Importer *.asc 4328 4

O temacie

Autor Dracon

Zaczęty 14.07.2008 roku

Wyświetleń 4328

Odpowiedzi 4

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Importer *.asc
2008-07-14, 16:32(Ostatnia zmiana: 2008-08-06, 00:11)
Witam. Chciałbym zrobić nową zbroję w G I, ale brakuje mi importera *.asc do Blendera (v 2.46). Byłbym bardzo wdzięczny, jeśli ktoś dałby mi linka do ściągnięcia importera. Pozdrawiam, Dragon
PS: Proszę mi nie dawać w odpowiedzi adresu "Google.pl", bo tam szukałem, a na WoG'u widziałem tylko importer do Max'a.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Importer *.asc
#1 2008-07-14, 17:29(Ostatnia zmiana: 2008-07-14, 20:19)
Chyba powinienem to olać, gdyż kłamiesz. Przeszukiwałeś google, powiadasz?

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Bl...+Google&lr=

drugi link, troszkę na dole.

Angehängte Dateien
Dateityp: rar    BlenderAnimationsExport.rar (881,3 KB, 172x aufgerufen)

...

Angehängte Dateien
Dateityp: rar    ASC-Export.rar (5,2 KB, 76x aufgerufen)

...

Angehängte Dateien
Dateityp: rar    KapuzenKerl.rar (325,4 KB, 38x aufgerufen)

...
 Angehängte Dateien
Dateityp: rar    BoneImport_0.92.rar (3,0 KB, 85x aufgerufen)

.

Post na dole: Jakbyś ZNALAZŁ, to byś nie PYTAŁ. Ale Buła już dodał to, co chciałem dodać ja :D

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Importer *.asc
#2 2008-07-14, 18:32(Ostatnia zmiana: 2008-07-14, 18:33)
Ok, wielkie dzięki!
Cytat: Ja\'
...adresu "Google.pl", bo tam szukałem...
Pisałem, że SZUKAŁEM, co nie znaczy ZNALAZŁEM :D

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Importer *.asc
#3 2008-07-16, 01:12(Ostatnia zmiana: 2008-08-06, 00:10)
Tak, wiem... niektórzy mogą mnie uznać za noob'a (albo już tak myślą), ale ściągnąłem importer *.ASC (http://forum.worldofplayers.de/forum/showt...d.php?p=3415882 post nr 43). Pliki *.py (z tego importera) wrzuciłem do folderu z Blenderem i nie działa. Plik>importuj i nie ma do wyboru *.ASC :what: . Bardzo proszę o pomoc, bo chciałem zwyczajnie przerobić kilka szat i pancerzy.
Pozdrawiam, Dragon

//Edit by Bula: Tematy połączone.

Wiktor Suworow, Akwarium

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dołączam się do pytania. Też nie mama pojęcia. Tam jest jeden folder gdzie są pliki .py ale i tak nie dizała

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry