Gothic: Dolina Zombie 1.5 4557 4

O temacie

Autor OrtegaX

Zaczęty 12.12.2016 roku

Wyświetleń 4557

Odpowiedzi 4

OrtegaX

OrtegaX

Użytkownicy
Bractwo Gothica
posty362
Propsy304
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothica
PATCH 1.5

Opis: Kowal Bragus, szanowany obywatel Khorinis. Jego życie było bardzo poukładane, kochająca żona, dorosła córeczka, wydawałoby się, że nic nie popsuje jego szczęścia. Pewnego dnia wracając z pracy kowal zobaczył ślady krwi przed domem, okazało się, że jego rodzina została zamordowana. Bragus doskonale wiedział kto pozbawił go rodziny, jednak straż nie miała dowodów aby udowodnić winę mordercy. Kowal po 2 dniach zemścił się, zabił mordercę i trafił do koloni. Górnicza dolina stała się o wiele większym piekłem niż wcześniej, w okresie kilku dni rozprzestrzeniła się epidemia, ludzie stali się żywymi trupami. Tylko garstce udało się przeżyć, większość zabarykadowała się w zamku, w Starym obozie, niektórzy pochowali się po jaskiniach. Widziano tylko ogromne fale piorunów dochodzących z wieży nekromanty Xardasa, może to on jest sprawcą, może chodzi o coś innego. Czy zdołasz przetrwać, czy uda ci się na czas zapobiec dalszemu rozwojowi epidemii? Okaże się w Dolinie Zombie.

Co oferuje modyfikacja:
- Nową klimatyczną fabułę na starym świecie.
- Nowego bohatera
- Około 25 zadań głównych i pobocznych
- Nowe postacie
- Sporo zmian w świecie
- Nowe przedmioty ( Zbroje, broń, także hełmy )
- Zmiany w światach ( Stara kopalnia, Wolna kopalnia oraz Cmentarzysko orków )
- Dużo nowych zróżnicowanych zombiaków.
- I wiele innych.
Mogę jeszcze dodać, że na tę modyfikację był pomysł i cechuje się sporą oryginalnością.

PATCH 1.5 LISTA ZMIAN:
- Poprawiono błędy ortograficzne
- Usunięto 2 opcje koniec u niektórych NPC
- Dodano rozdziały
- Dodano nowe przedmioty
- Dodano nowe zadania i dialogi
- Dodano parę nowych NPC
- Dodano nowych przeciwników
- Zmieniono położenie Insygnii Beliara
- Insygnia są teraz lepiej strzeżone
- Dodano sporo zmian w światach ( Wiele miejsc w koloni jest teraz bardziej mrocznych. Zmieniono w dużym stopniu Cmentarzysko orków i wiele innych zmian )
- Nowe zakończenie
- Walka z głównym bossem jest o wiele trudniejsza i ciekawsza
- Naprawiono bugi skryptowe
- Dodano Zombie z ONB ( Obóz na bagnach )
- Naprawiono błąd ze spadaniem NPC z zamku
- Dodano więcej szynek w zewnętrznym pierścieniu ( Potrzebne do questa )
- Dodano możliwość spotkania Diego, Gorna, Lestera i Miltena
- Dodano więcej ocalałych
- Dodano modele 3ds z G2
- Zbalansowano zombie ( Teraz można np walczyć z dystansu i jest to opłacalne, można także bawić się w maga )
- I jeszcze parę innych zmian, które nie widać na pierwszy rzut oka ale są potrzebne.

PREMIERA PATCHA: 24 grudnia godzina 14:00. Taki prezencik na święta :D

Screeny:
Spoiler

Chcę jeszcze tylko podziękować Zegierowi za nagranie z pierwszej wersji moda serii na You Tube. Gdyby tego nie zrobił to pewnie bym się nie podjął pracy nad patchem. PS: Mam nadzieję, że się wam zapowiedź podoba :)

Zegier

Zegier

Użytkownicy
posty3
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Polecam wszystkim, modyfikacja bardzo przypadła mi do gustu już w pierwotnej wersji, a wygląda na to że patch 1.5 ma wiele ciekawych elementów wprowadzić i radykalnie urozmaicić rozgrywkę ;)

Bardziej zainteresowanych tą modyfikacją zapraszam do sprawdzenia jak wyglądała ona w wersji 1.0 ;)
https://www.youtube.com/watch?v=Zh3fM0nxNTI&index=1&list=PLRkRoXemD4QDHO7YpSWjIbSekGHmkQTOq

YouTube: ZEGIER
https://www.youtube.com/watch?v=zegierdegie

Instagram:@zegierr
https://www.instagram.com/zegierr/

Leiwark

Leiwark

Użytkownicy
Kapitan Itharu Team
posty228
Propsy38
ProfesjaAktor głosowy
  • Zbanowany
  • Kapitan Itharu Team
Dobra rzecz :D Też polecam ;)

kxioking

kxioking

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem wszystkie pliki są na swoim miejscu, a kiedy wchodzę w doline zombie włącza mi sie normalny gothic

Rivet

Rivet

Użytkownicy
posty102
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kxioking spróbuj uruchomić gothicstarter'a jako administrator

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry