[G3] GOTHIC 3 ADRENALINE MODE 197394 338

O temacie

Autor Squerol

Zaczęty 25.06.2016 roku

Wyświetleń 197394

Odpowiedzi 338

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Ciekawa robota, ale jeszcze lepiej, jakbyś zamiast wyciągać hełmy z wilczej i jeleniej szaty druida... Przemalował obie szaty w taki sposób, by komponowały się wilczym kapturem i jelenim kapturem :)

J4nek101

J4nek101

Użytkownicy
Arcymistrz Broni Dwurecznej
posty107
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Arcymistrz Broni Dwurecznej
Na pewno zagram ,lecz kiedy indziej poczekam aż mod nie będzie często aktualizowany i będzie dodawał dużo rzeczy. Puki co mod jest/zapowiada się całkiem całkiem ;) liczę że  nie zaprzestaniesz pracy. Powodzenie ;)

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jakbyś mógł to zmień dźwięk deszczu bo te jebane szumienie doprowadza do kurwicy :)

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@K0nopa Ale jak to deszcz tak bez dzwięku?

@Squerol kiedy można spodziewać się filmiku z nowościami?

Ciekawe, czy ktoś kiedyś da radę tam zmodyfikować G3, aby było możliwe podzielenie jej na rozdziały. Bo mi najbardziej brakuje właśnie konkretnej fabuły opartej na rozdziałach i... systemu nauki procentowej walki. Ale chyba tego nigdy nie będzie :(

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Chodzi mi o zmianę dźwięku a nie usunięcie.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciekawe, czy ktoś kiedyś da radę tam zmodyfikować G3, aby było możliwe podzielenie jej na rozdziały. Bo mi najbardziej brakuje właśnie konkretnej fabuły opartej na rozdziałach i... systemu nauki procentowej walki. Ale chyba tego nigdy nie będzie :(

Część z tego ma być w CSP

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@Fayors to, że będzie to wiem. Ale nie wiadomo kiedy. Ale co się dziwić - moderzy to nie oficjalni twórcy gry. Im nikt nie płaci za ich pracę.

SanTiago

SanTiago

Użytkownicy
posty212
Propsy47
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy

@Squerol
Ponawiam pytanie:
Skoro podmieniłeś animację w kosturach, to może potrafisz tak robić z czarami? Leczenie zawsze mi nie pasowało, a lepsza byłaby animacja tej burzy gradowej. No wiesz, co tak Bezimienny przyjmuje jakby kształt krzyża, albo coś podobnego. Lepiej by to chyba wyglądało.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
@konopa Jakbyś zapodał jakiś plik z odgłosem deszczu który by cię nie drażnił to mógłbym to zrobić dla ciebie :)

@Cesarz Zignorowałem tą prośbę gdyż obecna animacja mi się podoba, ale jak chcesz mogę zrobić ci takiego mikro-moda na animację leczenia :)

Dzięki @J4nek101

@xardas33 Mi się tam wydaje że kolorystyka w druidzkich zestawach pasuje
Puszczę nowe wideo jutro (dotyczące systemu walki).

Dzisiaj puszczam wideo z Łodzikiem - mój pierwszy przeniesiony potworek z Risen'a :) (na filmiku możecie też zobaczyć zmieniony potężny atak NPC'tów z włóczniami/dwuręczniakami - znalazłem sposób jak ustawiać zestawy animacji do każdego NPC'ta/potwora z osobna, daje to wiele możliwości  :P)
https://www.youtube.com/watch?v=YOYUR9bswvc

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@Squerol
Możesz mi powiedzieć jedno xd
Szkielet Gothica 3 jest taki sam jak w Risenie 1 ?

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary

Squerol

[G3] ADRENALINE MODE 2.0
#170 2016-10-31, 23:19(Ostatnia zmiana: 2016-11-01, 00:03)
Inne są, ale np. ludzkie są podobne. Na dodatek w Risen'ie 1 animowane modele mają tak średnio 2x mniej kości niż w Gothic'u 3 :)

A czemu pytasz?

Post połączony: 2016-11-01, 00:00

Już rozgryzłem co w trawie piszczy, szykujcie się na kolejny napływ "contentu"  :P

SanTiago

SanTiago

Użytkownicy
posty212
Propsy47
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Niezła ta animacja :D

gothic1210
  • Gość
Może i jestem pojebany, ale dla mnie stary dobry G3 wygląda lepiej niż te całe Riseny i Elexy xD
Ech, PB najlepsze czasy ma za sobą.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
No choćby ten dźwięk :)
A i możesz coś pokombinować z tym atakiem z wyskoku? Niby jest ale go nie ma.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Może i jestem pojebany, ale dla mnie stary dobry G3 wygląda lepiej niż te całe Riseny i Elexy xD
Ech, PB najlepsze czasy ma za sobą.
Grafika to nie wszystko :P

Zreszta org g3 miał strasznie brzydka grafikę, nie oszukujmy sie ;d  Dopiero conten mod naprawil wszystko

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@gothic1210 Generalnie oryginalny G3 ma bardzo fajny wygląd :) ale jedyną taką drażniącą kwestią mnie w G3 jest to, że pancerze frakcji orkowych najemników i buntowników mają te same modele, a jedynie inną kolorystykę. Ale dla mnie takie np. zmienianie grafiki Miecza Przodków, który wygląda wyśmienicie jest nie do przyjęcia...

@Squerol ciekawe nowy potwór :) ale ta zbroja... niezła ;) Czyżby to zbroja Adanosa? Jeszcze tylko by pasowało dać do niej jakiś ogromny hełm.
Odnośnie kolorystyki szat druidów-zwierząt chodziło mi o to, że jeżeli taka powiedzmy szata, która ma kaptur wilka, który jest w takim białoszarym kolorze to aby i cała szata właśnie miała taką kolorystykę.
Takie pytanko odemnie: Czy potrafiłbyś dodać do swojego moda bronie z poprzednich gothiców, a dokładnie chodzi mi o Uriziela w wersji dwuręcznej taki jak jest w G1 oraz jego wersję jednoręczną taką jaka jest w ER (pozdrowienia dla twórcy, świetna robota) :)

CzłowiekOgień

CzłowiekOgień

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
to pancerz wladcy tytanow z r1

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@CzłowiekOgień może i tak za dawno nie grałem w Risena więc nie pamiętam :)

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie wiem czy to wykonalne ale fajnie by było jakby miecze jednoręczne były przy pasie a nie na plecach.

Slejduxx

Slejduxx

Użytkownicy
posty76
Propsy20
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nieźle ten łodzik wyszedł, ale jedno pytanie. Czemu on jest na 5 strzałów? :P

0 użytkowników
Do góry