Ostrzenie broni. ReBalance V2.1 2339 6

O temacie

Autor krysyian0710

Zaczęty 28.03.2017 roku

Wyświetleń 2339

Odpowiedzi 6

krysyian0710

krysyian0710

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie. ;)

Czy mógłby ktoś opisać jak ostrzyć broń krok po kroku? Od kilku dni szukam odpowiedzi na to pytanie na forach, YT ale nigdzie nie znalazłem.
Dodam:
czytałem, że trzeba mieć ostrze- skąd? Nikt go nie ma;
umieć wytapiać rudę, umiem, nauczył mnie Wąż;

Prosiłbym o szczegółowe informacje: co trzeba dodatkowo umieć, kto i gdzie uczy ewentualnie skąd coś potrzebnego wziąć.
Jednymi słowy potrzebuję poradnika napisanego jak dla dziecka. :)

Ps. Ostrzenie broni skłoniło mnie do dołączenie na forum.  ;)

Pozdrawiam,
Krystian

Splash

Splash

Moderator
posty4210
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Czy mógłby mi ktoś opisać jak to jest, że zawsze jak przyjdzie jakiś nowy ze swoim problemem, to zamiast zapytać w odpowiednim temacie, tworzy nowy temat, zwłaszcza w nieodpowiednim dziale, a tym samym tworzy niepotrzebnie śmietnik?

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

krysyian0710

krysyian0710

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fragment regulaminu który znalazłem:

"...Dla odpowiadających:

1. Nie wyśmiewamy się z problemów innych. Będzie to surowo karane.
2. Nie piszemy postów które w niczym nie pomagają i nie są związane z odpowiedzią na pytanie.

Regulamin działu Pytania/Problemy napisany przez:
mEatrikZ & Bułkowsky

Ostatnia aktualizacja:
013.02.09"

Polecam przeczytać punkt drugi.

Modding Gothica-> Pytania i problemy-> wydało mi się odpowiednim miejscem. Jeśli to złe miejsce to przepraszam.

Pozdrawiam.

Splash

Splash

Moderator
posty4210
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Nie wjeżdżaj z regulaminem, jeśli sam go nie znasz:
3.6 Przy zakładaniu nowego tematu, należy upewnić się że jest to potrzebne, że podobny nie istnieje, oraz że wybrało się właściwy dział forum. Należy wcześniej zwrócić szczególną uwagę na tematy przyklejone. Nazwa tematu ma stanowić krótkie podsumowanie jego treści, umożliwiać jej rozpoznanie.
Modding Gothica-> Pytania i problemy-> wydało mi się odpowiednim miejscem. Jeśli to złe miejsce to przepraszam.
Modding Gothca =/= problem w modzie. Dział ten przeznaczony jest do pomocy w modingu, a nie graniu w mody.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

krysyian0710

krysyian0710

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Innego miejsca nie znalazłem gdzie mógłbym o to zapytać. Najprościej więc chyba będzie jeśli moderator przeniesie temat. Co nie zmienia faktu, że Twój post nic do tematu nie wniósł a stworzył tylko toksyczną atmosferę.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Ja tu niczego toksycznego nie widzę. Zwrócił Ci uwagę, co nie jest niczym złym. Nie wyzywał ani nie zrobił nic złego.

Spoiler

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

krysyian0710

krysyian0710

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szefie Moderatorze, czy mógłbyś przenieść temat do odpowiedniego działu? ;)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry