The Guild 3 3099 5

O temacie

Autor Zucklov

Zaczęty 16.06.2017 roku

Wyświetleń 3099

Odpowiedzi 5

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Już od jakiegoś czasu deweloperzy próbują dotrzeć tym do szerszej publiczności, ale mam wrażenie, że niewielu o tym, że ta gra powstaje słyszało.
http://theguildgame.com/
Jak ktoś umi po niemiecku:
http://www.pcgames.de/Die-Gilde-3-Spiel-54709/News/Release-2017-neue-Screenshots-E3-Veroeffentlichungstermin-Verkaufsstart-1230670/
Podobno od jakiegoś roku łatają bugi i generalnie starają się, by wydać grywalny produkt zamiast niepołatanego półproduktu vide gry Beztesty. Ile w tym prawdy to się okaże.
Generalnie jaram się, mimo że dwójka była tak srogo niedojebana pod względem właśnie grywalności i bugów, że klękajcie narody, choć na plus jest to, że względnie niedawno wychodziły patche sprawiające, że nawet fajnie się w to gra, ale jednak nudzi się po jakimś czasie, bo gra jest jednak mocno niezbalansowana i irytująca.
Szanujecie?

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Jakiś czas temu widziałem screeny i nie powala. Guild 2 był grą bardzo przyjemną i jak na swoje czasy bardzo dobrze zrobioną, był to w końcu 2006, czyli przepaść do tego co dziś możemy, a co teraz chcą zrobić twórcy? Tak właściwie ten sam odgrzewany kotlet z lepszą grafiką. Na rynku nigdy nie było tego typu gry i można by to bardzo dobrze wykorzystać, ale niestety trzeba by było odciąć się po części od tego co było w guildzie 2,a oni zamiast wykorzystać to co przez te lata przyniosła nam technologia, to chcą zaserwować to samo, tylko trochę odświeżone. Ja tego nie kupuję.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

SanTiago

SanTiago

Użytkownicy
posty212
Propsy47
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Ja w dwójkę ze wszystkimi dodatkami przegrałem naprawdę sporo czasu. Na trójkę czekam bardzo, choć nie wiem, czy warto. Bardzo bym chciał więcej zawodów i budynków, w których można coś robić. Mile widziany byłby też widoczny na bohaterze ekwipunek.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Przeanalizowałem jeszcze raz wszystkie wiadomości od developera, stronę gry na fb oraz ogółem całość i powiem tyle: to chyba jest jedna z tych gier, które nigdy nie wyjdą. Na stronie GolemLabs dalej widnieje, że chcieli wydać tę grę najpóźniej na początku 2016, ciągle odkładają datę premiery i karmią "newsami", które absolutnie nic nie zdradzają, a są picem na wodę. Nie kupuję tego, że przez półtora roku łatają błędy, zwłaszcza, że żadnego gameplayu też nie wydali, tylko jakieś chujowe rendery modeli. Chętnie nawet w odświeżoną dwójkę zagram, ale na razie nawet nie widać, że ma to w ogóle wyjść. Dlaczego dziś tylu wydawców i/lub producentów zaczyna iść w ślady firm typu EA czy Paradox, które cieszą się najgorszą opinią jeżeli chodzi o wsparcie konsumenta?

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
https://www.facebook.com/theguildgame/photos/a.682963655111855.1073741828.652690914805796/1613915722016639/?type=3&permPage=1
O chuj. Cóż, znając życie, pewnie skończy tak jak 3/4 tytułów z EA, czyli nigdy nieukończony.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Wygląda kiepsko.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry