Pewien zły Mag 67293 209

O temacie

Autor

Zaczęty 19.07.2008 roku

Wyświetleń 67293

Odpowiedzi 209

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Sam już nie wiem co jest ironią, a co zdaniem prawdziwym spowodowanym przez przeczytanie zbyt dużej ilości porządnej literatury.
Cytat: SerindrackWielki link=topic=2746.msg29668#msg29668 date=Aug 25 2008, 21:10\'
Wydajmy koszulki, naklejki, kubki! Tak!
Słucham? xD

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Na pewno nie jest to zwykłe opowiadanie i wszelakie próby krytykowania, wypisywania błędów itp. są nie na miejscu, bo i tak nie da się tego poprawić. Co innego wyśmiewanie, to jest nie tyle bez sensu, co i wbrew normom kultury :D  Tak czy siak - jeśli ludzi to śmieszy, to niech czytają i komentują, ale powtarzam - w wypadku tych tekstów krytyka na nic się nie zda.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

XLukasGX

XLukasGX

Użytkownicy
posty48
Propsy24
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Pewnego wieczora  zaczęło bezimiennemu sie śnic. Śniło mu sie porwali go dwaj uczniowie złe go maga do wieży gdy miał już gadać złym magiem . Nagle go budzi Rox: Wstawaj co cię tak trening
wymęczył cho za maną.czekamy na ciebie chyba już chyba godzinę.Bezimienny wiesz śniło mi sie znów. Rox za niepokojony : Co ci sie śniło???bezimienny Odpowiedział   pewni uczniowie mnie porwali ci którzy na początku no wiesz. Zaprowadzili mnie do maga złego nie widziałem jego twarzy miał czerwone oczy za kaptura iskrzyły mocą. I w tedy mnie obudziłeś. Rox odpowiedział :Ten sen coś znaczy. bezimienny :Co znaczy??Rox ja wiem sie objawiam sie .Gdy już dochodzą do ogniska.Goth podochodzi mówi :Co tak długo ???Gdy by nie ja to by całe piwo wam wypili. Rox  odpowiedział :poszłęm  go obudzić spał. Bezimienny spytał przy ognisku :Pamiętasz na początku jak mnie uratowałeś  miałeś mi opowiedzieć o sobie i tym zły magu.Rox opowiedział:Dobra opowiem ci.Gdy byłem jeszcze byłem uczniem Pyrokara to było jeszcze gdy bariery nie było przybył pewien mag .Który teraz jest złym magiem.Ten mag był posłańcem tez należał  do z Rady magów Wyższej.pamiętam jak to dziś.Przyszedł lis od króla.Pyrokar  wysłał 13 magów by stworzyli barierę.Gdy ja zostałem przyjęty do rady magów wysłali mnie do koloni pomóc temu magu co ci mówiłem.Gdy przybyłem do zamku .  mistrz spytał : idziesz ze mną do starej wieży??ja gdy zostałem magiem rady. Pyrokarł kazał słuchać go pomagać mu. I w tedy od powiedziałem ze pójdę z nim.Gdy doszliśmy do wieży pilnował jeden demon.Pewien czar błysnęła iskra nagle demon zaczął mówić słuchać mistrza.W tedy domyśliłem sie ze jest nekromanta wieży w beliara.Ale chciałem poznać moc beliara uczyłem sie z nim.gdy pewnego latach zaczęło ł sie z nim coraz gorzej stawał sie coraz bardziej mamrotał przez sen.Zniszczę świat ii kolonie .Dla tego go opuściłem.Do dziś mnie nie na widzi.Bezimienny odpowiedział:czy wiedzą ze znasz ta Inoosa i Beliara. Rox odpowiedział: tak ale gdy na początku przyszyłem prawie magowie chcieli mnie zbić za to chcieli. Im powiedziałem ze nie wykorzystam na nich tej mocy i ni kogo nie będę   uczył.Gdy wszyscy poszli spać został  trojka przy ognisku.Nagle pojawił sie Taz. Goth spytał a ty nie nawarcie??Taz ze złościom opowiedział:teraz was zabije oprócz a wsze go ucznia który nam sie przyda. Wiem ze chcecie go wykorzystać i wiem ze ma potęznom  moc.Bezimienny Zaskoczony:Jaką moc  i o co mu chodzi??Rox: nie słucha go bo to kłamca.Taz : to jest prawda od początku wiemy ze przybyłeś .Nagle przy Rozmowie  pojawili sie uczniowie złe go maga.Taz rozkazuje: bierzcie ich ucznia ja sie zajmie roxem i gothem.C.D.N

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Lukas, masz może 1 część opowiadania?

XLukasGX

XLukasGX

Użytkownicy
posty48
Propsy24
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

XLukasGX

Pewien zły Mag
#144 2008-08-26, 15:24(Ostatnia zmiana: 2008-08-26, 15:24)
Lukas, masz może 1 część opowiadania?

Mam wszystkie co napisałem w notatniku
:D

lokiju

lokiju

Użytkownicy
posty121
Propsy2
  • Użytkownicy
To wrzuć tutaj, bo na starym forum nie działa, a dużo osób chciałoby przeczytać to cudo od początku do końca :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: lokiju link=topic=2746.msg29716#msg29716 date=Aug 26 2008, 13:29\'
To wrzuć tutaj, bo na starym forum nie działa, a dużo osób chciałoby przeczytać to cudo od początku do końca :D
Ja nawet coś więcej, ale szaaaa dopóki tego nie zrobię :D

XLukasGX

XLukasGX

Użytkownicy
posty48
Propsy24
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

XLukasGX

Pewien zły Mag
#147 2008-08-26, 16:04(Ostatnia zmiana: 2008-08-26, 22:07)
[Opowidanie] Pewien zły mag, co chce zniszczyc kolonie i świat

Pewnego wieczornego dnia jeden mag rozmyślał jak zniszczyć świat i kolonie.Ten mag stworzył pewnego demona który miał mu służyć i pilnować tajemnic zapisanych w swojej bibliotece. Maiła jedną książkę którą była napisane:"By stworzyć portal by wszyły na świat armie ciemności potrzeba 6 magów"Ale mag nie posłuchał co było napisane spróbował bez jednego maga.Gdy zaczęli tworzyć portal to pojawiło sie iskra czerwona i zgasła . magowie byli tak słabi jak ze drugi raz nie próbowali.Mag powiedział "trzeba czekać na wybrańca który będzie mógł tworzyć portal tak jak my wszyscy razem wzięci mocą będzie miał sile mocy jak nikt inny z magów na ty m świecie i koloni.gdy pewne go dnia mag imieniem Rox widział to zdarzenie co sie dział nad niebem pojawiała sie czerwona iskra i znikła to go nie zaniepokoiło ,a był z znanym magiem wyższej rangi.Napisał list do Króla Rhobara II. Gdy list dotarł to król Rohobar II on nie posłuchał maga Roxa i napisał :"Że żadne głupia iskra co pojawiła sie w koloni nie jest naszym za grożeniem "Ale mag imieniem Rox ni przestał zaczął szukać w bibliotece w zamku po 24 godzinach spędzeniu szukania książki, znalazł ja miała tytuł 6 magów.I przewracał strony i znalazł treść, dziwna iskra i było napisane:"Dawno temu przed lat temu byli magowie robili to w złej wierze gdy to chcieli był pewien mag który dostał sie do wieży i zniszczył tych magów był to potężny od tych magów razem wziętych mag imieniem Daster który zauważył dziwna iskrę zniszczył i zapomniane w tej bibliotece."Rox zrozumiał ze ten wybraniec już dawno nie żyje.i zaczął czekać na swoje go wybrańca.Aż pewnego dnia powił sie na skraju pewien człowiek i on nie wiedział ze dwaj magowie czekają na niego. i on miał z mienić los całego świata.Magowie sie obwiali po czyjej stronie stanie.... C.D.N.

Gdy przybył nasz bohater do koloni po drodze na potkał dwóch strażników.I zaczęli go bić i  go kopać aż nagle błysnęła iskra  nagle zniknęli strażnicy.To był Rox który uratował nasz go bohatera.Rox nie wiedział ze nasz bohater to ten człowiek który miał po krzyżować plany złego maga .Bezimienny spytał :"Dlaczego mi pomogłeś przecież mnie nie znasz.Rox odpowiedział mu na to pytanie:Wiem pomogłem ci bo ty mi sie wydajesz inny niż wszyscy skazańcy razem wzięci. Rox w myślach: Nie wiem czy to ten człowiek ale zobaczymy.Bezimienny spytał Roxa :Kto to byli za strażnicy którzy mnie zaatakowali byli inni niż my wszyscy mieli jakiś pentagram na rękach. Rox powiedział mu: To byli nowicjusze złego  maga   nie wiem dlaczego ciebie zaatakowali sie dziwie trochę. Musiałeś być cenny dala nich.Bo rzadko wysyła nowicjuszy na taką wyprawę zły mag. Bezimienny spytał: A skąd o tym wiesz  czci godny magu przecież do nich nie należałeś??
Rox odpowiedział: Że kiedyś należałem  do pewnego  złego maga  w samotnej wieży byłem 6 magiem studiowałem u niego kiedyś byłem u niego dobrym uczniem ale opuściłem go dawno temu.Ale to długa historia później ci opowiem. Opowiem ci dalszy ciąg gdy przyjdzie odpowiedni pora. gdy bezimienny poszedł z magiem roxem. W opuszczonej wieży złe go mag juz poinformowali zwiadowcy ze ich wybraniec już jest tu.Mag już wiedział ze jego były uczeń  zwany rox chce mu odebrać wybrańca i nakazał zabić roxa jak będzie sprawiał kłopoty pojmanie nasze go bohatera. Pewnej nocy przyśniło bezimiennemu mu sie : Gdy rox opowiadał zaatakowali i sen sie urywa...C.D.N.

Gdy bezimienny  natychmiast sie obudził sie poczuł jakieś dreszcze  nagle zemdlał. pewnego ranka przechodził tam strażnik(imieniem goth)  który sprawdzał domki .Nagle przechodził koło domku bezimiennego
ze ktoś leży na ziemi. Strażnik Goth szybko wezwał maga Roxa bo on znał sie na tych  sprawach. Strażnik Goth spytał maga Roxa :Co jest z nim??Rox odpowiedział: Nie wiem ale wydaje mi sie ze coś z nim sie dzieje. Rox spojrzał swoja dawno księgę którą ma pod rękom .ta księga miała nazwę " Dawne i zakazane moce" i wyszukał informacje takie: Pewnego dnia był kiedyś mag który był modrym alchemikiem stworzył miksturę którą była zrobiona z bagiennego ziela o na dawał moc odzysku pełni sił po pewnym koszmarze którym sie triwia tylko nie licznym  i co osłabia człowieka. Rox sie doczytał ile trzeba składników:20 sztuk bagiennego ziela i 5 fiolka krwi wilka oraz menzurka by wymieszać składniki.
By stworzyć miksturę:Pierw wrzucamy 20 sztuk bagiennego ziela mieszamy 5 minut oraz 5 fiolek trochu wlewamy fiolki krwi wilka.
Rox na szczęście miał pod rękom 5 fiolek krwi ale mu brakowało bagiennego ziela 5 sztuk .
Goth obrazu ruszył do zamku podwędzać 5 sztuk bagiennego ziela C.D.N

Gdy w tym czasie strażnik goth zdobywał bagienne  żele dla maga roxa. W tym czasie zły mag już knuł pewien plan. Kazała pewnemu strażnikowi z obozu zwany imieniem Taz. Powiedział mu  tak zły mag:Będziesz donosił mi co robi mój uczeń zwany rox i będziesz później musiał zbić moje go uczni to ci powiem jak przyjdzie pora.
Rox czekał na bagienne ziele. zaczął sie martwic czy zdąży go uratować.Swojego przyjaciela.Ażnagle w biegu przybył goth z zielem. Rox od razu wziął do roboty zaczął  mieszać składniki. Stworzył miksturę dał popić bezimiennemu aż nagle sie obudził spytał sie roxa: rox ty żyjesz myślałem ze nie żyjesz.Rox spyta:ł ale o co chodzi?? bo cały czas żyłem.bezimienny od powiedział : Rox to był tylko sen to dobrze śniło mi sie ze ty mi opowiadasz  jakąś historie o złym magu i jego wieży a tu nagle stwory sie pojawiają cię zbijają tu mi sen sie urywa. Rox mówi Wiesz co zdaje  mi sie ze trzeba cię przygotować walce  i sztukach magi. Ja cię nucze w sztuce magi a mój przyjaciel goth nuczy cię sztuki walki.C.D.N

Naszego  bohatera południowego dnia zaczął trenować Goth. Goth powiedział do bezimiennego:To będzie ciężka walka nie spodziewaj sie ze ci dam fory.Bezimienny spytał pewny siebie:A co jak cię pokonam.Goth opowiedział:Nie bądź taki pewny walczyłem kiedyś w oddziałach królewskich jako dowódca prawej flanki.Jeszcze pamiętam jak Lee walczył i dobrze kierował działami to był najlepszy dowódca i wybitny strateg. Od niego dużo sie nauczyłem walczyć raz przewidywać zagrożenie.Bezimienny  spytał :Za co tu trafiliście dlaczego??Goth odpowiedział ze złością:Wiesz do dzisiaj jestem zły na naszego króla,o skarżył mnie i Lee o spiskowanie zabójstwa.Napisali to sędzią i burmistrz.Ze my szykujemy plan zabicia króla i jego całą rodzinne .Mnie oskarżyli o spiskowanie przeciwko królowi a Lee został oskarżony o zbicie żony króla.Do dziś czekamy aż z stąd sie wydostaniemy  zemścimy sie na króla.Dobra bierzmy sie do walki później ci opowiem wieczorem przy piwie.Gdy w tedy bezimienny walczył z gothem zły mag już miał pierwsze wieści od strażnika Taza:Czci godny magu mam złe wieści pewien strażnik imieniem goth uczy jakiegoś człowieka walki mieczem. Mag zły odpowiedział spokojnie. Przygotuj sie by zabić Roxa lale  to juz wieczorem bo on ma go nauczyć  pewnej sztuki co ode mnie sie nauczył.dam ci dobry miecza nosił go jeszcze pewien mag który już dawno nie żyje. ten miecza  ma taka moc ze tylko wybraniec  opanować jego miecza.Ale dla ciebie będzie potrzebny do zbicia maga Roxa.Tylko go nie zgub bo to artefakt cenny.Taz odpowiada:Mistrzu ten miecz jeszcze do ciebie powróci. Ruszył w drogę Taz. Gdy Goth trenował bezimiennego.Goth zobaczył ze cienko mu idzie walczyć i mu odpowiedział:Użyj siły woli swojego umysłu. niech twoja ręka będzie jak piórko a miecz jak trzymał kij to cała sztuczka w mojej walce.Gdy bezimienny skupił
pojawiło mus sie  nagle  przyszłość jak goth próbuje zrobić pewną sztuczkę która bezi  nie wiedział sam.Nagle goth w biego robi obrót bezimienny obronił sie przed uderzeniem . Goth zaskoczony.skąd wiedziałeś ze sie zrobię obrót przecież ci nie pokazywałem.Bezimienny odpowiedział to co mi kazałeś skupiłem sie i nagle pojawił sen  jak ty mnie atakujesz przed twoim uderzeniem .Goth zdziwiony widzę ze jesteś inny niż wszyscy moi uczniowie do stanierz bron i pancerz o de mnie .Bezimienny  odpowiedział : dzięki goth to spotykamy sie wieczorem przy ognisku.Gdy bezimienny poszedł spać po treningu. Goth poszedł do roxa do zamku. Goth :Witaj Rox wiesz co sie zdarzyło przy treningu zaskoczył mnie swoja walkom powiedziałem mu jedną z moich tajemnic w walce on wykorzystał o sto razy lepiej użył swoje go umysłu wiedział kiedy atak nastąpi.Rox odpowiedział: Wiesz ja to już od dawna wiedział  ze ten człowiek jest inny to może być nasz wybraniec. wiedziałem w tedy jak jak był osłabiony  itakiej mocy widzenia  przez sen.Jak co Zostanie to nasz tajemnica nikt więcej sie nie do wie ze mamy wybrańca. goth i nie mów nawet naszemu człowiekowi którego trenowałeś dziś.Gdy zbliżał sie wieczór bezimiennemu  znowu przyśniło. C.D.N

Pewnego wieczora  zaczęło bezimiennemu sie śnic. Śniło mu sie porwali go dwaj uczniowie złe go maga do wieży gdy miał już gadać złym magiem . Nagle go budzi Rox: Wstawaj co cię tak trening
wymęczył cho za mną.czekamy na ciebie chyba już chyba godzinę.Bezimienny wiesz śniło mi sie znów. Rox za niepokojony : Co ci sie śniło???bezimienny Odpowiedział   pewni uczniowie mnie porwali ci którzy na początku no wiesz. Zaprowadzili mnie do maga złego nie widziałem jego twarzy miał czerwone oczy za kaptura iskrzyły mocą. I w tedy mnie obudziłeś. Rox odpowiedział :Ten sen coś znaczy. bezimienny :Co znaczy??Rox ja wiem sie objawiam sie .Gdy już dochodzą do ogniska.Goth podochodzi mówi :Co tak długo ???Gdy by nie ja to by całe piwo wam wypili. Rox  odpowiedział :poszłęm  go obudzić spał. Bezimienny spytał przy ognisku :Pamiętasz na początku jak mnie uratowałeś  miałeś mi opowiedzieć o sobie i tym zły magu.Rox opowiedział:Dobra opowiem ci.Gdy byłem jeszcze byłem uczniem Pyrokara to było jeszcze gdy bariery nie było przybył pewien mag .Który teraz jest złym magiem.Ten mag był posłańcem tez należał  do z Rady magów Wyższej.pamiętam jak to dziś.Przyszedł lis od króla.Pyrokar  wysłał 13 magów by stworzyli barierę.Gdy ja zostałem przyjęty do rady magów wysłali mnie do koloni pomóc temu magu co ci mówiłem.Gdy przybyłem do zamku .  mistrz spytał : idziesz ze mną do starej wieży??ja gdy zostałem magiem rady. Pyrokarł kazał słuchać go pomagać mu. I w tedy od powiedziałem ze pójdę z nim.Gdy doszliśmy do wieży pilnował jeden demon.Pewien czar błysnęła iskra nagle demon zaczął mówić słuchać mistrza.W tedy domyśliłem sie ze jest nekromanta wieży w beliara.Ale chciałem poznać moc beliara uczyłem sie z nim.gdy pewnego latach zaczęło ł sie z nim coraz gorzej stawał sie coraz bardziej mamrotał przez sen.Zniszczę świat ii kolonie .Dla tego go opuściłem.Do dziś mnie nie na widzi.Bezimienny odpowiedział:czy wiedzą ze znasz ta Inoosa i Beliara. Rox odpowiedział: tak ale gdy na początku przyszyłem prawie magowie chcieli mnie zbić za to chcieli. Im powiedziałem ze nie wykorzystam na nich tej mocy i ni kogo nie będę   uczył.Gdy wszyscy poszli spać został  trojka przy ognisku.Nagle pojawił sie Taz. Goth spytał a ty nie nawarcie??Taz ze złościom opowiedział:teraz was zabije oprócz a wsze go ucznia który nam sie przyda. Wiem ze chcecie go wykorzystać i wiem ze ma potęznom  moc.Bezimienny Zaskoczony:Jaką moc  i o co mu chodzi??Rox: nie słucha go bo to kłamca.Taz : to jest prawda od początku wiemy ze przybyłeś .Nagle przy Rozmowie  pojawili sie uczniowie złe go maga.Taz rozkazuje: bierzcie ich ucznia ja sie zajmie roxem i gothem.

O to moja  całość  trochę sie napisałem :D

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Brawo, Lukas! Nareszcie ktoś wyjaśnił zagadkę 13 magów! (W G1 brakowało jednego maga spośród twórców Bariery)
Do tej pory było to jedynie opowiadanie (nawet, jeśli poruszające tyle metafizycznych etc. tematów), teraz zaczyna być prawdziwą skarbnicą wiedzy! Stwórzmy moda do G1, który obnaży światu Prawdziwą Historię Trzynastego Maga. Przy okazji będzie symulacja czerwonej iskry, wątek fabularny z Żadną Głupią Iskrą, Bezim i ROX'em... znaczy Roxem :D  Tak! (to już cztery postaci z forum :D )

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ilu niby było magów w G1?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Żadna Głupia Iskra link=topic=2746.msg29739#msg29739 date=Aug 26 2008, 15:22\'
Ilu niby było magów w G1?
13, tylu, ilu tworzyło barierę. Jednak Milten dołączył dopiero później, a o jednym magu nie ma żadnego info. Albo niedopatrzenie, albo olanie wątku przez PB

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aha, zapomniałem o Miltenie. Nie było pytania :D

Mark Twain

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.

bROXmor

Pewien zły Mag
#152 2008-08-26, 17:36(Ostatnia zmiana: 2008-08-26, 18:21)
Xardas,
Corristo, Rodriguez, Damarok, Torrez, Drago, Milten
Saturas, Myxir, Merdarion, Riordian, Cronos, Nefarius.

Bez Miltena dwunastu. Błąd fabuły, który świetnie wyjaśnił nam Lukas :D

EDIT: Dwusetny post! Yeah! :D

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Ta powieść jest tak głupio napisana, że to aż śmieszy no i ciekawi mnie zawsze co tam napiszesz w kolejnym odcinku. Rzeczywiście, to rodzaj dzieła, który na swój sposób jest bardzo ciekawy, good job :D

Gimbi
  • Gość
cho za maną.
Więc niedość, że została rozwiązana zagadka trzynastego maga, to jeszcze poznaliśmy coś, co pociągało Bezimiennego :P
Dobrze Ci idzie, tylko tak dalej :D

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
cho za maną.
Głód many... zupełnie jak książę Kael'Thas Sunstrider i Krwawe Elfy z Warcrafta... kto wie, może Bezimienny też przejdzie przemianę i ulegnie czarowi maga równie potężnego jak Illidan? Z niecierpliwością wyczekujemy jakiegoś ciekawego zwrotu akcji! :D

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Xoro
  • Gość
Cytat: bROXmor link=topic=2746.msg29790#msg29790 date=Aug 26 2008, 22:02\'
kto wie, może Bezimienny też przejdzie przemianę i ulegnie czarowi maga równie potężnego jak Illidan?

i tez będzię "ślepy, a nie głuchy" :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Pewien zły Mag
#157 2008-08-26, 22:19(Ostatnia zmiana: 2008-08-26, 22:56)
http://www.sendspace.pl/file/dtoEywoh/ wersja lektorska by me
Niestety, trochę się zacinałem przez to słownictwo. Nie miałem już nerw nagrywać to po raz któryś :D

Edit.
Vierzba 22:51:46
powinni to wsadzić do G2 zamiast tych smętów Vatrasa xD

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Na początku słabo ale później się wczułeś i wyszło zajebiście :D

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
to było jeszcze gdy bariery nie było
Aha, ciekawe ciekawe :P
Ta część ci wyszła bardzo dobrze, tak trzymać :D