Mistrzostwa Euro 2016. 56166 214

Ankieta

Czy Polska przedrze się i wyjdzie z grupy w pocie czoła?

Tak, dzięki wszystkim zwycięstwom.
5 (11.6%)
Tak, wejdzie. Zajmując 2 miejsce.
18 (41.9%)
Nie, dostanie wpierdol od wszystkich przeciwników.
6 (14%)
Zajmą 3 miejsce, ale prezydent Duda przekupi FIFE i awansują.
14 (32.6%)

Głosów w sumie: 43

O temacie

Autor Zireael

Zaczęty 6.06.2016 roku

Wyświetleń 56166

Odpowiedzi 214

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Czas na przerwę od świata wirtualnego, czas na emocje i nerwy.  :P

Głosujcie i piszcie czego oczekujecie, i czego się spodziewacie na ME. Czy faktycznie jesteśmy mistrzami Europy? Czy to tylko początek prawdziwej walki? Jedno wiemy, będzie ciężko.

Nadzieje są wielkie, media szaleją, mamy Lewandowskiego, gwiazdę futbolu niemieckiej ligi. Król strzelców, wicelider strzelców LM i...Wbity pięciopak do siatki w 9min. Może ten sukces się powtórzy na ME?  :D

Mamy niestety kontuzjowanego Rybusa, chociaż nie wiem czy mamy się martwić, mamy innych zawodników, którzy mogą się wykazać. Kontuzja Krychowiaka, ale pojedzie na Euro, może nawet dzisiaj zagra z Litwą. Wszołek też nie pojechał, to też dla nas strata.

Ja właśnie wziąłem sobie udział pewnym konkursie, gdzie można wygrać PS4. Zabawa polega na typowaniu meczy Euro.  :)
Życzcie mi abym wygrał.  :D

Pozdrawiam.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Dlaczego nie ma opcji "Chuj mnie to obchodzi"?

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Jak cię to "Chuj obchodzi" to na chuj się wypowiadasz?

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Jak cię to "Chuj obchodzi" to na chuj się wypowiadasz?
+1

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Gadanie, że Polska ma szanse wygrać ME to czysty debilizm. Z Niemcami nam się raz udało i już wszyscy się jaraja. A nie grali wtedy w optymalnym składzie. Nasi zawodnicy maja długi i męczacy sezon, a po sparingach widać w jakiej są formie. Nie mamy szans z Hiszpanią, Francją (która moim zdaniem wygra impreze) czy Włochami. Sukces bedzie jeśli wyjdziemy z grupy, nie ma szans na nic więcej.

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)
Z Irlandią będzie remis pewnie po 0, Niemcy ograją nas min. 2:0 a z Ukraińcami wygramy jedną bramką.
Bedziemy mieć 4 pkt'y i gorszym bilansem odpadniemy.
Teraz nie musicie nawet oglądać.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Przecież wyjdziemy z 3. miejsca z grupy. Nie zapominajcie, że jest 6 grup.

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)
Fakt tego nie wziąłem pod uwagę ,dzięki za przypomnienie.

KornikS

KornikS

Użytkownicy
posty104
Propsy72
NagrodyV
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Moim skromnym zdaniem mamy (i to nie małe) szanse na wyjście z grupy. Co prawda sparingi nie porywały, aczkolwiek my także graliśmy mniej więcej w połowie optymalnym składem. I bardzo dobrze, gdyż te mecze zbytnio się nie liczą, a na wczorajszym spotkaniu kontuzji uległ jeden z czołowych zawodników reprezentacji - Grosicki. Jego występ w meczu z Irlandią stoi teraz pod wielkim znakiem zapytania, a czy zagra dowiemy się zapewne tuż przed samym spotkaniem. Jeśli chodzi o naszą grupę, to tak jak każdy najbardziej przejmowałbym się Niemcami. Mamy to szczęście, że nawet porażka z nimi nie oznacza naszej eliminacji (przy pozytywnych rezultatach pozostałych meczy). Oglądając ostatnie sparingi innych reprezentacji, które się zakwalifikowały do Euro też nie odniosłem wrażenia żeby ich gra była na jakimś światowym poziomie. Każdy boi się po prostu o swoją dupę i nie chce się nadwyrężać żeby potem przez kontuzję nie oglądać meczy z ławki.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
mnie zastanawia, czy to jest pech czy spisek że zawsze na helmutów trafiamy.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

KornikS

KornikS

Użytkownicy
posty104
Propsy72
NagrodyV
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Przeznaczenie...

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
przeznaczeniem jest dostawać wpierdol od niemców? xD
stawiam 1:1 w następnym z nimi meczu.

KornikS

KornikS

Użytkownicy
posty104
Propsy72
NagrodyV
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
1:1 w pełni by mnie satysfakcjonowało, ale nie będę ukrywał że liczę na więcej. Na pewno u każdego pojawiłby się zaciesz, gdyby orzełki pokazały, że ten ostatni mecz z Niemcami w Wawie nie był tylko jednorazowym wybrykiem.

Swoją drogą, jeśli tak dalej pójdzie to Niemcy nie będą mieli kogo wystawić do tego meczu. Pierwszy trening po przylocie do Francji i kontuzja obrońcy Antonio Ruediger'a. Oby tak dalej...

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
błagam, życzenie kontuzji jest jednak złe... jak już to niech się strują czymś, krwawa biegunka, amnezja, ale ścięgna, kości, stawy niech ocaleją xD

KornikS

KornikS

Użytkownicy
posty104
Propsy72
NagrodyV
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Och, wybacz. Te "Oby tak dalej" nie miało zabrzmieć jak życzenie. Coś bardziej w formie ironii.

Reżyser kina akcji

Reżyser kina akcji

Użytkownicy
posty5
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wyjście z grupy jest jak najbardziej realne, zwłaszcza, że mamy znacznie lepszą i bardziej doświadczoną kadrę niż poprzednio.Ukraina i Irlandia do ogrania, ale z Niemcami dostaniemy srogi wpierdol.Dalej trafimy pewnie na jakąś Francję i po zawodach.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
:F a ja i tak wiem ze chuj z tego bedzie :ok:
No ale miasteczko kibica bedzie, takze jest okazja wypić jedno CAŁE piwo

KornikS

KornikS

Użytkownicy
posty104
Propsy72
NagrodyV
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
No to nie ma co już spekulować, trzeba czekać do pierwszego meczu i wszystko wyjdzie w praniu.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Hiszpanie przegrali z Gruzją 0-1. Ciekawy zbieg okoliczności.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
https://www.youtube.com/watch?v=ZlqhunY1BnY

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

0 użytkowników
Do góry