[G2NK] UnBalance v1.4.1 185388 485

O temacie

Autor Siemekk

Zaczęty 27.01.2017 roku

Wyświetleń 185388

Odpowiedzi 485

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Darwin -- rozumiem że chodzi o teleporty, jedna z płytek jest
Spoiler
przed mostem klasztoru, po lewej stronie wchodźąc na wzniesienie

Darwin

Darwin

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam buga moja postać nie zadaje obrażeń . Tak jakby nie trafiała pojawiło się to w Jharkendarze :(

Bajceps

Bajceps

Użytkownicy
posty15
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Jak uruchomić kamienie druidów ?

kaiwzkp

kaiwzkp

Użytkownicy
posty13
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam buga moja postać nie zadaje obrażeń . Tak jakby nie trafiała pojawiło się to w Jharkendarze :(
Jak przejdziesz przez portal wyłącz i włącz grę. (u mnie działa)

Post połączony: 2017-03-04, 21:39
Musisz znaleźć antyczne runy
Spoiler
jedna z nich jest koło klasztoru na lewo od mostu.

Darwin

Darwin

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
 :huh:
Jak przejdziesz przez portal wyłącz i włącz grę. (u mnie działa)

Post połączony: 2017-03-04, 21:39
Musisz znaleźć antyczne runy
Spoiler
jedna z nich jest koło klasztoru na lewo od mostu.

Jedna jest niedaleko dextera tam gdzie druga kopalnia są kamienia po prawej stronie w kącie jest kamień

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moze mi ktos powiedzieć czy kolo miasta jest jeden z tych kamieni druidzkich ? bo na moja logike powinien byc teleport.
Czy wam tez sie kopiują zbroje które macie założone?
i gdzie znajde goscia od tarczy, o którym wspomniał Andre gdy dołączyłem do Strażników. (mówił coś o wieży z goblinami ale nie mam pojęcia o jaką wieże chodzi)

Rivet

Rivet

Użytkownicy
posty102
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Rivet

Gothic II UnBalance 1.4
#326 2017-03-06, 16:55(Ostatnia zmiana: 2017-03-06, 17:10)
@ZdzislawPetarda
1. Kamień jest na lewo od wejścia do miasta od strony farmy Lobarta (tam gdze były zębacze);
2. Wydaje mi się, że jest to kwestia błędu z hełmami (przy zakładaniu i zdejmowaniu hełmu kopiują się pancerze z tego co pamiętam).

thedagon

thedagon

Użytkownicy
posty88
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest możliwość zrobienia żeby celowanie z łuku działało na sterowaniu z g2 strasznie nie lubię tego z g1 i muszę ciągle przełączać w opcjach kiedy wyjmuje łuk.

leonrusche

leonrusche

Użytkownicy
posty4
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Halo prosze o pomoc gdy atakuje kogoś bronią  nie zadaje obrażeń a gdy strzelam z łuku zadaje i nie umiem tego naprawić

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
leonrusche-- Jest to niestety jeden z najpoważniejszych bugów tego moda, dużo ludzi go ma, ja osobiście przestałem grać w tego moda właśnie przez ten błąd , początkowo błąd pojawiał się przez SZpon Beliara, ale i też dużo wcześniej, dlatego warto poczekać na nowszą wersję

leonrusche

leonrusche

Użytkownicy
posty4
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a nie da się tego jakoś naprawić ?

Matero77

Matero77

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Leonrushe, da radę, ale będzie to naprawione dopiero jak wejdzie nowa łatka, a na razie poczekaj cierpliwie aż Autor zrobi ją :)

kaiwzkp

kaiwzkp

Użytkownicy
posty13
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Co do bugu który opisał Leonrushe to da się go naprawić jeśli przechodzisz np. między jarkendarem a khorinis albo khorinis a gd to po prostu na nowo włącz grę, a jeśli po zaatakowaniu poszukiwacza (ja tak miałem) nie bedziesz umiał bić to wczytaj się przed walką z nim i omiń. Jestem w 4 rozdziale i miałem raz ten bug po zaatakowaniu poszukiwacza ale to tylko raz.

leonrusche

leonrusche

Użytkownicy
posty4
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja go mam na początku 2 rozdziału a twoja pruba na naprawe to u mnie nie działa ;/
każdego czytającego proszę o pomoc ::(

kaiwzkp

kaiwzkp

Użytkownicy
posty13
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Siemek takie pytanko umiałbyś napiać albo wrzucić mapę co się od Pyrokara dostaje bo mam zbugowane tekstury na niej a bez tego nie rusze dalej gry...

Rivet

Rivet

Użytkownicy
posty102
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kaiwzkp Czasami naprawdę warto przejrzeć temat w poszukiwaniu interesującego nas zagadnienia, owa mapa znajduje się na 10 stronie tematu.

kaiwzkp

kaiwzkp

Użytkownicy
posty13
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
@kaiwzkp Czasami naprawdę warto przejrzeć temat w poszukiwaniu interesującego nas zagadnienia, owa mapa znajduje się na 10 stronie tematu.
A to przepraszam nie szukalem bo tyle stron i nie chcialo mi sie czytac. Dzieki za odpowiedz.

Iskiel

Iskiel

Użytkownicy
Miłość, mądrość, odwaga.
posty102
Propsy23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Miłość, mądrość, odwaga.

Iskiel

Gothic II UnBalance 1.4
#337 2017-03-12, 00:28(Ostatnia zmiana: 2017-03-12, 00:33)
Panowie, pytanie!!!

Czy w tej modyfikacji, lub też dzięki LH, jest możliwość dostania się za palisadę? Jak choćby w Wasteland 2?

Z góry dzięki...

W imieniu całego forum the Modders pragnę wznieść toast za Bractwo Spolszczenia, za ich dobrą robotę i duży wkład w naszą małą społeczność fanów Gothica. Bez nich wiele modów nie zostałoby nam nigdy zaprezentowanych w naszym ojczystym języku. Dziękujemy.

Rivet

Rivet

Użytkownicy
posty102
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Iskiel Niestety nie.

Darwin

Darwin

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem ,w górniczej dolinie nie mam muzyki a w innych lokacjach mam :( . Co zrobić ?

0 użytkowników
Do góry