Oczywiście możemy wydać Odyseję w takiej wersji jaka jest teraz. Dostaniecie coś jak Rebalance parę lat temu temu lub Returning 2.0 ...
Na pytanie dlaczego jest tłumaczona wersja 2.0 a nie inne nowsze, odpowiedzieć chyba jednak trzeba. To nie jest tak, że wersja np. 2.1 do 2.0 się różni we wszystkim, bo dodaje milion rzeczy. Te wersje przeważnie patchują błędy, coś tam balansują, poprawiają. A że modyfikacja jest ogromna, była stabilna i była po premierze to tłumacze zdecydowali się na tę wersję. Głęboki wdech, cierpliwość i dostaniecie modyfikację do ogrania. To fanowskie tłumaczenie i każdy chce żeby było zrobione perfekcyjnie. Oczywiście, ja sam zasugerowałem żeby napisać na facebooku o mniej więcej przybliżonej premierze, ale szybko uzgodniliśmy, że to nie ma sensu, bo zawsze może stać się coś nie tak.
PEWNE JEST TO, że modyfikację dostaniecie w tym roku z bardzo dobrym tłumaczeniem.
PS Podczas pisania posta przypomniało mi się, że rok czy dwa lata temu padła informacja, że jeśli wybierzemy niski poziom trudności w returningu 2.0 to dostajemy mniej contentu. Oczywiście Rosjanie to poprawili w następnej wersji/patchu (których robią bardzo dużo), ale sma informacja siedziała w Polsce długo i była kwestią dyskusyjną. Wnioski wyciągnijcie sami.