Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1177962 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1177962

Odpowiedzi 3364

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Za rzeka, obok obozowiska orków. Jest obok taki bardzo duży wiatrak.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Seweryn95

Seweryn95

Użytkownicy
posty2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem "Demoniczne Ostrze" które zlecił mi Imperanon. Po zabiciu Wojownika Eridium przy latarni Jacka i zabraniu mu miecza nie aktualizuje mi się wpis w dzienniku, a Imperanon nie ma opcji dialogowej związanej z tym mieczem. Czy coś przeoczyłem?

Edit: Przegapiłem drugiego wojaka xD

Łzy Innosa

Łzy Innosa

Użytkownicy
posty43
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie zadania Sentymentalny Farmer. Znalazłem łyżkę w stodole gadałem z myśliwymi. Powiedzieli ze nie wiedza gdzie szukac Leokadii. Co dalej?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie rozmawiałeś ze wszystkimi - Torwin, Gaston, Hubert, Baromir, a ten ostatni daje konkretne 'namiary' na Leokadię

Hexados

Hexados

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Chciałem się zapytać jak wziąć w I rozdziale zadanie związane z klejnotami lorda Tymiorsin. Mam wzięte zadanie bezpieczna lokata, wiem też, że opcja by oddawać te klejnoty jest powiązana z jakimś dialogiem z Fidelisem. Ogólnie to z Fidelisem gadałem, zostały mi tylko te rutynowo-farmerskie gadki. Czy nieuważnie czytałem dialogi i po prostu mi gdzieś umknęło, po czym powinienem coś jeszcze zrobić, czy może po prostu jeszcze ta opcja mogła się nie pojawić.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz należeć do Złodziei i zadanie zleci ci Nagur, gdy wykonasz dla niego misję z fałszywym posłańcem do Akila.

Hexados

Hexados

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A to przypadkiem u Jastrzębi nie jest to inne zadanie?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak jest. Ale wspomniałeś o Fidelisie... Jak należysz do Jastrzębi, wtedy zagada o inwestycji Vhaldemar i komplet klejnotów odkupi.

Hexados

Hexados

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A spoko, bo nie miałem wszystkich, ale myślałem, że i tak pojawi się jakaś opcja, no ale dzięki, już wiem co i jak

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z góry dziękuje za odpowiedzi na poniższe pytania:
1. Gdzie można znaleźć Butcha w zadaniu ,,Za kilka sztuk złota więcej"?
2. Kto może zrobić krem dla Gainy?
3. Skąd wziąć szkatułkę dla Joachima?
4 Gdzie można znaleźć brata Pepe Heliga?
5. Z kim trzeba pogadać w zadaniu dostawca ziela, po pogadaniu z Meldorem?
6. Gdzie można znaleźć Wambo po zrobieniu jego wątku u Czarnych Jatrzębi, jest mi potrzebny do zadania ,,Dobre imię damy"
7. Gdzie można znaleźć róg myśliwski dla Fangila?
8. O co chodzi w zadaniu Ekonom  z Kajetanem?
9. Ostatni problem to co zrobić, gdy podczas zadania ,,porządek na farmach" Cord zatrzymuje sie przed domkiem Sekoba i nic nie mówi i ogólnie nic nie da sie zrobic?
Pozdrawiam.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. siedzi w wieży w obozie Dextera
2. Riordan
3. musisz poszukać, na wyspie ze skarbem złodziei, przy kapliczce Inosa koło piramid, jeszcze chyba dwie gdzieś były ale dokładnie nie pamiętam
4. winiarnia Vina
5. jeśli po stronie złodziei to Borka, Wambo, Moe, po stronie jastrzębi to nie wiem niestety
6. masz pogadać z kumplem Wambo, jeden z dwóch pozostałych strażników w górnym mieście nie pamiętam który
7. kufer w obozie bandytów
8. musisz zastraszyć tego gościa co się znęca nad pracownikami i z reguły stoi obok Onara, potrzeba 60 siły żeby się dialog pojawił
9. to drobny bug pojawia się często w tym zadaniu, odejź na taką odległość żeby zniknął ci z zasięgu wzroku i wróć do niego powinien sam zagadać, jak nie pomoże prześpij się gdzieś i wróć.

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuje za odpowiedź i mam jeszcze takie pytanie gdzie mogę znaleźć bestie, o której mówi Midlas w zadaniu związanym z polowaniem na bestie o nazwie M, której nie mogę sb przypomnieć, nagrodą w misji jest kusza Midlasa, moze to komus pomoze, pozdrawiam i z gory dziekuje

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie wyżej już nieaktualne, za to mam kolejne jakie bonusy daje poszczególne jedzenie? Na pewno wiem, że ser daje zręczność. Z góry dzięki i pozdrawiam

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
...jakie bonusy daje poszczególne jedzenie?

50 ciemnych grzybów +2 many     
 25 grzybów kopacza +1 ochrony przed  magią  i ogniem
 25 jabłek +1 do siły
 25 serów +1 do zręczności
 25 szynek +1 do siły

25 piwa +1 do many
 25 ginu +1 do many
 20 mleka +1 do many

Łzy Innosa

Łzy Innosa

Użytkownicy
posty43
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki Tituf. A może orientujesz się gdzie mogę znaleźć jakiś zbiór kodów do Przeznaczenia. Potrzebuje ich tylko żeby przejść zabugowane misje.

Post połączony: 2017-09-12, 11:08

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jakich konkretnie potrzebujesz? Swego czasu mialem sporo kodów wyciągniętych ze skryptów, więc jak coś tam mam to mogę zapodać.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Seweryn95

Seweryn95

Użytkownicy
posty2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pewien problem z misją od Gomeza dotyczącą uwolnienia dusz w Starej Kopalni.
Wygląda to tak, że w czasie kiedy zabijam ożywieńców z kopalni nie wyświetla się licznik pozostałych dusz do uwolnienia, a po wybiciu wszystkich ożywieńców nie aktualizuje się wpis w dzienniku dotyczący tego zadania. Powoduje to, że nowa opcja dialogowa z Gomezem jest nieaktywna.
Jest może jakaś metoda, żeby odpalić kolejne opcje dialogowe z poziomu konsoli lub plików, bądź też coś innego?

Inb4: Tak ogarnąłem się, że nie ten wątek na takie pytanie xD

mani124578

mani124578

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mam zaprowadzić Fortuno w zadaniu od magów wody "nowy adept magów wody", chodzę wszędzie po terenie magów wody w jankendarze ale nigdzie nie pojawia się nowa opcja dialogowa ani fortuno sam nie zagaduje.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Łzy Innosa

Łzy Innosa

Użytkownicy
posty43
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Werewolf
Potrzebuje pierściena Gomeza dla Blizny - na 100% go znalazłem zamek w GD przetrząśnięty od góry do dołu. Nie wiem, czemu mi zniknął. Możliwe żebym sprzedał go Halvorowi?
Potrzebuje też kodu na te przyprawy dla Ibrahima, nie ma ich nigdzie przy rzecze, jak przechodziłem poprzednim razem znalazłem je, teraz nie ma ich w tym miejscu, ani jego okolicach. To tyle na razie.

0 użytkowników
Do góry