@Duke Nukem - no są, niestety nic nie poradzę :( Nagrałem nawet filmiczek w wolnym czasie, który traktuje o tamtejszych zwyczajach, natomiast ze względu na jakość audio go nie upubliczniam.
Co ciekawe - wbiłem sobie na ichnie forum, przejrzałem ichnie SB i nie zawiodłem się - kolejny random wrobiony w bycie zdradzieckim multikontem (wnosząc po awatarze ichniego pożal się boże adminka - zachodni szpieg)

Jeżeli ktoś interesuje się historią i LARPami, to polecam z całego serduszka to forum - możecie się poczuć niczym Winston inwigilowany przez Partię w '84 G. Orwella, lub biedny sekretarz, który w niełaskę popadł stalinowskiemu reżimowi, czujący już tchnienie śmierci ЧК-и na swoim karku.
Pamiętajcie - Generalissimus Memorius i tak was dopadnie. Zostaniecie usunięci z kart historii. Zapomniani.
///edit, bo ichni shoutbox jest malutki jak breja powstała po zmieszaniu mózgów tamtejszego "sztabu" - amadeusz został, sądząc po kontekście, uznany za osobę która założyła ten temat. Nie, żaden z nas nie ma z nim nic wspólnego, a jego konto istniało wcześniej.