Nowy czar przemiany 2774 5

O temacie

Autor Darkmodders

Zaczęty 2.09.2016 roku

Wyświetleń 2774

Odpowiedzi 5

Darkmodders

Darkmodders

DarkModders Team
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • DarkModders Team
  • Mistrz mrocznych sztuk
Witam.

Mam do Was pewną sprawe. Otóż chciałbym stworzyć nowy czar przemiany, z tym że w silniku, ich ilość, jest hardkodowana. Posiadam ikarusa a słyszałem, że dzięki niemu można jakoś to obejść. Proszę o pomoc, a raczej o wytłumaczenie jak to stworzyć aby wszystko dobrze śmigało.

Blog grupy DarkModders Team.

http://darkmodders.pl/

Discord: darkmodders

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Z tego co mi wiadomo nawet NicoDE tego nie rozszyfrował w 100%. Musiałbyś właśnie z nim rozmawiać na ten temat, ale wątpię, żeby na dzień dzisiejszy ktokolwiek dał radę cokolwiek zdziałać.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Darkmodders

Darkmodders

DarkModders Team
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • DarkModders Team
  • Mistrz mrocznych sztuk
Znalazłem rozwiązanie. W skryptach G2 znalazłem nieużytą przemianę w orka. O nią właśnie mi chodziło ale jest z tym problem. Ten czar nie zamienia nas w orka. Nie zamienia nas po prostu w nic. Szczerze mówiąc jestem zielony w tworzeniu czarów czy ich modyfikowaniu. Jak mógłbym naprawić tą przemianę? W którym pliku mam grzebać?

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
W żadnym. To siedzi w silniku.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Zwój przemiany w wrzoda Ci pomoże ;)

Darkmodders

Darkmodders

DarkModders Team
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • DarkModders Team
  • Mistrz mrocznych sztuk
Czyli z nowego wątku nici. No szkoda. Temat do zamknięcia.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry