Problem z nieśmiertelymi mobami w Gothic 1: Edycja Rozszerzona. 1805 5

O temacie

Autor Nostratus

Zaczęty 10.06.2016 roku

Wyświetleń 1805

Odpowiedzi 5

Nostratus

Nostratus

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Założyłem konto na forum ponieważ mam problem z modem o nazwie Gothic 1 Edycja Rozszerzona, niedawno go zainstalowałem i miałem ochotę w niego pograć, lecz rozgrywkę rujnują nieśmiertelne potwory. Nie da się ich zabić zwykłą bronią, jedynie w konsoli dzięki "kill". Instalowałem moda według instrukcji, na kilka sposobów i ten problem się powtarza. Modyfikacja wydaje się fajna, lecz omawiany błąd rujnuje gameplay. Szukałem w google odpowiedzi na te pytania, również pytałem się theModders.org na fb, ale zero odzewu, więc może tu dostanę jakieś wskazówki. Jeśli wiecie co i jak to prosiłbym o pomoc, z góry dziękuje za poświęcony czas.
Pozdrawiam.

Splash

Splash

Moderator
posty4210
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
A może zadajesz im za małe obrażenia?

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Nostratus

Nostratus

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie pojawia się nawet ich pasek zdrowia. Czerwony napis z ich nazwą a na górze nic. Sprawdzałem już czy przypadkiem nie mam za mały dmg, ale nie. Biłem Kretoszczura przez kilka minut i wciąż jest tak samo.

Splash

Splash

Moderator
posty4210
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Ustaw tryb zgodności z Windowsem XP i uruchamianie jako administrator w starterze oraz Gothicu. Jeśli to nie pomoże, to nie wiem, co może sprawiać problem.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Nostratus

Nostratus

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ustawiłem, dalej jest to samo. Możliwym jest to, że ten błąd jest spowodowany tym, że mam wersję Gothic 1 GOG?

Post połączony: 2016-06-10, 18:05
Zainstalowałem innego Gothica, zrobiłem wszystko ale wciąż moby są nieśmiertelne.

Lobart

Lobart

Użytkownicy
Unlimited Team
posty17
Propsy7
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Unlimited Team
Próbowałeś zmieniać sobie w konsoli siłę na 1000 np ?
W początkowym etapie gdy nie mam umiejętności posługiwania się bronią oraz nawet 10 pkt siły więc nie zadajmy żadnych obrażeń . Podbij trochę siły itp a wtedy  możesz pogadać .

Zapraszam na oficjalną stronę Unlimited Team.
Znajdziecie tam informacje i screeny z naszych projektów m.in. Remake Mod.
http://unlimitedteam.y0.pl/

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry