RIP Marka AC 43285 101

O temacie

Autor Maciej

Zaczęty 31.12.2016 roku

Wyświetleń 43285

Odpowiedzi 101

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gra się nie podoba, nie grasz. Koniec. Po problemie.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Na pewno to wynika, ale twórcy wybierając czas i miejsce akcji mają świadomość ograniczeń
nie rozumiem, rozpierdalają mnie takie opinie. twórcy wybrali okres który ci nie pasuje bo architektura jest chujowa? trzymajcie mnie we czworo  :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Są gorsze, bo parkour w ac stanowił część gameplaya, jak w skradance elementy skradania są zrobionie GORZEJ to JEST TO CHYBA KURNA WADA
  :facepalm:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
wiesz co mak pak dóm, ja np nie grałem w ac3 bo mnie nudzą takie gry, ale nie twierdzę że są złe bo twórcy wzięli okres który ma dziwną architekturę xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
wiesz co mak pak dóm, ja np nie grałem w ac3 bo mnie nudzą takie gry, ale nie twierdzę że są złe bo twórcy wzięli okres który ma dziwną architekturę xD
Nie wiesz jak sie gra w gre, to sie nie odzywaj po prostu? I nie twierdzilem nigdzie ze ta gra jest zla, tylko troche gorsza od poprzedników. Wiec skoncz pisac juz. Jak chcesz pogadac o innych grach ubi w ktore GRALES to smialo

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
bardzo chętnie porozmawiam o grach które mi się podobają, nie mam w zwyczaju pierdzieć o grach które są podobno pełne twórczych okropności xD

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie wiesz jak sie gra w gre, to sie nie odzywaj po prostu?

KURWA JAK KISNE :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

MAC DUP JEDYNY SPRAWIEDLIWY, ON WIE JAK SIĘ GRA A JEGO GUST JEST GUSTEM OSTATECZNYM, NICZYM BÓG - JEGO OPINIA TO FAKT XDDDDDDDDDDDD

Nawet z tym nie dilujcie xDDD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
bardzo chętnie porozmawiam o grach które mi się podobają, nie mam w zwyczaju pierdzieć o grach które są podobno pełne twórczych okropności xD
2 była zajebista  :ok:

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Black Flag to najlepsza część serii AC. Mad Dun, wiesz, niektórzy lubią to, czego ty nie lubisz, więc pogódź się z tym.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ale tu nawet nie chodzi o to. Wiadomo, że każdy ma różne gusta. Tu chodzi o to i z tego jest największa beka, że on swoją opinie, swoje gusta uważa za ostateczne i każdego kto się z nimi nie zgadza twierdzi (jak wyżej zresztą do kazza), że nie umie grac, jest chujowy xDDD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Black Flag to najlepsza część serii AC
Ale ja nic nie pisalem o AC tym

Tu chodzi o to i z tego jest największa beka, że on swoją opinie, swoje gusta uważa za ostateczne i każdego kto się z nimi nie zgadza twierdzi (jak wyżej zresztą do kazza), że nie umie grac, jest chujowy xDDD
Ale przeciez kazdy tak twierdzi, na stronach i forum o grach kazdy twierdzi ze 3 wyszla ubi duzo slabiej z czego ja sie po prostu zgadzam z tymi opiniami :huh:

Post połączony: 2017-01-02, 12:45
Myślisz ze Malo gier w ktore gralem i które lubię uważam za slabsze? No to zle myslisz

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
tak naprawdę twoje zdanie o grach interesuje nas tylko dlatego że można sobie z niego przy okazji bekę zrobić, gdyby nie ty życie byłoby smutniejsze xD

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

RIP Marka AC
#51 2017-01-02, 12:52(Ostatnia zmiana: 2017-01-02, 13:21)
Widać ludzie tutaj są zbyt głupi na obiektywność  :|
A ja myslalem ze po to jest forum aby dyskutowac o czyms, a nie pierdolic smuty w temacie oto polska  :hmmm:

Zresztą zalozylem ten temat zeby poznac opinie ludzi o zmianach ktore ida w nastepnej czesci, widac ze prawie wszyscy tutaj juz maja wyjebke na tą serię :|

spróbuj dla odmiany napisać że coś ci się podoba!
Mi się dużo gier i rzeczy w nich podoba, ale to nie jest tak, że one sa lepiej zrobione, wiec nei ma co dyskutować co jest do poprawy? :huh:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
spróbuj dla odmiany napisać że coś ci się podoba!

hehihi

hehihi

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
I dobrze, koniec słabych gieruńiek dla obszczymajtów  ^^

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
"Nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone".

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Przecież ta gra od kilku dobrych cześci była bardzo słaba i w kółko tym samym, bardzo dobrze że coś zmieniają i wprowadzają coś nowego, nie można ciągle wydawać tego samego i stać w miejscu tak jak np PB.

Dziwi mnie MAc Dun naprawdę że tak hejcisz taki ubisoft, gdzie assasins creed w porównaniu do takiego risena to arcydzieło gier.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Przecież ta gra od kilku dobrych cześci była bardzo słaba i w kółko tym samym, bardzo dobrze że coś zmieniają i wprowadzają coś nowego, nie można ciągle wydawać tego samego i
Jasne, tylko czemu zamierzają spłycać fabule glowna, przeciez tego nie wyklucza  :huh:

stać w miejscu tak jak np PB.
Zmiana klimatu na piratów i post apo to jednak cos nowego. A to nie bylo tak ze ludzie woleli w kolko od Pb gry w klimacie średniowiecza?  :pokerface:

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Jurigag

RIP Marka AC
#57 2017-01-02, 22:50(Ostatnia zmiana: 2017-01-02, 22:55)
Przecież ta gra od kilku dobrych cześci była bardzo słaba i w kółko tym samym, bardzo dobrze że coś zmieniają i wprowadzają coś nowego, nie można ciągle wydawać tego samego i
Jasne, tylko czemu zamierzają spłycać fabule glowna, przeciez tego nie wyklucza  :huh:

stać w miejscu tak jak np PB.
Zmiana klimatu na piratów i post apo to jednak cos nowego. A to nie bylo tak ze ludzie woleli w kolko od Pb gry w klimacie średniowiecza?  :pokerface:

Ale co z tego że zmieniają czasy jak cały gameplay i cała reszta zostaje tak samo drewniana ? Przez ich ostatnie 4 gry PB to jest kopiuj wklej, inne nazwy npc i dziękuję, mechanika ta sama, zadania takie same i tyle. Przez to te gry ich są tak słabiutkie. Przecież Skyrim pokazał że mozna zrobić bardzo dobrą grę bez jakiegokolwiek wątku głównego... spłycając go na maxa

Dlatego jak dla mnie bardzo dobrze że odchodza od liniowej fabuły, było to w ich ostatnich grach - zaczęło to ludzi nudzić także zmieniają formę - mnie to cieszy że nie stoją w miejscu i chcą coś zrobić i zmienić, a nie jak PB, wydajmy to samo ale w post-apo, to się musi udać xD dodajmy jakieś strzelanie i dżetpaka zrobionego na kolanie i tyle.

Zresztą AC równie dobrze może po prostu podążyć w kierunku jak far cry czy watchdogs i tyle, kolejna gra w otwartym świecie. Watchdogs 2 akurat się udał, far cry'e ostatnio tez także czemu ma się to nie udać też z AC.

Post połączony: 2017-01-02, 22:55
Chcą wywalić liniowy wątek fabularny czyli taki jak był? Czyli co? Nie będziemy teraz powtarzać wspomnień przodków i tworzyć własną?
Grales w gothica3?

Grałeś w skyrima ? XD

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

RIP Marka AC
#58 2017-01-03, 06:23(Ostatnia zmiana: 2017-01-03, 07:41)
Przeciez otwarty swiat byl juz w AC 4   :v

Dlatego jak dla mnie bardzo dobrze że odchodza od liniowej fabuły, było to w ich ostatnich grach - zaczęło to ludzi nudzić
Jak fabula moze nudzic?  :pokerface:  Ludzi zaczal nudzic  powtarzalny gameplay a nie zadna fabula, kurna

Jak splyca watek główny to ty myślisz ze co? Dalej będzie się zbierało znajdzki, latalo po miescie i wykonywalo jakies popieprzone misje poboczne typu zabij kogos/przynies cos. Po prostu będzie sie poświęcać więcej czasu na to. Super progres :facepalm:

Sęk w tym ze wymyślenie fabuly jak  zużywa zbyt dużo czasu/kasy i obcinają, a dla hamerykancow to wszystko jedno bo i tak beda grac jak zostanie usuniete cala fabula, lore i zostanie sama mechanika.  Tego chcecie?

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Tego chcecie?
tak kurwa, skończ już  :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry