Dzień dobry! Ten mod tak mi się spodobał, że aż założyłem konto, żeby wziąć udział w dyskusji

Świetna robota Siemekk, byle tak dalej!
Co do błędów - występuje u mnie większość tych wymienionych przez 55TIGER39 (nie doszedłem jeszcze na tyle daleko, żeby zweryfikować wszystkie), przy czym:
(...)
- Po zapisie gry i wczytaniu jeśli miałeś łuk na plecach to znika kołczan
Rozwiązanie: Wejść w ekwipunek, ściągnąć i założyć ponownie łuk/Kusze
(...)
- W którymś momencie dialogi NOWYCH osób nie działają, dalej można się uczyć od nich NOWYCH rzeczy ale nie widać dialogów. U mnie pojawił się przy wychodzeniu z górnego miasta gdy natknełem się na tego co lubi zwierzęta (idącego luzem do górnego miasta XD)
Rozwiązanie: Nie znalazłem
- W którymś momencie gry zbugowała się animacja zakładania zbroi, po prostu przestała działać i tyle
Rozwiązanie: Nie znalazłem
(...)
- Znikający kołczan po wczytaniu - u mnie pojawia się ponownie po wzięciu łuku do ręki.
- Nowe dialogi działają u mnie nieprawidłowo od samego początku gry i dzieje się tak dla wszystkich nowych dialogów, niezależnie od postaci, np. już w rozmowie z Xardasem o kamieniach druidów wystąpił ten problem. Wygląda to zawsze tak samo: opcja dialogowa jest dostępna, ale po wybraniu jej w ułamku sekundy dostajemy wszystkie wpisy do dziennika (jeśli miały pojawić się w rozmowie) oraz przedmioty od danej postaci (jeśli jakieś daje). Nie pojawiają się natomiast napisy rozmowy. Wyjątkiem są nowi handlarze, gdzie Bezimienny normalnie mówi "Pokaż mi swoje towary" i pojawia się okno handlu. Przypomina mi to sytuację z moddingu Obliviona, gdzie dialog z nową postacią wyglądał tak samo, dopóki nie użyło się do dialogu kilkusekundowego nagrania ciszy, żeby tekst mógł się wyświetlić.
- Brak animacji zakładania zbroi - również występuje u mnie od samego początku. Właściwie, to nie lubię tego ficzera i brakuje mi opcji wyłączenia go w opcjach gry, więc ten bug mnie cieszy

- Niedziałający stół alchemiczny - występuje u mnie od samego początku, jeszcze przed wyuczeniem się czegokolwiek z alchemii mam tam tylko opcję "ENDE."
A tak poza tym, to pomysł/sugestia z mojej strony: czy mnożnik cen sprzedaży przedmiotów u handlarzy możesz uzależnić od poziomu trudności? Obecne 5% z bazowego L'hivera to jednak przesadnie mała wartość. Może 30%/15%/5%, albo 15%/10%/5%?
PS Jeśli nie zostanę czeladnikiem Bospera, to czy będzie możliwe nauczenie się tych wszystkich umiejętności zdobywania trofeów i skórnictwa u kogoś innego?