Podmiana dźwięków 2457 6

O temacie

Autor CenturiesFall

Zaczęty 18.12.2016 roku

Wyświetleń 2457

Odpowiedzi 6

CenturiesFall

CenturiesFall

Użytkownicy
Centek
posty19
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Centek
Witam! Mam do was pytanie. Teraz gram sobie w g2nk returning i niedawno przypomniałem sobie o modzie l'hiver, niestety nie mogę grać w dwie modyfikację naraz bo się gryzą, ale mniejsza o to. Problem jest taki, że bardzo podobają mi się dźwięki uderzania i trafiania broni w modzie l'hiver i chciałbym mieć te dźwięki w swoim g2nk returning tylko, że bez moda l'hiver. Czy jest ktoś kto potrafi bądź wie jak to zrobić aby dźwięki broni z l'hivera przerzucić do mojego obecnego gothica? Bądź może ktoś zrobiłby takiego moda tylko z tymi dźwiękami. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
musisz wyjąć te dzwięki gothic vdfem z moda, stworzyć nową paczke i dodać ją w  w .ini swojego moda

CenturiesFall

CenturiesFall

Użytkownicy
Centek
posty19
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Centek
Dziękuję za odpowiedź, ale niestety ja nie mam pojęcia jak to zrobić :/ Może ty dałbyś radę to zrobić ?

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
niestety ja nie mam pojęcia jak to zrobić
Filmiki Czipa 17
https://www.youtube.com/playlist?list=PL6F0BF678B9BA50BF
Odcinek 6 modowania G2

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Masz tu dźwięki:
Klik
Teraz musisz tylko stworzyć paczkę VDF gdzie je wrzucisz.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

CenturiesFall

CenturiesFall

Użytkownicy
Centek
posty19
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Centek
Masz tu dźwięki:
Klik
Teraz musisz tylko stworzyć paczkę VDF gdzie je wrzucisz.
Dziękuję wam za to wszystko! Pobrałem te dźwięki lecz po przesłuchaniu ich nie widzę, aby tam znajdował się dźwięk wymachiwania mieczem z l'hivera jak się nie trafi albo przy prostym machaniu tym mieczem. Wiesz chyba o co mi chodzi? Chyba, że ten dźwięk jakoś po prostu jest tam, albo go nie ma jako plik widoczny. Jeśli piszę bzdury to przepraszam. Wciąż czekam na odpowiedź.

CenturiesFall

CenturiesFall

Użytkownicy
Centek
posty19
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Centek
Zrobiłem to co na filmiku itd. i podczas wczytywania sava wyskakuję takie coś : D: zModel(CModelProto::KoadModelScript)
: MDS not found: HUMANS_1HST85.MDS

Proszę o pomoc!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry