Luźna ankieta moda/patcha do Gothic I 6868 11

Ankieta

Jak w tytule chciałem was zapytać o najlepszy waszym zdaniem mod/patch do GI

Mroczne Tajemnice
16 (30.8%)
Edycja Rozszerzona
24 (46.2%)
Ludzie z Górniczej Doliny
12 (23.1%)

Głosów w sumie: 52

O temacie

Autor wujaszki23

Zaczęty 3.01.2017 roku

Wyświetleń 6868

Odpowiedzi 11

wujaszki23

wujaszki23

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Osobiście zdradzę że przychylam się do MT  :D Jeśli macie inne propozycje podajcie je, proszę, w komentarzu!

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
ER>LzGD>MT. ER wymiata wszystko i wszystkich, zarówno level designem, zadaniami jak i gameplayem.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

wujaszki23

wujaszki23

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy

wujaszki23

Lu
#3 2017-01-03, 22:31(Ostatnia zmiana: 2017-01-03, 22:45)
Kurde jakoś nigdy nie mogłem się złamać, MT są dla mnie cudne, ale skoro tak chwalicie to dam ER jeszcze jedną szanse! Tym razem na poważnie ;)  Powiem szzerze że po instalacji ER i przezuceniu się z MT od moda odrzuciły mnie nie wykorzystane miejsca, tak jak miejsce gdzie stacjonowali łowcy orków w MT, obóz uciekinierów w MT, zawiódł mnie też strażnik królewski który stoi  na szczycie łysej góry a w tejmnicacj alchemik miał tam byle jaką ale jednak chałupe. Do MT przyciągał mnie też Nowy (czy chyba nawet dwa) świat.

szperekkuchar

szperekkuchar

Użytkownicy
posty65
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
ER jest spoko LzGD ja porówuje lekko do nie omawianego w tym tematcie Świata Skazańców . Podobnie jest z zadaniami , wykorzystane miejsca i naprawione bugi

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
MT jest po prostu stare w świecie moddingu Gothica i wtedy oferowało bardzo wiele możliwości. Z czasem możliwości rosną i dla tego powstaje ER które jest dopracowane, a sam twórca łata wszystkie bugi napotkane przez graczy, a jest w planach nawet dubbing i ktoś podjął się tego zadania, tylko trzeba poczekać. Moim zdaniem ER, co nie znaczy, że MT nie lubię, wręcz uwielbiam, ale bardziej schludne jest ER, a MT nie zestarzało się spokojną starością.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Nie żeby coś, ale MT nadal oferuję o wiele ciekawszych innowacji, niż "nowe" polskie modyfikacje :)

MT jako jedyna z w/w oferuję nowy wątek główny, dość ciekawy.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty666
Propsy235
Profesjabrak
  • Użytkownicy
MT w ciekawy sposób zapełnia świat. Modem jest niemałym i dodaje klimatyczne smaczki jak np. karawany ze Starego Obozu do kopalni :D

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ER nie powala zadaniami. w 4 rozdziale miałem piratom na plaży przynieść ich sprzęt... przegięcie. Nie mniej mod dobry.W Ufoludków z Górniczej Doliny nie grałem, a MT ...może się okazać, że jest o niebo lepszy od pozostałych dwóch jeśli masz ochotę na zupełnie nową przygodę w Gothic 1.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie grałem w ER, od razu zaznaczam, ale majac do wyboru dwa pozostałe, zdecydowałem się na LzGD, który choć trochę głupieje na końcu, jest o wiele bardziej dojrzalszym modem.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grałem w ER i MT te drugie bardziej mi podeszły troszkę bajkowi ci pradawni, ale jest bardziej rozbudowana.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Mroczne Tajemnice to najlepsza modyfikacja do G1. Oferuje bardzo wiele ciekawych zadań i przede wszystkim zmienione zakończenie gry. Najciekawszą rzeczą była możliwość zostania szefem obozu kopalni, również bardzo interesujący był wątek Pradawnych. Także polecam wszystkim.  :)

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry