Risen 160792 640

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 24.07.2008 roku

Wyświetleń 160792

Odpowiedzi 640

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
To z Xboxa 1?

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

Risen
#421 2009-09-19, 21:40(Ostatnia zmiana: 2009-09-19, 21:40)
Ojjj Sam, na serio, jak możesz Simona porównywać do tej perełki? Jak zobaczyłem Gearsy kilka lat temu myślałem że z Xboxa nie da się już więcej nic wycisnąć, a tu patrz, po najnowszych screenach z Risena widać jak bardzo się myliłem.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ojjj Sam, na serio, jak możesz Simona porównywać do tej perełki? Jak zobaczyłem Gearsy kilka lat temu myślałem że z Xboxa nie da się już więcej nic wycisnąć, a tu patrz, po najnowszych screenach z Risena widać jak bardzo się myliłem.
W Simona się grało zajebiście, jak na tamte czasy. Co z tego, że humor stał na infantylnym poziomie? Byłem przecież gówniarzem, więc co za różnica?

Konserwa

Konserwa

Użytkownicy
posty63
Propsy23
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://gothic.org.pl/
Panowie, konkurs w sam raz dla was!  :)

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Mogę mieć gnoma na własność! Szkoda tylko, że nagrodę pewnie zgarnie multi redakcji  :)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
http://fred.deepsilveruk.com/wp-content/up...ch-1024x639.jpg
Nie wierzyłem że Xbox potrafi pociągnąć tak niesamowitą grafikę.
Wskaż niesamowity element.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Góry w prawym górnym rogu ekranu  :)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
pisz w kilku zdaniach, co przychodzi Ci na myśl kiedy patrzysz na gnoma.

Zażenowanie.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
W kilku zdaniach, TH, kilku!

Patrzenie na gnoma od dziecka stanowiło nieodłączny element mojego życia. Zawsze, gdy go widzę, przewijają mi się przed oczami wszyscy idioci, których w życiu spotkałem. Każda przewinięta strona Żali, każdy idiotyczny post - to wszystko ożywa we mnie i świeci jasno niczym pochodnia. Oprócz tego...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Risen
#429 2009-09-19, 23:40(Ostatnia zmiana: 2009-09-19, 23:40)
W kilku zdaniach, TH, kilku!

Zażenowanie. Żenada. Dziecinada. Bękarty Harrego Pottera z Haną Montaną.
Dostanem figurkem?

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Nie. Dostaniesz nagrodę pocieszenia - grę! :)

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wskaż niesamowity element.
Aż trudno uwierzyć że już dwie osoby nie wyczuły ironii.

Spoiler

WAH WAH WAH.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Risen
#432 2009-09-19, 23:58(Ostatnia zmiana: 2009-09-19, 23:59)

Trudno było o to, skoro dotychczas każdy aspekt gry uważałeś za dobry i przemyślany, słowem - zajebisty.  :)

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
w świetle:

Świetne tekstury i ogólny design.

nie powinno to dziwić

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba mój wcześniejszy post o tym jak bardzo paskudna jest wersja na Xboxa został przez wszystkich zignorowany.
Wonderful.
A więc, dla sprostowania -
1. Naprawdę uważam że na kilku pokazanych przeze mnie wcześniej screenach są świetne tekstury i design, i myślę, że nie ma tutaj czego porównywać z obrzydliwą grafiką z Xia.
2.
Trudno było o to, skoro dotychczas każdy aspekt gry uważałeś za dobry i przemyślany, słowem - zajebisty.
A możesz mi, misiu kolorowy, podać przykłady jak ja to niby każdy "aspekt gry uważałem za dobry i przemyślany?"

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
A co w tych teksturach i wyglądzie lokacji jest tak świetnego i unikalnego że zasługuje na wyróżnienie?

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

Risen
#436 2009-09-20, 00:41(Ostatnia zmiana: 2009-09-20, 00:41)
Jeśli mowa o teksturach, uważam że są całkiem przyjemne dla oka, fajne połączenie kreskówki z jakoś tam pojętym realizmem.
Chyba rozumiesz, że jeśli chodzi o design, to wchodzimy w sferę dyskutowania o gustach. Mnie po prostu podoba podoba się sam pomysł i sposób przedstawienia takiej niby porośniętej katedry w górach.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Risen
#437 2009-09-20, 00:44(Ostatnia zmiana: 2009-09-21, 20:05)
Realistyczne to one z pewnością nie są natomiast kreskówkowy to jest najnowszy Prince of Persia albo Rayman, ten z królikami. Te w risen to jakiś kisiel, przeładowane i przepalone nasyceniem barw do granic możliwości jak na jakichś masochistycznych ustawieniach monitora.

http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,70...tragicznie.html

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

DzikiBen