TANI SMARTFON DO 300ZŁ?? 4551 12

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 23.08.2016 roku

Wyświetleń 4551

Odpowiedzi 12

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
J/W. MOŻE JAKIEŚ XIAOMI ALBO HUWAJ?

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w tej kategorii cenowej co byś nie wybrał to będzie równie chujowe. Jak jesteś w stanie dorzucić stówkę to kup używanego Nexus'a 4.

Konkluzja jest następująca: kup obojętnie co, nie będzie różnicy imo.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ja mam LG Leon LTE za niecałe 4 stówy- jak srasz na jakieś super granie to starcza.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Wszystko w porządku dopóki coś się nie spierdoli. Jak wtedy wygląda sprawa serwisowania takiego sprzętu?

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
miał być tani do 300... jak ci się odkupiona używka popsuje to co? wystarczy nie rzucać telefonem jak werewafel, to co się może popsuć?

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

gothic1210
  • Gość
Interesowałem się tym telefonem. Ma super parametry, świetny wygląd i tragiczny aparat, ale po co to komu. W każdym razie dystrybucja w Polsce ponoć jest oficjalna i serwis również działa.

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
Doogee X5. Miałem go wcześniej i dobrze się spisywał. Polecam.

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Interesowałem się tym telefonem. Ma super parametry, świetny wygląd
Na parametrach można się przejechać. Możesz dostać dwa telefony tego samego producenta o bliźniaczych bebechach, a jeden będzie działać wyraźnie lepiej od drugiego. Najlepiej opierać się na doświadczeniu innych, na opiniach, jeżeli chodzi przede wszystkim o płynne użytkowanie.

(...) i tragiczny aparat, ale po co to komu.
Z innego nie korzystam  :lol2: Chociażby samojebka na szybko czy zdjęcie notatek albo innych dokumentów

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Też szukam telefonu w takiej cenie. Do dzwonienia, robienia zdjęć, przeglądania internetu i wysyłania wiadomości.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Pan Damian

Pan Damian

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Fareus, ja swego czasu kupiłem używanego LG Optimus Vu za 250 zł jako zapasowy telefon. 5 cali ale proporcje ekranu 4:3, więc wygląda jak mał tablet. Wygodnie przegląda się zasoby internetu, czyta ksiazki, aparatu nie ma jak lustrzanka ale zdjęcia robi przyzwoitej jakości. Od czasu do czasu pogram też w coś 2d i śmiga elegancko. Jedyne co może ci doskwierać za taką cenę to Android 4.04.

Po paru tygodniach używania telefon zwolnił, ale po roocie i wyjebaniu śmieci od LG znowu elegancko działa. Pisze na telefonie, wiec jak są błędy albo chujowa składnia to wybaczcie, ale pisanie na telefonie to dla mnie koszmar. http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/p895/

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Faktycznie aparat widzę dobry, ale jak dla mnie trochę za duży, a już abstrahując od tego, że wygodniejszy byłby dla mnie mniejszy telefon, to bałbym się, że łatwo się może ekran potłuc.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

thedagon

thedagon

Użytkownicy
posty88
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja mam blubo maya i ogólnie polecam dobrze się sprawuje zdecydowanie wart swojej ceny.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry