Gothic Der Film 19752 56

O temacie

Autor WysoPL

Zaczęty 24.07.2008 roku

Wyświetleń 19752

Odpowiedzi 56

WysoPL

WysoPL

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy

WysoPL

Gothic Der Film
#20 2008-08-22, 21:16(Ostatnia zmiana: 2008-08-23, 15:53)
Trzy sprawy, pierwsza to tycząca się filmu, wydanie nastąpi już wkrótce. Druga sprawa to to iż doczytałem się czegoś że podkradłem tekst z tego samego fragmentu filmu to z góry przepraszam, przypadek i nie chciałem urazić osoby 2-giej tworzącej film by wyszło na kradzieży z mojej strony. Sprawa 3-cia to iż jutro wyjdzie kolejna wersja 6 i 7 odcinka na YT zapraszam, Pozdrawiam.

=====================================

Szósty odcinek Polskiej wersji filmu Gothic Der Film. Zapraszam do oglądania oraz oceniania, piszcie co dodać co ująć, z góry za skonwertowaną jakość przez YouTube przepraszam...

http://pl.youtube.com/watch?v=eOyRx8h0dJo

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
spoko, jedyne co mogę powiedzieć to dzięki za to że to zrobiłeś ;p  jesteś w porządku

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

WysoPL

WysoPL

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Chciałem poinformować iż zakończę produkcję filmu wrzucając go na YouTube film wydam na jakiś hosting. Film będzie skończony, piękny, ładny i pełny bo takie wersyjki i odsłuchiwanie ich na YT 5 razy czy błędu nie ma to nudne strasznie jest i wkurzające iż często źle się konwertuje jakość na YT. Was proszę tylko o zapodanie jak znacie rzecz jasna jakiś dobry hosting co mógł bym wrzucić od razu nie spakowany plik (.avi) ma on około 1.1 GB Za YT przepraszam ale tak stwierdziłem że będzie lepiej, lepiej obejrzeć całość niż po kawałeczku raz w tygodniu na małej jakości obrazu (filmu) z małą szczegółowością dźwięku. Czy nie będzieci źli jak tak zadecyduje . Piszcie swoje zdania o ile możecie. Dzięki i pozdrawiam film będzie koło 29-30 sierpnia.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Nie oglądałem tych odcinków, ale proszę cię - obrób to w czymś porządnym (nie WMM <_< ).

Szkodnik
  • Gość

Szkodnik
Gość

Gothic Der Film
#24 2008-08-25, 19:42(Ostatnia zmiana: 2008-08-27, 13:40)
Co do uploadu to proponuje zrobić specjalny link do sieci p2p i ściągnąć np. za pomocą  programu eMule. Można także podzielić to na party i wrzucać np. na senspace.pl.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Podejrzewam, że jakbyś pogadał z WoG, to byś miał szanse, żeby ten film znalazł się na ich serwerach, a wtedy już z górki.

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja bardzo bym prosił o wyższej jakości wideo wrzucone na vimeo.com

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

Lavius

Lavius

Użytkownicy
posty96
  • Użytkownicy
Hmmm... Nie będzie chyba serwisu który pozwoli ci wrzucić 1GB plik w całości :)

Trzeba będzie raczej podzielić i zdać się na standardy - ty wrzuć na jakiś bez limitowy, a plik sam sie rozejdzie :P  Jeśli nie masz nic przeciwko to zaraz po ściągnięciu wrzucę go na kilka serwisów torrentowych :P

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pisze VIMEO!!

Szkodnik

Szkodnik

Użytkownicy
posty68
  • Użytkownicy
Nie chcę być upierdliwy ale już dawno nie było żadnych wieści na temat filmu(w całości). Jeśli ktoś ma jakiekolwiek informacje na ten temat bardzo proszę o napisanie.

Raczej mnie tu nie będzie. Jak jest sprawa to walcie na gg:235943

Jason525PL

Jason525PL

Użytkownicy
posty116
Propsy6
  • Użytkownicy
No i gdzie ten film...już po nowym roku i jakoś go nie widzę

MaciekWitcher

MaciekWitcher

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Olał gościu temat  ;(  
Bo na YouTube też go nie ma

GamePlayerTeam

GamePlayerTeam

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Olał gościu temat  :D  
Bo na YouTube też go nie ma

Nie olał ale zdarzyło się coś dużego, wielkiego, smutnego i złego. Toteż dlatego projekt ustał ale ... rzecz biorąc oczywiście PRZEPRASZAMY za wszystko, za długie oczekiwanie i możecie odwiedzić ten profil na YouTube.

http://www.youtube.com/user/GamePlayerTeam
PRZEPRASZAMY NAPRAWDĘ Z CAŁEGO SERCA, lecz ten użytkownik niniejszym olał to z naszej woli. Mam nadzieje że nam wybaczycie, i zapraszamy szczególnie na nasz profil 22 czerwca. Pozdrawiam i jeszcze raz jako szef Teamu przepraszam was za taki cyrk.

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
O! Gothic: Film jednak wyjdzie... Ciekawe, czy ktokolwiek po kolejnych gniotach JoWooD'u to obejrzy...
Drobna nieścisłość fabularna w trailerze - Bezi nie został niewinnie wrzucony do kolonii, w G3 chyba była o tym mowa (u króla Rhobara?).

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

GamePlayerTeam

GamePlayerTeam

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy

GamePlayerTeam

Gothic Der Film
#34 2009-06-20, 16:38(Ostatnia zmiana: 2009-06-22, 10:23)
Bezi nie został niewinnie wrzucony do kolonii, w G3 chyba była o tym mowa (u króla Rhobara?).

Może i racja lecz w niemieckim trailerze opublikowano napisy, że niewinnie skazany i tak samo spolszczyliśmy.

Jak coś już jest... Kto w temacie ten wie.
http://www.youtube.com/watch?v=6qqGGd9MhtE

GamePlayerTeam

GamePlayerTeam

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Gothic Film ukończony w 100% - Zapraszamy !!

http://www.youtube.com/view_play_list?p=AEAC0E4C160EA458&search_query=Gothic+Film+PL

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Mam tylko jedno pytanie - Komu się będzie chciało to wszystko oglądać? Jakby ktoś nie grał w Gothic I, a grafika byłaby jeszcze jeszcze + ładne animacje to zapewne znalazłoby się grono osób chętnych do oglądnięcia tego. Ale w takim wypadku nie uważacie, że to jest syzyfowa praca? Przecież to jest nudne i tu już nie chodzi o rolę gustów, dziwie się że chce wam się kręcić film o gothicu I.

GamePlayerTeam

GamePlayerTeam

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Cytat: Zoom link=topic=2842.msg55482#msg55482 date=Jul 5 2009, 01:57 AM\'
Mam tylko jedno pytanie - Komu się będzie chciało to wszystko oglądać? Jakby ktoś nie grał w Gothic I, a grafika byłaby jeszcze jeszcze + ładne animacje to zapewne znalazłoby się grono osób chętnych do oglądnięcia tego. Ale w takim wypadku nie uważacie, że to jest syzyfowa praca? Przecież to jest nudne i tu już nie chodzi o rolę gustów, dziwie się że chce wam się kręcić film o gothicu I.

Nie rozumiem ? My spolszczyliśmy dzieło niemieckie jedynie. Faktycznie nudnawe to jest jak się słucha dialogi po 5 razy z osobna by nie popełnić błędów itp. no ale jak jest niemiecka i angielska wersja to czemu nie polska ? - czemu mamy być gorsi, a tak już o jeden taki Der Film do przodu. Pozdro...

P.S znajdzie się wiele osób którzy zechcą obejrzeć ten film nie z powodu że nudny, a z powodu wierności wobec samej gry, takie osoby są nazywane ,,Fanami" - owej gry.

- Więc nie rozumiem twojej sugestii.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Mógłbyś to upladnąć gdzieś w jednym pliku w wysokiej jakości?

GamePlayerTeam

GamePlayerTeam

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Cytat: Dekster link=topic=2842.msg55496#msg55496 date=Jul 5 2009, 10:59 AM\'
Mógłbyś to upladnąć gdzieś w jednym pliku w wysokiej jakości?

Uploadować mógł bym i to zrobię ale w wysokiej jakości to już problem i niestety nie mogę nic na to poradzić.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry