Fable The Lost Chapters 13988 33

O temacie

Autor Retsked

Zaczęty 15.07.2008 roku

Wyświetleń 13988

Odpowiedzi 33

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli ktos nie grał, to mam (tak myśle) dobrą wiadomość :P
wchodze sobie pewnego dnia do empika, w poszukiwania dobrej książki.
Podczas tej przygody zbłądziłem na niezbadane półki z prasą, nagle rozległ się dźwięk był to alarm, ktoś chciał podpiepszyć plakaty z Benem z Tokio Hotel podczas gdy paladyni wyruszyli w pościg za sługą beliara. Wtedy zobaczyłem GO było to wrześniowe (chyba) wydanie CDAction, a w nim FABLE - TLCh, ale, że miałem przy sobie 14zł poszedłem do domu. Jutro go kupie :P

Jeśli chodzi o plakaty z Ben'em to wiem tylko że to były plakaty ;]

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Cóż za wzruszająca historia naprawdę ;]  dzielni Paladyni Fifty Centa pogonili NekroFana Billa z Tokio Hotel BRAWA DLA INKWIZYCJI :P

Co do gazety to ja kupie ten numer CDA z Fable i sobie pogram bo Fable to dobra gra.
Co do problemu to myślę że reinstal Windowsa pomoże :P

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Fable The Lost Chapters
#22 2008-09-07, 11:28(Ostatnia zmiana: 2008-09-07, 13:24)
Info o świecie w fable 2
Świat i lokacje w Fable 2(gram.pl)
Ja bym raczej SP3 zainstalował biggrin.gif albo jak masz to '2 i jeszcze raz '3

EDIT by Dziki: Double... opcja edit nie szczypie^^

Cotton
  • Gość
Kupiłem CD-action i mam Fable. I jestem z tego zadowolony. ;p

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Fable to moim zdanie bardzo dobra gra. Przyjemnie się gra tylko ten bardzo ograniczony świat i przechodzenie lokacji w których za każdym razem respawnują się przeciwnicy no i główny bohater nic nie mówi (zresztą jak w oblivionie, który jest nadzwyczaj nudny po dłuższym czasie ;p  )
Co do błeu mi pomógł reinstal gry, błąd mi wychodził przed to gadającą ścianą w tej ''szkole''.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Wiesz, gry na konsole z reguły są takie proste, ograniczone itp. Moim zdaniem dobrze to zrobili. W Gothicu możesz iść od razu pod koniec gry, co jest głupie.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Fable The Lost Chapters
#26 2008-09-07, 15:00(Ostatnia zmiana: 2008-09-07, 15:01)
Wiesz, gry na konsole z reguły są takie proste, ograniczone itp. Moim zdaniem dobrze to zrobili. W Gothicu możesz iść od razu pod koniec gry, co jest głupie.
To nie jest głupie, ale czasami przeszkadza. Pamiętam jak grałem w wiedżmina na procku athlonie 1.8k jak zaczynał się loading np. z wyzimy klasztornej do handlowej. Miałem czas zrobić i jeszcze wypić kawe. A tak czekasz, aż się minie jeden pasek i jedziesz.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
A ty chcesz grać na takim procku w nowe gry? To chyba normalne, że nowe gry kiepsko działają pod starymi kompami. Sam mam kompa z 2004 roku, wtedy to on wymiatał, każda gierka praktycznie na full działała, a teraz to wielu nie mogę nowych produkcji odpalić. Taka jest kolej rzeczy, a że ten przemysł rozwija się cholernie szybko, to się nie dziw, że na takim kompie będzie ci się długo ładował.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Fable The Lost Chapters
#28 2008-09-07, 17:38(Ostatnia zmiana: 2008-09-07, 17:42)
A ty chcesz grać na takim procku w nowe gry? To chyba normalne, że nowe gry kiepsko działają pod starymi kompami. Sam mam kompa z 2004 roku, wtedy to on wymiatał, każda gierka praktycznie na full działała, a teraz to wielu nie mogę nowych produkcji odpalić. Taka jest kolej rzeczy, a że ten przemysł rozwija się cholernie szybko, to się nie dziw, że na takim kompie będzie ci się długo ładował.
Jak wiedżmin wyszedł to nie tylko u mnie się długo ładował, na niektórych nowszych również. A ten komp nie był taki zły, tylko procek słaby, k. graf radek 1650pro 512, 1 gb ramu i grałem na maxymalnych detalach pratycznie, no w wyzimie zmniejszałem rozszielczość, bo się cioł gdzie nie gdzie.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Mi na 2 GB DDR2 RAM, Core 2 Duo 2.4 GHz, GeForce 8600 GT 512 MB na maxa działa, bez anti aliasingu, bo czasami przymula, 1024x768, wszystko ładuje się szybciutko, więc nie wiem, w czym problem.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2 GB DDR2 RAM, Core 2 Duo 2.4 GHz, GeForce 8600 GT 512 MB
e.. to jest komp z 2004 roku??

Cotton
  • Gość