Zapisy gry 107619 228

O temacie

Autor Razakel

Zaczęty 25.06.2016 roku

Wyświetleń 107619

Odpowiedzi 228

jazzoboo

jazzoboo

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A w tym save jest odblokowany jest content z poziomu trudnego?

Igunia1988

Igunia1988

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Igunia1988

Zapisy gry
#201 2018-07-17, 08:08(Ostatnia zmiana: 2018-07-17, 13:10)
Witajcie Znowu zwracam się z pytaniem cZY MA KTOŚ SAVE i mogłby udostepnic rozdział 3 przed pustynią adanosa lecz po misji z asasynami palladyn 2h pod siłę wersja 66.2  poziom trudności normalny?

albo może umiałby ktoś naprawić bo spadaja mi fps przy portalu na pustynie do 30 i przy wczytywaniu sie zawiesza i wywala do pulpitu. Marvin był użyty raz bo śpiwór mi z ekwipunku zniknoł w niewyjaśnionych okolicznościach. Znalazłam save na rpgrussia ale z cyrylicą nie dam rady grać..... wiem że kolejne byłyby w tłumaczeniu ale.....

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Vaquanish

Zapisy gry
#202 2018-07-18, 19:22(Ostatnia zmiana: 2018-07-21, 13:23)
@Igunia1988
https://www89.zippyshare.com/v/r7MTZaAq/file.html Paladyn 61 lvl 2H + kusza przed pustynią. Zrobiony las, kopalnia orków i św śniącego, orki w GD prawie nie ruszane. Poziom normalny wersja PL.
Edit: https://www89.zippyshare.com/v/GEmOqgq8/file.html Paladyn 73 lvl przed 4 rozdziałem(wystarczy pogadać z Vatrasem i naprawić oko innosa), 2H + kusza (100%), nauczone wszystko co potrzebne z wyjątkiem jubilerstwa i oprawiania smoków. Dary od bogów odebrane, bonusy z kucia broni wszystkie. Skończone wątki poboczne: pustynia, las, kopalnia, świątynia, dolina cieni, zaginiony brat, wybite orki wokół zamku, zdobyte wszystkie sfery. Zepsute jedno zadanie z dołączeniem Bartoka do myśliwych plus zbyt wcześnie zrobiona misja z asystentem Lutero przez co nie można kontynuować wątku gildii kupców w rozdziale 4. Własny obóz gotowy aby zaprosić Talbina w 4 rozdziale. Poziom normalny wersja PL.

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poszukuję save'a z końcówki 1 rozdziału na poziomie legendarnym. Bardzo bym chciał, żeby save był pod łuk/2h zręczność.

Busz

Busz

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam , potrzebuje sav'e  4 roździał  początek  pod zręczność 1h. Zapomniałem o pewnej lokacji po której uaktywnia się portal po zabiciu Kruka.Chciałbym zobaczyć czy ten wątek jest wart zachodu słońca , jakieś ciekawe bronie/zbroje można zdobyć.

Igunia1988

Igunia1988

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Igunia1988
https://www89.zippyshare.com/v/r7MTZaAq/file.html Paladyn 61 lvl 2H + kusza przed pustynią. Zrobiony las, kopalnia orków i św śniącego, orki w GD prawie nie ruszane. Poziom normalny wersja PL.
Edit: https://www89.zippyshare.com/v/GEmOqgq8/file.html Paladyn 73 lvl przed 4 rozdziałem(wystarczy pogadać z Vatrasem i naprawić oko innosa), 2H + kusza (100%), nauczone wszystko co potrzebne z wyjątkiem jubilerstwa i oprawiania smoków. Dary od bogów odebrane, bonusy z kucia broni wszystkie. Skończone wątki poboczne: pustynia, las, kopalnia, świątynia, dolina cieni, zaginiony brat, wybite orki wokół zamku, zdobyte wszystkie sfery. Zepsute jedno zadanie z dołączeniem Bartoka do myśliwych. Własny obóz gotowy aby zaprosić Talbina w 4 rozdziale. Poziom normalny wersja PL.

Szukam sejwa z końca 1 rozdziału postaci budowanej pod maga(bez gildii), wersja 66.2 PL.

Mam problem z twoim save nie masz tabliczki dzieki ktorej moglabym 2ejsc do swiatyni w obozie bandytow w jarkendarze i nie moge ukonczyc zadania co zrobic w tej sytuacji czy jakos inaczej mozna sie tam dostac?

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Vaquanish

Zapisy gry
#206 2018-07-21, 13:24(Ostatnia zmiana: 2018-07-21, 14:25)
@Igunia1988 Jakie zadanie tam masz? Użyj pierścienia teleportacji do św adanosa, przeniesie Cie do sali gdzie był Kruk. Tam chyba będzie zepsute zadanie z gildią kupców(Lutero w 4 rozdziale się nie odezwie), zakończyłem zadanie z asystentem Lutero w 3 rozdziale a powinno się to w 4 zrobić.
EDIT: Sprawdziłem i z tym pierścieniem normalnie zrobisz to zadanie, ta tabliczka znikła z eq po tym jak otworzyłem te drzwi jeszcze w 2 rozdziale, nie wiem czy to normalne.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Busz  jeśli chodzi o zadanie zaginiony brat to straciłeś troche bo można tam zdobyć (bodajże) najlepszą broń 1h 2h i bardzo dobry pancerz chyba najlepszy dla woja i najlepszy dla maga (zależy od klasy)
 jeśli nie wykonałeś go w 4 rozdziale to możesz wykonać w innym np w 7

windu84

windu84

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

windu84

Zapisy gry
#208 2018-07-31, 16:16(Ostatnia zmiana: 2018-07-31, 22:30)
Witam potrzebny mi save 66.2 sp 1.7 pod koniec 2 rozdzialu z wyczyszonym jarkendarem, khorinis i gd.
bez wyczyszczenia i najlepiej bez rozpoczecia watku orkow i pustyni adanosa i zimowej lokacji. na łatwym postac niewazne pod jakie staty zmienie na swoje kodami.
Chyba ze jest ktos w stanie naprawic ten save https://megawrzuta.pl/download/516935fbcc5e0e8a34a2cfdc784bfca5.html   pliki odzyskalem po formacie jednak sa uszkodzone i niepotrafie ich naprawic:)

Edit down 
@Jao

slyszalem ze sa problemy jak sie zaczne bawic konsola i zapisze w aktualnym stanie gry, ale powiem ci ze bez tej konsoli zauwazylem wiecej problemow. Ani razu mi sie nie udało przejsc returninga bez odpalenia MARVINA. rekordowe minimum u mnie to 3. Oczywiscie nie uzywalem go do zmiany statystyk czy podobnych tylko np jak sie jakis item nie pojawi na mapie (mlot adanosa) zniknie item z inventory lub niewiedza własna pozbieranie wszystkich itemow z jergena w 4 rozdziale bez mozliwosci ozywienia. Ten mod ma tyle sprzecznosci i blokad ze 1 ruchem mozesz juz zaczynac grac od nowa lub wczytywac, A jesli o tym niewiesz ze zawaliles bo idziesz dalej i potem zdziwienie :) To tylko moje zdanie ktore jest malo wazne :D , sam nie pochwalam MARVINA

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W razie czego - polecam ci zaakceptować staty, jakie dostaniesz, i nie bawić się kodami. Uwierz, nie warto.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Dragen

Dragen

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzień dobry
Chciałbym się spytać czy nie miał by ktoś podać save z końca 2 rozdziału lub początku 3 .
Prosił bym najchętniej postać pod maga
Z góry dziękuje

dzodzo9797

dzodzo9797

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuje save z 3 rozdziału, obojętnie jaka gildia, najlepiej z nierozpoczętym wątkiem mapy adanosa,pustynia,itd może być rozpoczęty wątek z orkami, jak ktoś ma to proszę :D

Busz

Busz

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś sav'a nekromanta 2 rozdział poziom trudny/legendarny ?
Wersja PL

ch1nn

ch1nn

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
potrzebuje save w 1 rozdziału gry na normalnym pod zręczność i bronie 2h, co ważne po krwawych kielichach i po gildii zabójców

dzodzo9797

dzodzo9797

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ktos save z 4 rozdziału? może być początek, srodek, koniec. Obojętnie jaka klasa

dzodzo9797

dzodzo9797

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś save z 4 rozdziału? może być początek, środek, koniec. Obojętnie jaka klasa, albo koniec 3 rozdziału po pustynie,dolinie cieni, lessie assasynów

mmichal123

mmichal123

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam mam pewien problem ponieważ kiedy włączam pobrany save pisze mi że gra sie skończy za 3 2 1 i wywala mnie do menu jakieś porady jak to naprawić

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Save jest najwidoczniej z innej wersji.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

mmichal123

mmichal123

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ktoś savy z wersji 2.66.3 najlepiej mag albo wojownik z urizielem

Busz

Busz

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak