Tworzenie paczki z modem w formacie .vdf 2752 6

O temacie

Autor Maarten vaan Thomm

Zaczęty 4.01.2017 roku

Wyświetleń 2752

Odpowiedzi 6

Maarten vaan Thomm

Maarten vaan Thomm

Użytkownicy
posty72
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, zrobiłem sobie swojego moda, polegającego na tym, że lord hagen po wstąpieniu do paladynów daje nam pancerz rycerza bez hełmu i z nową teksturą. Jest to oddzielny, samodzielny pancerz, niezależny od reszty. Konieczne były pewne zmiany w skryptach i postaci, i pancerzy, i fakeGuildów, aby inni paladyni chcieli ze mną gadać w tym pancerzu. Po zreparsowaniu skryptów i odpaleniu wszystko śmiga.
Chciałbym teraz zrobić z tego paczkę modową, taką aby to tylko wrzucić do folderu data i nie musieć reparsować skryptów, czy instalować g2mdk oraz nie odpalać tego ze startera bo musiałbym zaczynać nową grę. Mógłby ktoś to dla mnie zrobić?

Tutaj są pliki mojego moda: https://www.sendspace.com/file/q0t5z8

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Tutaj nikt za nikogo nic nie zrobi. Zobacz sobie tworzenie modów od A do Z od Czip17. Tam jest wszystko opisane dokładnie jak co zrobić.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Maarten vaan Thomm

Maarten vaan Thomm

Użytkownicy
posty72
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tak, ale on tworzy paczkę .mod, którą odpala się ze startera, a ja chcę zrobić paczkę .vdf i odpalać bez startera, czytaj uważniej

Xardas47

Xardas47

Użytkownicy
Mhroczny charakterek
posty249
Propsy150
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Mhroczny charakterek
vdf też, wystarczy zmienić rozszerzenie przy zapisie
Z tym chyba nie za bardzo wiesz jak działają gothicowe wirtualne dyski

Maarten vaan Thomm

Maarten vaan Thomm

Użytkownicy
posty72
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
podsumowując, żeby zrobić paczkę musze dodać:
ou.bin
i wszystkie foldery, gdzie mam zmodyfikowane/nowe pliki w całości?
do paczki.vdf nie potrzebuję pliku .ini?

na win 7 nawet spacer 2.6.1 mi nie działa

Pan.L

Pan.L

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://themodders.org/index.php?topic=1670 Wszystko co powinieneś wiedzieć. Następnym razem staraj się również pilnować działów bo to na problem ze spacerem mi nie wygląda.

Maarten vaan Thomm

Maarten vaan Thomm

Użytkownicy
posty72
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry