomni tego co mu uczyniliście i będzie miał traume biedaczysko :(

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Fajnie. Coś jeszcze?

Megatron

Megatron

Użytkownicy
posty4
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Kelten

Kelten

posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
Ło ty nawet nie zdajesz sobie sprawy ile tM ma wrogów ale zapewniam cię ,że taki objazd wychodzi im tylko na dobre.

TheBezimienny1999

TheBezimienny1999

Użytkownicy
posty2
Propsy6
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jest coś takiego jak IP, porównajcie sobie zanim zbanujecie kolejne "multikonto" hahaha XD

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ty przede wszystkim bana dostałeś za wyzywanie na ShoutBoxie, żałuję że o tym nie napisałem w powodzie do bana, ale mniejsza o to. Uważaj sobie, bo ten jak szybko zniknął, tak szybko może zwrócić.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
@Digger   Napisałbyś które pomysły z bety są ciekawe, w filmiku,  bo nie chce mi się oglądać 40 min, sry :P  Dam lajka na yt, oraz propsa i będę bardzo wdzięczny :)

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
@Digger   Napisałbyś które pomysły z bety są ciekawe, w filmiku,  bo nie chce mi się oglądać 40 min, sry :P  Dam lajka na yt, oraz propsa i będę bardzo wdzięczny :)

Z 40 minut zrób 20 dając tempo filmu 2.0. Chyba, że 20 to dla ciebie za dużo, a da się zrozumieć to co mówi psimgoth.

TheBezimienny1999

TheBezimienny1999

Użytkownicy
posty2
Propsy6
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Simen a tych Duke Nukemow i innych to nie zbanujesz za wyzywanie na Shutboxie? Ano ta bo wy wszyscy po jednych pieniądzach jesteście i żeście sie zmówili jak tu sprowokować gościa który nagrał i zareklamował jeden film na temat "waszej zakazanej" bety ;)

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Nie zbanują, bo to wy jesteście problemem, a nie on.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Gdzie ja ciebie chłopie wyzywałem? Wy tą szopkę zaczęliście i Simen to skończył. Tutaj nie ma populizmu jak byśmy coś naruszyli nam też by się dostało, ale ok myśl se jak chcesz. Jak nie wierzysz to spytaj innych użytkowników.

Jeśli według ciebie napisanie "nie zesraj się" to wyzywanie to pozdrawiam.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry