Trzy sprawy 2157 6

O temacie

Autor Buber

Zaczęty 26.03.2017 roku

Wyświetleń 2157

Odpowiedzi 6

Buber

Buber

Użytkownicy
posty25
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po pierwsze czy istnieje skrypt w Gothic 1 i 2 odpowiedzialny za długość dnia...czyli takie timescale jak w np. w Skyrim
Po drugie gdzie można  znależć skrypt odpowiedzialny za ceny skupu u handlarzy . Żeby na przykład skupowali za 25 procent ceny. Gothic 1 i 2
Po trzecie który skrypt W returningu odpowiada za modyfikacje poziomów trudnosci .

Pozdrawiam

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Jedna sprawa: nie nazywaj tematu w bezsensowny sposób, bo nikt Ci nie pomoże.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Buber

Buber

Użytkownicy
posty25
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buber

Trzy sprawy
#2 2017-03-26, 19:57(Ostatnia zmiana: 2017-03-26, 20:33)
Czepiasz się. Jest tu wiele tematów napisanych w sensowny sposób w których nikt nie pomógł. Jak ktoś będzie chciał odpowiedzieć to odpowie, jak nie to żadna radosna twórczość mi nie pomoże. Ale radę zapamiętam... no i nie wiem jak kciuka wstawić...

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
1. Nie taki, do którego miałbyś dostęp.
2. Tak. w Constants.d TRADE_VALUE_MULTIPLIER.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Buber

Buber

Użytkownicy
posty25
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki . A mógłbyś sprecyzować z tym brakiem dostępu. Bo na przykład w MT wszystkie skrypty z Gothic.dat są dostępne  do kompilacji w materiałach dodatkowych( tak przerobiłem sobie poziom trudności ) a inne nie są zabezpieczone i można je łatwo dekompilować.
Rozumie że z Returningiem nie jesteś w stanie pomóc. Przekopałem wszystkie...dosłownie...skrypty ale jedyne co znalazłem z difficult level to potki zmieniające poziom.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Nie będziesz miał dostępu, bo siedzą one w silniku gry. Returning nie udostępnia swoich skryptów, przez co kompletnie nic nie zrobisz.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Buber

Buber

Użytkownicy
posty25
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok , dzięki

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry