(TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ, PROBLEM ROZWIĄZANY)
Witam.
Problem, jak widać w temacie. Usiłuję wrzucić do G2 zbroję z G1 (z rudy). W samej podstawce działa, jest ok. Ale chodzi mi o coś innego. Usiłuję dodać ją w taki sposób, ażeby zadziałało to z modyfikacją Wasteland 2. Nie wiem, jak to zrobić, żeby nic złego się nie stało. Jeśli wcześniej instaluję skrypty z NK (po polsku), a potem wrzucam "na nie" swoje, ze zbroją etc. wtedy w modzie idzie przywołać ową zbroję, jednakże mapa w GD jest pusta tam, gdzie mod dodaje istoty. Ale level design jest ok, nietknięty, z Wastelanda. Próbowałem też inaczej kombinować - raz wrzuciłem polskie skrypty z rzeczonego moda, i inne jego składowe, do _Work, odpaliłem Gothic_mod, parsowanie zaznaczone, oczywiście, jak za każdym tazem, swoją zbroję też wrzuciłem, i wtedy niby wszystko w GD gra, są istoty, właściwa mapa, ale w miejscach, gdzie są te nowe bestie względem GD z NK, wyskakuje komunikat, że wiele ścieżek nie odnaleziono, czy coś takiego. Próbowałem też coś innego kombinować, ale nic nie chce zadziałać właściwie. A chcę tylko dodać jedną zbroję do gry, żeby zwiedzić GD z Wasteland w niej właśnie, niby coś prostego, a jednak nie wychodzi...
Pomoże ktoś? Napiszecie, co i jak zrobić, żeby było ok? Mam polskie skrypty zarówno NK, jak i moda, gotowe elementy potrzebne do wrzucenia zbroi (poradnik Torkeza z yt), tylko męczy to, że nie wychodzi coś do końca...