Pewien zły Mag 67391 209

O temacie

Autor

Zaczęty 19.07.2008 roku

Wyświetleń 67391

Odpowiedzi 209

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Dzięki Thoro :D
Nagram jeszcze może pozostałe części dzisiaj, tylko coś na dysk muszę wgrać, żeby móc wyeksportować do formatu mp3

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Thomask link=topic=2746.msg29810#msg29810 date=Aug 27 2008, 10:16\'
tylko coś na dysk muszę wgrać, żeby móc wyeksportować do formatu mp3

Audacity :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: sebinho link=topic=2746.msg29812#msg29812 date=Aug 27 2008, 08:21\'
Audacity :D
Wiem, używam Audacity, tylko on wymaga biblioteki  lame_enc którą właśnie zainstalowałem

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Część 2: http://www.sendspace.pl/file/3lrniXxr/
Część 3: http://www.sendspace.pl/file/yT6U231V/
Te części w przeciwieństwie do poprzedniej nie zajmują aż tyle, a tylko około 1,5mb! xD

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Sam, to są części trzecia i czwarta... druga zaczyna się od "Gdy przybył nasz bohater do koloni po drodze na potkał dwóch strażników"!!! Pominąłeś CAŁĄ CZĘŚĆ! Fani ci tego nie wybaczą! :)
Zmień chronologię. Wydaj prequel. Zrób coś, no... to ważne!

Ale poza wszystkim fajnie ci wychodzi :D  Tylko ten głos zaczyna już mnie wkurzać... może zrobimy krótki filmik i dubbing do niego? GX się rozpadło, więc potencjalnych filmowców można zgarniać wręcz na ulicach... Albo chociaż słuchowisko, co?  :(

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ojjjj. przepraszam. co do filmiku-myślałem o tym, ale po 1: nie umiałbym pewnie.
Po 2: połowy tekstu nie rozumiem, więc nie wiem jak to wykonać :(

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Chcecie ekranizatora tego dzieła zgarniać z ulicy? To będzie policzek w stronę wielkiego literata! Gdzie wy znajdziecie reżysera z talentem porównywalnym do umiejętności Lukasa, panowie!? :(

XLukasGX

XLukasGX

Użytkownicy
posty48
Propsy24
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

XLukasGX

Pewien zły Mag
#167 2008-08-28, 13:09(Ostatnia zmiana: 2008-08-30, 15:35)
Gdy uczniowie złe go mag próbowali go porwać.Skojarzył te słowa gotha: "Użyj siły woli swojego umysłu. niech twoja ręka będzie jak piórko a miecz jak trzymał kij to cała sztuczka w mojej walce"po tych słowach bezimienny zaczął  walczyć  jak dwóch strażników wziętych razem  i pokonał jednego ucznia drugi sie wystraszył bezmiernego.W tej samej chwili Taz już wyjmuje pewna broń.Taz odpowiada:Widzisz tą broń ta broń jest tylko dla wybrańca i ja nim jestem haha.Rox odpowiedział : Ta bron ma inna moc jak  sobie myślisz tylko wybrańcowi będzie służyć.Gdy byś był wybrańcem sam byś był potężny siłę dwudziestu zbrojnych od tej broni brzemię moc nad przyrodzona.Goth sie w trąca:Rox nie gadaj z nim bo to zdrajca zbaijmy go.Taz nagle dostał szału biegnie maga roxa.rox używa czaru pewnego tchnienie śmierci. gdy czar rzucił bron przyjęła ja na siebie.Taz już chciał zbić nagle bezimienny obronił maga roxa.Taz zdziwiony:Co ty masz mi dać radę hahaha.goth mówi uważaj na niego to był wojownik  elitarny walczył przy moim boku ale teraz to zdrajca i pamiętaj co ci mówiłem.bezimienny nagle robi obrót który widział gotha.Taz lekka ranę odczuł odpowiedział :Brawo jak na ucznia to dobrze teraz ci pokarze jak to wojownik elitarny.taz nagle uderzał taka siła ze bron bezimiennemu pękła.goth: łap moja bron miecz namaszczony przez samego Inossa.Gdy wziął do ręki bron inossa poczuł taka moc żaden człowiek nie miał reku takiej mocy nigdy jak trzymał.bezimienny zaczął walczyć szybciej i mocniej.taz próbował sie bronic.nagle bron wypadła mu z rak  zaczął słabnąc.Bezimienny chciał go dobić. Rox podszedł oszczędź go , a to bron wezmę do siebie przeanalizuje w bibliotece.Gdy u złego mag pojawił sie Taz. Zły mag opowiedział: Widzę ze wróciłeś gdzie jest mój uczeń. Taz odpowiedział: Pokonał on mnie i zabrali mi bron .Zły mag ze złoscia: głupcze wiesz co straciłeś miecz legendarnego wojownika imieniem Morgann. to ostrze miał taka moc by pokonać mnie i wszystkich razem wziętych.Ta bron od dawna  nikt o niej nie wiem ale obawiam sie ze rox dowie sie co to za bron.Byłem głupi ze ci dałem taki cenny artefakt. C.D.N

SerindrackWielki

SerindrackWielki

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
goth: łap moja bron miecz namarszczony przez samego Inossa.

ahhhh xD Teraz już wiemy, że Innos jest fanem... Marszczenia :D

<a href="
https://www.youtube.com/watch?v=gsxsnEYFVpY
" target="_blank">Ekranizacja przewspaniałej, bestsellerowej powieści  Mistrza XLukasaGX20 - "Pewien zły mag, co chce zniszczyc kolonie i świat" - trailer</a>

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Może Innos i wielki masturbiusz to ta sama  postać! (Ten sam Masturbiusz z którym ongiś starli się trzej osławieni podróżnicy VEQ, Rajmund dwie wierzby i.. ROX?) tak to by miało sens :)

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.

bROXmor

Pewien zły Mag
#170 2008-08-30, 21:44(Ostatnia zmiana: 2008-08-30, 21:46)
Wiesz... to miałoby sens tylko dla propagandy reżimu Masturbiusza. ROX nie wyznawał wiary w Masturbiusza, a Pyrokar go za to ekskomunikował... ty, to rzeczywiście ma sens... no ale cesarz Karol Sebastian rozwiązał Zakon Innosa, więc nie wpływa to na moralność ROX'a.

...nie wiesz, o co chodzi? Zapraszam do [topic=\"57\"]IZBY[/topic]

PS W przygotowaniu: Wywiad z XLukasemGX :)

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

XLukasGX

XLukasGX

Użytkownicy
posty48
Propsy24
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

XLukasGX

Pewien zły Mag
#171 2008-09-02, 12:50(Ostatnia zmiana: 2008-09-04, 21:25)
Gdy rox siedział studiował nową bron w bibliotece po dwunastu godzinach odnalazł pewna książkie miała tytuł:"Dawna broń legendarnego wojownika" gdy rox czytał sie jednej treści:Dawno temu był to potężny wojownik imieniem Morgann..Był kiedyś dobrym wojownikiem Innosa walczył kiedys razem z oddziałami króla Rohobar II.pewnego dnia dostał bron zwana: Grzmot Innosa.Po wileu latach wojowniku za pomniano oraz uznali go za zmarłego.Pewien mag który dotarł miał na imię Daster. Ten mag studiował tą broń napisał:Ta broń ma moc z mienić człowiek w dobrego a nawet złego człowieka.Gdy broń do pasuje sie  do  człowieka to znaczy ze jest wybrańcem i daje moc dwunastu zbrojnych rycerzy.Gdy ta broń dotknie moc ręki trzeba wypowiedzieć słowa  modlitwy Innosa.Słowa Innosa są takie: Drogi  Innosie pobłogosław  tą broń  sprawiedliwości nad sługami Beliara.Po tych słowach broń dostosowuje sie do człowieka.Gdy broń dostosować do walki trzeba przygotować: 5 kropli świętej wody oraz 5 kropli krwi wybrańc w tedy broń staje sie potężna  i wybraniec staje sie potężnym wojownikiem i może poknąć siły zła beliara.Rox w myślach:Widzę że mam potężny artefakt który dawno zaginął.Boje sie ze nasz przyjaciel które go na początku uratowałem może sie z mienić przez ta broń .Przyjdzie czas kiedy przygotujemy go  do ostatecznej walki z ze złym magiem narzazie  schowam. C.D.N

Gimbi
  • Gość
walczył kiedys razem z działami króla Rohobar II
Zautomatyzowane działa widzę, a nawet o prawa autorskie doczepić się nie można dzięki stworzeniu nowego króla - Rohobara II :huh:

Dobra robota o_o

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Cytat: XLukasGX link=topic=2746.msg30712#msg30712 date=Sep 2 2008, 12:50\'
pewnego dnia dostał bron zwana: Grzmot Innosa.
Zboczenia Innosa ciąg dalszy :huh:  To nie twoja wina, ale Grzmot jakoś kojarzy mi się z czymś, gdzieś... Pewnie przez Bad Boys "Kiedy się spuszczam, słuchać grzmot"
Ta broń ma moc z mienić człowiek w dobrego a nawet złego człowieka.
Ta z pozoru prosta sentencja kryje w sobie wielkie przesłanie o wyższości zła nad dobrem, ple ple... Zajebiste :D
Drogi  Innosie pobłogosław  tą broń  sprawiedliwości nad sługami Beliara.
Przekonujesz w ten sposób czytelników, że słowa bogów są niezbadane i trudno je na pierwszy rzut zrozumieć. Dopiero po głębszej filozofii można zrozumieć przesłanie w pełni. Ja niestety jeszcze do tego stanu objawienia nie doszedłem. o_o  

Tak czy chujak: Good Job

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Mnie za to bardzo spodobała się idea, że zło trzeba "puknąć" :huh:

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Cytat: Fenix link=topic=2746.msg30725#msg30725 date=Sep 2 2008, 17:03\'
Mnie za to bardzo spodobała się idea, że zło trzeba "puknąć" o_o
:huh:  

Chociaż zainteresowanie tematem powoli spada, to  mnie się całe opowiadania cały czas podoba :D

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy

Sawiol

Pewien zły Mag
#176 2008-09-02, 17:38(Ostatnia zmiana: 2008-09-02, 21:22)
wybraniec staje sie potężnym wojownikiem i może puknąć siły zła beliara
To jest najlepsze :D

Czekam na kontynuację. :)

XLukasGX

XLukasGX

Użytkownicy
posty48
Propsy24
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

XLukasGX

Pewien zły Mag
#177 2008-09-08, 17:52(Ostatnia zmiana: 2008-09-09, 12:52)
Pewnego ranka  przybył bezimienny do roxa sypialni:witaj wstawaj miałeś mnie trenować dziś!! Rox zmęczony: Witaj zaraz wstanę i zaczniemy naukę.Bezimienny odpowiedział: ale co cię tak z męczyło??Rox: Drogi przyjacielu powiem ci jak przyjdzie czas.To zacznijmy naukę.Co chcesz wiedzieć o innosie   czy Beliarze??Bezimienny opowiedział: o powiedz mi o Beliarze wiem ze uczyłeś sie tego złe go maga.Rox opowiedział : ok opowiem ci ale nikomu nie opowiadaj o tej historii bo to jest zakazane przez samego Pyrokara .To był tak pewnego dnia trzej bracia Innos ,Adannos i Beliar.i.Kiedyś był człowiek który  jeszcze nie  wierzył Beliara miał naimie Fangor był wojownikiem walczył z orkami . Pewne go dnia był pewien mroczny mag wyglądał.jak mroczny ogień i twarzy nie było widać .Ten mag odpowiedział: Witaj widzę ze jesteś dzielnym wojownikiem mam dla ciebie propozycje chcesz być potężnym mrocznym wojownikiem i moim sługom. Z tymi co orkami walczyłeś to  oni wierz w beliara.To jak??Fangor: Dobrze mistrzu  zostanę  twoim sługom  i będę walczył  przeciwko Innosowi.Beliar był zadowolony ze ma dzielnego wojownika który będzie  wierzył w Blaira. Ten Wojownik zbudował trzy świątynie w tym jedną z nich to był Dwór Izdoratch i tam po został na wieki.C.D.N

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Pietrek

Pewien zły Mag
#178 2008-09-08, 23:25(Ostatnia zmiana: 2008-09-08, 23:25)
zraz wstanę i zaczniemy naukę.
Widać, że Rox był głodny. :)

Beliar był zadowolony ze ma dzielnego wojownika który będzie wierzył w bliara.
Może w Blaira?

Ta część nie jest już tak dobra jak poprzednie, ale też jest niezła. :)

XLukasGX

XLukasGX

Użytkownicy
posty48
Propsy24
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ta część nie jest już tak dobra jak poprzednie, ale też jest niezła.

Wiem piterek co raz mi trudno opisać fabułę to jest tak jak z książkom początek jest niezły to fakt ale może później sie rozkręcę będzie lepiej . :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry