Niezgodny rozmiar klasy 2398 5

O temacie

Autor Siemekk

Zaczęty 2.06.2016 roku

Wyświetleń 2398

Odpowiedzi 5

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Otóż po krótkim zastoju włączyłem jednego z 3 gothiców do modowania które mam na kompie. I akurat w tym wyskakuje mi taki błąd:

O co chodzi :F w tym gothicu daje tylko sprawdzone skrypty a tu takie coś, nawet nie wiem skąd się to wzięło, oraz gdzie szukać błędu bo zSpy nie jest pomocny a wyszukiwanie w notepadzie 804 i 800 nic nie daje :F

2)Takie szybkie pytanie jaki w gothicu 2 perk odpowiada za reakcję a raczej jej brak. W g1 jest to No_React a w g2 nie mogę znaleźć :)

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Dodałeś do klasy c_npc jakąś zmienną?

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Aż tak durny nie jestem :F robiłem nawet reinstall ikarusa ale nic to nie dało. (ostatnia zabawa to było wyciąganie NoReact z g1)

FOgidel

FOgidel

Użytkownicy
posty60
Propsy100
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
No coś masz zrobione, że klasa C_NPC ma za duży rozmiar (wiem, że masz to napisane i nie jest to żadne odkrycie).

A co do drugiego, to możesz go po prostu wyłączyć (Perc_Disable, czy jakoś tak, gdzieś będzie).

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Przejrzyj klasę C_NPC. Tam znajdziesz błąd.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Tak możecie mnie zabić, pobić, zgwałcić itp. ;___; problem leżał w pliku Constants.d D:
Do zamknięcia.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry