Risen 160953 640

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 24.07.2008 roku

Wyświetleń 160953

Odpowiedzi 640

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
chujowe wytłumaczenie
hipokryta  :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
już nie wspominając o refleksie. przekleństwa tu były zawsze, w różnym natężeniu. dopóki nie są kierowane osobowo i nie wychodzą poza sb i kantyne offtopic (a niestety czasami wychodzą) to nie uważam aby była to jakaś ujma na forum. wszystko z umiarem bo chyba nikt tu nie piszę postów w stylu:

kurwa ta zjebana pirania znowu spierdoliła ten risen banda popierdolonych partaczy i pojebów. za co im kurwa płacą chuje jebane, pizdy lewackie

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Fajna "animacja" zakładania tarczy na plecy :lol2:  

Ogólnie rozwiązanie z tarczą niezbyt fajnie wygląda.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
chujowe wytłumaczenie
Czyli jednak rynsztok.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

Risen
#384 2009-09-06, 11:47(Ostatnia zmiana: 2009-09-06, 11:52)
Krótko o zapowiedzi z Cd-Action.
Autor marudzi na na paskudne menusy i elementy interfejsu, animacje, przesadzone skoki i modele postaci, optymalizację. Zachwala klimat. A potem to tylko pieprzenie o fabule i świecie gry, z ciekawszych rzeczy  możemy się tylko dowiedzieć się że w grze znajduje się system generujący losowo niektóre obszary gry, np ruiny i podziemia.
Artykuł kończą takie oto słowa - "Jak już wspomniałem - uczucia w stosunku do Risena mam mieszane. Z jednej strony jestem rozczarowany, ze nie widać znaczącego postępu względem serii Gothic, jakiegoś powiewu świeżości większego niż nowy bohater i nowa wyspa. Z drugiej zaś - bawiłem się świetnie i szybko wsiąkłem w świat gry. Słowem, będzie dobrze, szczególnie z punktu widzenia fanów poprzednich produkcji niemieckiego studia."

I ten cytat idealnie przedstawia mój pogląd na risena.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
masz może jakieś skany tego gui?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Risen
#387 2009-09-06, 12:01(Ostatnia zmiana: 2009-09-06, 12:04)
Jest dostateczne, czytelne i bez zbędnych udziwień co przy takim rozbudowaniu jest podstawą. Kuleje trochę wykonanie i widać fuszerkę, np. tło papieru ale ogólnie jest dobrze. Jedyne do czego można się przyczepić to, że stylistycznie wygląda tak samo jak gui w Czas Zapłaty ale tym razem to ich problem

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi raczej o jego ,,kreskówkowatość,, np. przy ikonkach.
Na dodatek na 3 screenie w lewym górnym rogu jest znajomy pysk.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
ikonki są świetne
czyja to twarz?

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bezi z Gothic 3.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Risen
#391 2009-09-06, 12:26(Ostatnia zmiana: 2009-09-06, 12:27)
no a co. jak kopiować to na całego i wszystko począwszy od okładki kończąc na krypto bohaterze o_o
ktoś mi powie, że oni są normalni to wyśmieje i zabije zasuszonym ekstrementem.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://www.youtube.com/watch?v=zwDQMwVwJFU...player_embedded
No kurde, jakby specjalnie dla tego forum stworzono ten film.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
w życiu nie słyszałem gorszego lektora  :D  
wszystko wygląda identycznie jak w g3
poza tym fajnie ze w 0:33 dodali odgłosy bodajże szczurów z gothica
w ogóle co miał na celu ten zajebiście dynamiczny i ciekawy filmik?

Konserwa

Konserwa

Użytkownicy
posty63
Propsy23
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Konserwa

Risen
#395 2009-09-18, 15:56(Ostatnia zmiana: 2009-09-18, 16:00)
w ogóle co miał na celu ten zajebiście dynamiczny i ciekawy filmik?

Zapewne wykreowanie (przypominającego pokemona) #msgote author=Pan Buk link=topic=2844.msg65629#msg65629 date=1253282182]w ogóle co miał na celu ten zajebiście dynamiczny i ciekawy filmik?[/quote]

Zapewne wykreowanie (przypominającego pokemona) znaku rozpoznawczego gry#msgote author=Pan Buk link=topic=2844.msg65629#msg65629 date=1253282182]w ogóle co miał na celu ten zajebiście dynamiczny i ciekawy filmik?[/quote]

Zapewne wykreowanie (przypominającego pokemona) .

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To taka trochę żałosna próba filmików z serii "Meet the...", i tym razem chcieli pokazać dynamicznie zmieniające się AI, które normalnie no zachowuje się jak żywe.
A co do głosu lektora to chyba miał jednego z gnomów udawać lub cuś

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
jeśli chcą być kojarzeni z pierdzącymi gnomami tańczącymi w rytm techniawy (wtf?!?!) to ja już naprawdę nie wiem do kogo oni te swoje gry kierują.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
a jaka tu występuje różnica pomiędzy g3 pomijając oświetlenie i większy kontrast?

0 użytkowników
Do góry