MNM i Service Pack - prośba o skrypty. 1746 3

O temacie

Autor Iskiel

Zaczęty 4.06.2017 roku

Wyświetleń 1746

Odpowiedzi 3

Iskiel

Iskiel

Użytkownicy
Miłość, mądrość, odwaga.
posty102
Propsy23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Miłość, mądrość, odwaga.
Witam.
Nie wiedziałem, gdzie napisać, a tutaj zwykle ktoś zagląda...
Czy posiada ktoś na stanie skrypty Service Packa oraz modyfikacji Graveira zdaje się, Małego Nudnego Moda???
Czy byłby ktoś w stanie wrzucić je dla mnie na neta i podesłać linki do tegoż???

Bardzo by mi się przydały, z góry dzięki za przysługę i wyrozumiałość, że temat nie do końca tam, gdzie trzeba...

W imieniu całego forum the Modders pragnę wznieść toast za Bractwo Spolszczenia, za ich dobrą robotę i duży wkład w naszą małą społeczność fanów Gothica. Bez nich wiele modów nie zostałoby nam nigdy zaprezentowanych w naszym ojczystym języku. Dziękujemy.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Iskiel

Iskiel

Użytkownicy
Miłość, mądrość, odwaga.
posty102
Propsy23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Miłość, mądrość, odwaga.
Chodziło mi o skrypty gotowe do modyfikacji, jestem za słabo obeznany i nie wiem, co mam zrobić z tymi.
Gdybym wiedział, nie prosił bym o skrypty tychże..

W imieniu całego forum the Modders pragnę wznieść toast za Bractwo Spolszczenia, za ich dobrą robotę i duży wkład w naszą małą społeczność fanów Gothica. Bez nich wiele modów nie zostałoby nam nigdy zaprezentowanych w naszym ojczystym języku. Dziękujemy.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Chodziło mi o skrypty gotowe do modyfikacji, jestem za słabo obeznany i nie wiem, co mam zrobić z tymi.
Gdybym wiedział, nie prosił bym o skrypty tychże..
lepiej sobie odpuść jak tego nie potrafisz

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry