Risen 161112 640

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 24.07.2008 roku

Wyświetleń 161112

Odpowiedzi 640

Znag
  • Gość
Thoro , jedyny dorosły i mądry (obok Kazza) człowiek na tym forum.Wszyscy inni to niedorośli gówniarze , którym podoba się wszystko.
 :)  
Niedoceniasz innych i przeceniasz siebie.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
"Thoro , jedyny dorosły i mądry (obok Kazza) człowiek na tym forum.Wszyscy inni to niedorośli gówniarze , którym podoba się wszystko"

Mów za siebie :rolleyes:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
:D  :)  :)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Bez nerw chłopcy, bo jak popuścicie to da się Wam we znaki moja ciężka ręka! :)

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ja sobie poczekam na tą gierkę i dopiero potem będę mógł ocenić :)

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Cytat: Sentarion link=topic=2844.msg29133#msg29133 date=Aug 22 2008, 22:22\'
A co do trailera to bardzo mi się podobał, myślę że będzie super gra xD

Rzeczywiście, normalnie super-truper-hiper-zajebioza trailer, pokazuje on jaka ta gra jest zajebista. No ba! Każdy trailer innej gry się chowa do podziemia w porównianiu z trailerem Risena.

A tak na serio, to takim trailerem co mało wnosi to sie podcieram.... no sami wiecie gdzie  :)

Комиссар RBT

Kazzmir
  • Gość

Kazzmir
Gość

Risen
#86 2008-08-23, 10:45(Ostatnia zmiana: 2008-08-23, 10:48)
chlopaki przeciez ta animacja nawet ladna nie jest, woda wyglada jakby ja w 3dsmać jakims modyfikatorem robili a nie porzadnym pluginem, do tego cos mi sie widzi kolejna tropikalna wyspa, nudne te tropiki, czemu nie dobre staropolskie deby, klony i jarzebiny  :)  . geba tego idioty straznika przypomna gebe wsiowego pierdoly z bawarii zapewne. teraz gdy mozna juz robic realistyczne twarze oni ida w zaparte i robia jakies dziwolagi. nastepna sprawa to laska ktora biegnie w nocy z jakims gosciem porwanym przez dzikiego wyzyska nagle wpada do miasta w bialy dzien w samo poludnie  :)  nawet nie zdyszana. co jest do cholery? do tego laska przeciez wchodzi do miasta a nie wychodzi wiec co ten wiesniak sie do niej czepia? druga sprawa jakie to miasto do ktorego sie wchodzi przez krzaki?  :D  ta gre robia chyba jacys nastolatkowie, kurna takich glupot w animacji nie powino sie pokazywac. przeciez to jest antyreklama.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
Kazz niezapomnij o inkwizytorze z googlem ala Sam Fisher z Splinter Cella   :)  :)

Комиссар RBT

Kazzmir
  • Gość
Cytat: Kereth link=topic=2844.msg29182#msg29182 date=Aug 23 2008, 09:49\'
Kazz niezapomnij o inkwizytorze z googlem ala Sam Fisher z Splinter Cella   :)  :)

Cytat: melkor link=topic=2844.msg28825#msg29182 date=Aug 20 2008, 23:07\'
...to czego nie zapomne bo pekalem ze smiechu inkwizytor z jakims telewizorem marki rubin w oku...

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
Kazz, to był melkor :)  :)

Комиссар RBT

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Ta woda wygląda jakby była robiona przez "ktośa" w photoshopie, prawda kazz ? :)

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu
Cytat: Thoro link=topic=2844.msg29140#msg29140 date=Aug 22 2008, 20:47\'
Coś Ci ta riposta kulawa wyszła.
To nie była riposta tylko chęć pokazania ci, że nie jesteś na tym forum jakimś guru, który uważa, że każde jego słowo jest święte, a wszyscy inni muszą się podporządkować i ślepo wierzyć. Każda ma prawo do swojego zdania, ale jak widzę, dla ciebie to się równa z obrazą majestatu PANIE CZCIGODNY THORO.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
Cytat: Sentarion link=topic=2844.msg29240#msg29240 date=Aug 23 2008, 16:16\'
To nie była riposta tylko chęć pokazania ci, że nie jesteś na tym forum jakimś guru, który uważa, że każde jego słowo jest święte, a wszyscy inni muszą się podporządkować i ślepo wierzyć. Każda ma prawo do swojego zdania, ale jak widzę, dla ciebie to się równa z obrazą majestatu PANIE CZCIGODNY THORO.

No tego PANA CZCIGODNEGO THORA mogłeś sobie podarować

A tak nawiasem mówiąc to nikt nie jest " jakimś guru ", nawet ja....

Комиссар RBT

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Risen
#93 2008-08-24, 21:09(Ostatnia zmiana: 2008-08-24, 21:12)
Każda ma prawo do swojego zdania

Oczywiście że ma prawo, ale jeśli już ma te swoje zdanie to niech ta "każda" umie również poprzeć owe pewnymi argumentami. Poza tym nie wiem do czego zmierzasz, nie pisałem nic na temat różnicy poglądów, nie kpiłem ani nie wyśmiewałem. To co napisałeś w poście nr 69 wygląda na kiepski żart albo marną próbę zaczepki. Zastanów się czy my się kurwa na prawdę aż tak dobrze znamy abyś pisał do mnie takim tonem, człowieku z xardasem w avatarze? Proszę, nawet mimo jakichś antypatii zachowujmy wobec siebie szacunek i nie zniżajmy się poniżej pewnego poziomu, jak gówniarze.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Poza tym, za przeproszeniem gówno wiemy o tej grze. Z trailera dużo się dowiedzieć nie szło... Poczekajmy jeszcze trochę, aby wystawić oceny i poprzeć je jakimiś argumentami.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
No gówno wiemy ale 3 gry i dodatek to całkiem sporo aby wydać w miarę trafną opinię na jakiś temat. Nie oczekujmy że przeszli jakąś wielką przemianę, z reszta same Piranie wspominają że Srisen będzie grą podobną do Gotików. Stawiam na alternatywną wersję Gotika, jakoś trzeba sobie radzić jak skończyła się inwencja i pomysły.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Możliwe, że to będzie a'la Gothic 4 w wykonaniu PB.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Risen
#97 2008-08-25, 23:33(Ostatnia zmiana: 2008-08-25, 23:34)
Gadacie jakbyście od każdej gry oczekiwali przełomu, objawienia, rewolucji i chuj wiem tam czego jeszcze w RPG. A tak się składa, że PB stosuje stare, sprawdzone schematy. Nie robi super-duper przełomowej gry, tylko kawał porządnie napisanego kodu. Rozumiem, nie każdemu musi to pasować, ale ja lubię grać/oglądać to, co już znam. Z wielką chęcią przeszedłem wszystkie Gothici po kilka razy, więc i w Srisen pewnie zagram, jak komp pozwoli. Nazywajcie mnie jak chcecie, ograniczonym szczeniakiem, idiotą z blokadami mentalnymi... Takie jest po prostu moje zdanie i chuj. Rzekłem.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Vierzba link=topic=2844.msg29669#msg29669 date=Aug 25 2008, 21:33\'
Gadacie jakbyście od każdej gry oczekiwali przełomu, objawienia, rewolucji i chuj wiem tam czego jeszcze w RPG. A tak się składa, że PB stosuje stare, sprawdzone schematy. Nie robi super-duper przełomowej gry, tylko kawał porządnie napisanego kodu. Rozumiem, nie każdemu musi to pasować, ale ja lubię grać/oglądać to, co już znam. Z wielką chęcią przeszedłem wszystkie Gothici po kilka razy, więc i w Srisen pewnie zagram, jak komp pozwoli. Nazywajcie mnie jak chcecie, ograniczonym szczeniakiem, idiotą z blokadami mentalnymi... Takie jest po prostu moje zdanie i chuj. Rzekłem.
A ja myślałem, że w tej sprawie masz zdanie inne niż moje xD

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Risen
#99 2008-08-26, 20:42(Ostatnia zmiana: 2008-08-26, 21:14)
tylko kawał porządnie napisanego kodu

lol...

Gadacie jakbyście od każdej gry oczekiwali przełomu, objawienia, rewolucji i chuj wiem tam czego jeszcze w RPG.

No, gdy po raz kolejny patrzysz na gnomy i inne gady, szablonowe charaktery i oklepane schematy to zaczynasz wątpić w jakie kolwiek przejawy inteligencji i pomysłowości autorów.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry