Gothic Wyspa Klonów 5323 18

O temacie

Autor

Zaczęty 18.07.2008 roku

Wyświetleń 5323

Odpowiedzi 18

FireBoll
  • Gość
Zapraszam do oglądania mojego filmu pt. Gothic Wyspa Klonów film powstał niedawno i myślę że jest dobry choć może być lepszy i tak zapewne będzie w 2 odc.:D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Może jakieś linki?

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.

bROXmor

Gothic Wyspa Klonów
#2 2008-07-18, 17:50(Ostatnia zmiana: 2008-07-18, 17:54)
No tak to jeszcze nie było... żeby userzy sami musieli szukać?! Żenada  :D  

http://pl.youtube.com/watch?v=b8bgSDXBReU

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

FireBoll
  • Gość
Oh sorry zapomniałem:P każdemu może się zdarzyć

Tyfus

Tyfus

Użytkownicy
posty121
Propsy8
  • Użytkownicy

Tyfus

Gothic Wyspa Klonów
#4 2008-07-19, 09:57(Ostatnia zmiana: 2008-07-19, 10:07)
Myślałem, że będzie to film coś jak np. Gothic Der Film, w odcinkach, jednak się pomyliłem. Po jakiego grzdyla używałeś takich tekstów w tym filmie? myślisz, że było to śmieszne? to się mylisz.

Tytuł:
Gothic Wyspa Klonów - A to Khorinis :D
Atak Klonów - A jak zauważyłem, to te "KLONY" atakował Bezimienny.

poza tym, w kolejnym filmiku została użyta IVONA <_<
Moja ostateczna ocena to

1/5

WiToJcIe!!! xDD

FireBoll
  • Gość
Eh spoko to i tak mój pierwszy film:P i pogodze się nawet z twoją oceną<_<

CorAngar
  • Gość
Jak będziesz następnym razem robił film z bluzgami i innymi takimi, to 1. usuń je 2. ostrzeż

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Kolejny chaotyczny, bezsensowny a zarazem żałosny film z ivoną:P  Ludzie czy na prawdę nie jesteście w stanie zrobić czegoś lepszego, bardziej kreatywnego?

MoHeR

MoHeR

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Dno. Ludzie czy wy myślicie że jak jest dużo przekleństw to jest fajnie?

Hakroden
  • Gość

Hakroden
Gość

Gothic Wyspa Klonów
#9 2008-07-30, 19:11(Ostatnia zmiana: 2008-07-30, 19:47)
FireBoll czy chcesz poczytać mojego wnerwiającego a zarazem nauczającego komentarza którego twoje serce może nie wytrzymać?

Edit:

@down

Spam? Ja sie go tylko pytam czy Fireboll chce przeczytać mojego komentarza bo jak zacząłem krytykować twórczość Piotrka ssj, to zrobił się sajgon...
Nie chce żeby potem mi sie wymądrzał... Bo jak przeczytałem komentarze na YT pod jego "dziełem" to z krzesła spadłem...

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.

bROXmor

Gothic Wyspa Klonów
#10 2008-07-30, 19:31(Ostatnia zmiana: 2008-07-30, 19:32)
Cytat: Hakroden link=topic=2737.msg25567#msg25567 date=Jul 30 2008, 19:11\'
FireBoll czy chcesz poczytać mojego wnerwiającego a zarazem nauczającego komentarza którego twoje serce może nie wytrzymać?
Hakroden, czy chcesz poczytać mój wnerwiający referat o właściwym użyciu przymiotnika "pouczający", stosowaniu przecinków, poprawnej formie biernika rzeczownika "komentarz" tudzież bezsensownym spamowaniu, którego admini mogą nie wytrzymać? ;)

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Gandalf

Gandalf

Użytkownicy
posty7
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Gandalf

Gothic Wyspa Klonów
#11 2008-07-30, 21:45(Ostatnia zmiana: 2008-07-30, 21:47)
Ludzie dajcie spokój, zachowujecie się jak metalowcy obrzucający błotem rapera... Tak samo jak gatunki muzyki, amatorskie filmy również dzielą się na gatunki a film FireBolla jest typu "przeklinak", który mimo wszystko ma wielu fanów. Znam ja waszą odpowiedź więc mówię od razu - TAK, wielu inteligentnych ludzi również nie ma nic przeciw nim. Przykłady? PanPatok, GalAnonim2, Gladius i mógłbym wymieniać dalej. Zapominacie o fundamentalnej zasadzie - o gustach się nie dyskutuje. Poza tym FireBoll jest początkujący, myślę że jeszcze was zadziwi. Mam wrażenie, że chcecie na siłę ukazać swoją domniemaną "wyższość" objawiającą się pogardą dla wspomnianych "przeklinaków". Nie tędy droga. Liczy się INTENCJA przekleństw. Co innego, gdy ktoś klnie bo nie potrafi inaczej wyrazić swojej opinii, a co innego gdy ktoś robi to by rozśmieszyć widza, bo są osoby których taka głupota śmieszy. Krytyka (w moim odczuciu) powinna obnażać błędy w wykonaniu, aby reżyser mógł je  poprawić. U was obserwuję zwykłe chamstwo, widzę że macie na celu zwyczajne zniechęcenie twórcy tylko dlatego, że nie odpowiada wam styl filmu. Piszę tego posta bez przekleństw i tonem poważnym, bo widzę że inaczej zgnoilibyście mnie tak samo jak Piotrka_ssj i FireBolla. Tjaa być może teraz weźmiecie mnie za głupiego dzieciaka ale ja przedstawiłem swoje racje w sposób mam nadzieję zrozumiały...

Hakroden
  • Gość
Cóż ja mogę ocenić film na podstawie wykonania nie chce zniechęcić FireBolla dlatego zapytałem się w powyższym poście czy chce on przeczytać mój komentarz... Ale... Gandalf... ten film jak na film początkującego i tak jest słaby... Oczywiście dobre chęci się liczą... Każdy ma własny gust... ale według mnie teksty denne... A soundtrack (chyba z Piratów z Karaibów) nie brzmi czysto...
A Patok to nie wiem czy jest taki inteligentny... Zobacz w GX life odc.6 jak się zbulwersował gdy Zazmaska(dobrze napisałem? sry, ale nie pamiętam) i Nekromejsh odeszli od GX...
Co do twórczości FireBolla to jest nawet nawet pomijając texty i odzwiękowanie...

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Co do filmu:
- z przekleństwami można się lekko ograniczyć :D  
- mógłbyś wyłączyć paski życia,
- za długa walka w wieży Xara,
- niepotrzebnie pokazana połowa drogi z Khorinis do wieży,
- niedorobione zakończenie.
Ogólnie ćwicz :P  może coś z tego będzie.

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.

bROXmor

Gothic Wyspa Klonów
#14 2008-07-31, 12:49(Ostatnia zmiana: 2008-07-31, 12:50)
Cytat: Hakroden link=topic=2737.msg25590#msg25590 date=Jul 31 2008, 00:10\'
A Patok to nie wiem czy jest taki inteligentny...
Kiedy skomentowałem jeden z odcinków GX Life, a był to bodajże pierwszy negatywny komentarz, otrzymałem odpowiedzi typu "Chuj ci w dupe" albo "w dupę se wsadź"  :D  
Wynika z tego, że panowie z GX nie wytrzymują nerwowo absolutnie żadnej krytyki, nawet jeśli nie dotyczy ona całej serii, a jednego odcinka... Napisałem, że ten jeden Patok zrobił zwyczajnie na "masz już i odpierdol się". Następny był już o wiele lepszy.
Co ciekawe, mój komentarz pociągnął za sobą falę kilku innych, utrzymanych zresztą mniej więcej w tym samym tonie. Te były treściwsze i miały już konkretne argumenty, a zostały zignorowane.

Aha, sorry za offtop  :P
Nie sądzę, żeby FireBoll kontynuował ten film, ma zapewne sporo pracy przy Diego Live...

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

FireBoll
  • Gość
Taaa Dokładnie mam wiele pracy nad modem i tu się z tobą zgodze!! Ale czasami też znajdzie się czas na nakręcenie odcinka także spox:P A skoro tak bardzo nie lubicie takich filmów to po h.. oglądacie je??

Hakroden
  • Gość
Wiesz... jest Różnica między parodią a czymś gdzie co drugie słowo jest wulgaryzm...

Przykład w miarę normalnych filmów?

-poważny z elementami humorystycznymi "Gothic - Fabryka Strachu"
-Parodie- Gx life, świat według KC,Nekromantów,BC... Gothic - PH, i tym podobne...
-Poważne...- Strażnicy Przymierza, Krwawa Zdrada...
-Inne są już... do d...

Nie że twój film mi się nie podoba... Ja oceniam na podstawie wykonania...

FireBoll
  • Gość
Cóż skoro tak bardzo nie lubicie moich parodi to może wam się normalny film nakręcony prze ze mnie spodoba już wkrótce Gothic przygody Ardaricka!!! Nie bd w nim używał ivony zato sam stworze dubing :) ) Mam nadzieje że się wam spodoba xD
pozdrowienia :lol: )

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Gothic Wyspa Klonów
#18 2008-08-06, 13:58(Ostatnia zmiana: 2008-08-06, 14:02)
Ludzie dajcie spokój, zachowujecie się jak metalowcy obrzucający błotem rapera... Tak samo jak gatunki muzyki, amatorskie filmy również dzielą się na gatunki a film FireBolla jest typu "przeklinak", który mimo wszystko ma wielu fanów

Oglądałem GX Life, Deja Vu i Prawdziwą Historię Quarriora. I muszę przyznać ,że są o niebo lepsze od tego co zaprezentował nam FireBall. Pozostaje tu tylko kwestia dobrego montażu i  odpowiednio dobranych tekstów ,których FireBollowi wyraźnie jeszcze brakuje.

Macie tu jeden z filmików ,który ładnie przedstawia powyżej przedstawiony schemat dobrej przeróbki:
http://pl.youtube.com/watch?v=J44LOv0-SjE

wielu inteligentnych ludzi również nie ma nic przeciw nim. Przykłady? PanPatok, GalAnonim2, Gladius i mógłbym wymieniać dalej
My także, jeżeli są one odpowiednio wykonane :)  Myśle ,że nasze słowa dodatkowo powinny zmotywować fireBolla do dalszej pracy.Każdy z nas pamięta chyba pierwszą serie Deja Vu?  Miała ona paski, bohaterowie bezmyślnie kiwali głowa a mimo tego to ten serial uformował studio ,które stało się prekursorem Gothicowej Machinimy.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry