[C++]Łączenie bibliotek 993 0

O temacie

Autor Siemekk

Zaczęty 7.03.2017 roku

Wyświetleń 993

Odpowiedzi 0

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
Untersturmfuhrer
posty2147
Propsy1146
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
  • Untersturmfuhrer

Siemekk
Złote Wrota

[C++]Łączenie bibliotek
2017-03-07, 18:41(Ostatnia zmiana: 2017-03-08, 21:55)
Cześć. Chciałbym napisać własną bibliotekę do odtwarzania muzyki, którą wgrałbym do G2. Jako podstawę tej biblioteki chcę użyć BASS.dll. Jednak nie jestem, aż taki dobry w C++ aby to napisać więc chciałbym się zgłosić po jedną poradę.
Otóż jak sprawdzać czy muzyka znajduje się w folderze nie podanym z góry... coś w tym stylu:
D:\Siemekk\BIN\SiemekkLib.dll
a biblioteka ma sprawdzać czy plik znajduje się tutaj:
D:\Siemekk\BIN\WorkSpace\Music\*

Bardzo bym prosił o odpowiedź i pomoc.
Pozdrawiam.

Udało mi się z tym uporać, lecz teraz mam problem z inicjacją BASS'u do swojej biblioteki... robię wszystko tak jak w poradnikach dodaje plik .lib includuje BASS.h a przy kompilacji mam taki błąd:

Już nie wiem co robić... wszystkie fora przeszukałem, ale to nic nie pomaga. Nic nie pisze na temat dodawania bibliotek do swojej biblioteki...

P.S sorry za 3x zmianę nazwy tematu.
 


Dodatkowo - odpłatnie pomagam przy zaawansowanych skryptach (AST, UNION, IKARUS).
Po więcej informacji zapraszam na PW na DISCORD.


0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry