Tablet graficzny 2429 5

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 17.07.2016 roku

Wyświetleń 2429

Odpowiedzi 5

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1302
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Witam,
Mam prośbę. Chcę kupić córce tablet graficzny, ale kompletnie się na tym nie znam. Nie chcę też wywalić na to za dużo kasy bo młoda niby lubi rysować, ale jej hobby zmienia się średnio kilka razy w roku. Co byście doradzili?
BR,
Sher

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Wacom One. Tylko i wyłącznie

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Łojezu. Ile razy już był ten temat wałkowany. Jak młoda zaczyna i chce sie pouczyć to najlepszy będzie Bamboo Pen. Ma co prawda małą powierzchnie rysującą, ale do tej pory go używam i jestem zadowolony. Solidnie wykonany, piórko się praktycznie nie ściera. Nauczy się to pomyślisz o lepszym. Chyba lepiej teraz zaoszczędzić niż żeby córa rzuciła po drugim użyciu Intuosa, racja? :P

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Znajoma kupiła ostatnio córce http://www.wacom.com/en-us/products/pen-tablets/intuos-draw i mała jest zachwycona. Nie wiem tylko jak z dostępnością w Pl (znajoma w UK kupowała).

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Przecież on pyta o coś w miarę taniego, a Wacom One(nie ważne czy S czy M) jest na ten moment najlepszą opcją. I nawet nie próbujcie z tym handlować. :F

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1302
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Ty all, będzie Wacom One M.
BR,
Sher

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry