Gothic Der Film 18812 56

O temacie

Autor WysoPL

Zaczęty 24.07.2008 roku

Wyświetleń 18812

Odpowiedzi 56

WysoPL

WysoPL

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Witam mam do zaoferowania filmik przedstawiający Gothic Der Film PL (dubbing)
Film ten przedstawia w skrócie ODC 1. Filmik zawiera wszystkie dialogi jakie udało się spolszczyć w tle jak i w fabule, dźwięki itp... postanowiłem wystawić go na odcinki i co tygodniowo czytając posty czy też komentarze poprawiać dalsze wersje filmików czy dodać to czy odjąć bo przeszkadza w odsłuchiwaniu danego dialogu w grze. Informuję iż pierwsza cześć (może to nie sukces) wyślę na serwer YouTube i zapodam link do tego filmiku z dubbingiem.
Dodam że wszystko robiłem od 0 od początku z wersji niemieckiej sam, podmieniałem dialogi, dorzucałem dźwięki itp. Fakt faktem nie jest wielkie odkrycie ale kto chętny kto Gothic'a lubi zwłaszcza oglądać zapraszam na zapodawane przeze mnie linki do oto tego filmu i oceniajcie. Dzięki oraz link do zapowiedzi

http://pl.youtube.com/watch?v=otYmtuLn7Ys&eurl=

WysoPL

WysoPL

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Gothic Film ODC 1:
http://pl.youtube.com/watch?v=W3JAqJTlBUs&eurl=
Pierwszy odcinek Polskiej wersji filmu Gothic Der Film. Zapraszam do oglądania oraz oceniania, piszcie co dodać co ująć, z góry za skonwertowaną jakość przez YouTube przepraszam...

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jęśli potrzebujesz pomocy, Ja się zgłaszam ;p

WysoPL

WysoPL

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Okey rozważę to co napisałeś :D  gdy będę potrzebował pomocy napiszę ;)

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakby co moje gg 5726319

WysoPL

WysoPL

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Drugi odcinek Polskiej wersji filmu Gothic Der Film. Zapraszam do oglądania oraz oceniania, piszcie co dodać co ująć, z góry za skonwertowaną jakość przez YouTube przepraszam...

http://pl.youtube.com/watch?v=-NedPSz3huY

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Zrób całość, wrzuć na jakiś hosting (możesz nawet napisać do niemieckiego WoG'a, żeby dali) i wtedy to tutaj zapodaj, bo takie wrzucanie w częściach na YT nie ma większego sensu.

WysoPL

WysoPL

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
No w sumie masz racje ... Poza tym zdecydowanie lepsza jakość dźwiękowa. OK to wydam ostatni 3 ODC. zapodam go tu a potem całość. Ale to tak w sierpniu gdzieś. Ps taki filmik może zdecydowanie być ?

Lavius

Lavius

Użytkownicy
posty96
  • Użytkownicy
Super to wygląda nawet w jakości YT :)  Żeby tylko nie zabrakło ci zapału. Jak to zrobisz to daj znać na forum, wrzucę przy okazji na torrenty :)

WysoPL

WysoPL

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Okey zapału na pewno nie stracę lecz wydam odc 3 ostatni ponieważ jednak Dekster17 ma rację jak cały filmik poskładam będzie zdecydowanie lepiej... lepsza jakoś i wszystko. 3 ODC prawie gotowy wystawie jeszcze dziś na YT. Ale będzie to ostatni odcinek.

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Naprawdę dobra robota. Rzadko kiedy mam okazję pochwalić jakieś filmowe dzieło. Jedyne do czego mogę się przyczepić to czcionka napisów na początku 1. odcinka. Jest za duża i zbyt ozdobna.
Dekster17 ma rację, ale go nie słuchaj :)
Możesz przecież dalej wystawiać odcinki na youtube, a na końcu wszystko skleić do kupy i uploadnąć na serwer.
Oglądałbym sobie zamiast dobranocki  :)

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

WysoPL

WysoPL

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Heh co racja to racja okey dalej na YT bd. wrzucać co do czcionki, obchodzę się prostym programem WMM na Viście i nie wiem z leksza jak zmienić czcionkę. Tak rzeczywiście na początku głupio to wyszło ciut ja wręcz tych napisów nie widzę :)  lecz na filmie w rozdzielczości 1024x768 to jakoś jeszcze jest to zauważalne ps cały film będzie wynosić ciut więcej niż oryginał. Pozdrawiam...

WysoPL

WysoPL

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Trzeci odcinek Polskiej wersji filmu Gothic Der Film. Zapraszam do oglądania oraz oceniania, piszcie co dodać co ująć, z góry za skonwertowaną jakość przez YouTube przepraszam...

http://pl.youtube.com/watch?v=l3XjAywt_tQ

INNOS
  • Gość
Kiedy ma wyjść pełna wersja filmu ?

WysoPL

WysoPL

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Cytat: INNOS link=topic=2842.msg27161#msg27161 date=Aug 9 2008, 19:13\'
Kiedy ma wyjść pełna wersja filmu ?

Już za nie długo to tylko kwestia czasu i poprawek drobnych w dźwiękach.
================================================
To już piąty odcinek Polskiej wersji filmu Gothic Der Film. Zapraszam do oglądania oraz oceniania, piszcie co dodać co ująć, z góry za skonwertowaną jakość przez YouTube przepraszam...

http://pl.youtube.com/watch?v=HOJw6cVVkSk
Najprawdopodobniej za nie długo wydam cały Gothic Film, oczywiście przypominam iż warto go obejrzeć ponieważ zawiera on lepszą jakość, lepsze efekty i w ogóle prawie wszystko to co powinno być w dobrym filmie.

Tyfus

Tyfus

Użytkownicy
posty121
Propsy8
  • Użytkownicy
No i właśnie podoba mi się takie myślenie, aby użyć normalnych głosów z gry do ów filmu. Kiedyś ktoś już chciał stworzyć dubbing, ale szukał ludzi do podłożenia głosu, byłoby to śmieszne, mikrofon szumi itd. Powodzenia. :)

WiToJcIe!!! xDD

Strickland

Strickland

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: Tyfus link=topic=2842.msg28207#msg28207 date=Aug 16 2008, 23:17\'
No i właśnie podoba mi się takie myślenie, aby użyć normalnych głosów z gry do ów filmu. Kiedyś ktoś już chciał stworzyć dubbing, ale szukał ludzi do podłożenia głosu, byłoby to śmieszne, mikrofon szumi itd. Powodzenia. :)

Ktoś tam robił. Ale jak dobrze pamiętam nie udało mu się. Mi się też ten pomysł podoba!

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy

MWL

Gothic Der Film
#17 2008-08-18, 13:06(Ostatnia zmiana: 2008-08-18, 13:10)
ktoś się za to zabrał, ja to tez kiedyś robiłem :P  przy okazji trailer bez pozwolenia jest zerżnięty z mojej pracy! Kiedy diego idzie z bezim w mojej wersji było dokładnei to samo!

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
użył tych samych głosów...

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
... w tym samym miejscu, nie pluję się i nie mam pretensji bo to przynajmniej daje nam film a nie tylko pierwszą część

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry