Tworzenie modyfikacji (GII NK)- zbieram chętnych (zostań częścią tego projektu) 1707 3

O temacie

Autor kamil1994muzyk

Zaczęty 9.06.2016 roku

Wyświetleń 1707

Odpowiedzi 3

kamil1994muzyk

kamil1994muzyk

Użytkownicy
posty3
Propsy1
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
Tworzenie modyfikacji,
tytuł roboczy "Osada"

Drodzy Forumowicze, Szanowni Fani serii Gothic

ostatnimi czasy powróciłem wspomnieniami do czasów gimnazjum i liceum kiedy to z wielkim zaangażowaniem grałem w pierwszą i drugą część Gothica. Zainteresowałem się także modami. Z wielkim żalem stwierdziłem, że większość, mimo, iż ciekawie się zapowiadała i posiada ciekawą fabułę oraz pomysły, nie dawała idealnej satysfakcji z gry poprzez złą jakość wykonania poszczególnych elementów.
Chciałbym zebrać grupę ludzi, którzy chcieliby wraz ze mną stworzyć modyfikację w pełni profesjonalną. Jako, że mój umysł jest bardziej humanistyczny niż ścisły, ja zająłbym się stroną fabularną i treściową (będą brane pod uwagę wszelkie sugestie grupy). Przedsięwzięcie nie jest nastawione na jakikolwiek zarobek, liczę więc na ludzi pełnych pasji, zakochanych tak jak ja w tej cudownej grze.
Przedsięwzięcie jest spore, wchodzi w grę cały panel nowej fabuły, nowe postaci, zadania, nowe tekstury i animacje. Jestem studentem Akademii Muzycznej we Wrocławiu, studiuję kompozycję; stworzyłbym zupełnie nową muzykę dotyczącą nowej fabuły, zająłbym się także realizacją nagrań ścieżek dialogowych w profesjonalnym studiu. W planach zakładam zatrudnienie pana Jacka Mikołajczaka do użyczenia głosu Bezimiennemu (podczas nowych przygód poznamy jego imię), bo uważam, że głos głównego bohatera musi pozostać niezmieniony.
Projekt w założeniu miałby rozpocząć się od sierpnia. Osoby, niezbędne do realizacji projektu:

kierownik produkcji
nadzór merytoryczny (JA)
kierownik artystyczny (szkice i koncepcje)
graficy (2D/3D) (modelowanie, tekstury, animacja, edycja świata)
programista (skrypty kierujące)
muzyka (JA)

Szukam osób zaawansowanych w swojej branży (każdą propozycję rozważę), otwartych, oczywiście z umiejętnościami współpracy, a w zależności od stanowiska z umiejętnościami przywódczymi. Propozycje i zgłoszenia kierujcie na maila kamil1994muzyk@gmail.com

Serdecznie pozdrawiam, mam nadzieję, że stworzymy zgrany zespół

Kamil

Revo16pl

Revo16pl

RaveN Studio
posty101
Propsy100
ProfesjaGrafik 3D
  • RaveN Studio
podeślij jakieś próbki swojej muzyki może będę miał propozycję dla ciebie.

Lobart

Lobart

Użytkownicy
Unlimited Team
posty17
Propsy7
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Unlimited Team
No no ambitne plany masz . Powodzenia .
Myślę że zależnie od fabuły stworzenie takiego moda zajmie wam wiele czasu .
No ale jeśli uda ci się stworzyć to co planujesz to z chęcią zagram .

Zapraszam na oficjalną stronę Unlimited Team.
Znajdziecie tam informacje i screeny z naszych projektów m.in. Remake Mod.
http://unlimitedteam.y0.pl/

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaprząc samego Bezimiennego do podkładania głosu ? Grubo
Powodzenia.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry