Crash gry po założeniu zbroi 1567 4

O temacie

Autor Kurgan

Zaczęty 28.03.2016 roku

Wyświetleń 1567

Odpowiedzi 4

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Kurgan

Crash gry po założeniu zbroi
2016-03-28, 16:41(Ostatnia zmiana: 2016-03-28, 23:37)
Po założeniu lekkiej zbroi nowicjusza(przeniesionej do g2) wywala mi gre do pulpitu  z takim błędem http://ifotos.pl/z/swqqqsa/ co może być powodem tego błędu? Dodam że wszystkie inne przeniesione pancerze działają bez problemu

Łeb jest mój, no i chuj.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
ASC not found. Mówi Ci to coś?

Spoiler
ASC nie znaleziony.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tyle to ja sam zrozumiałem, problem w tym że wszystko ładnie skopiowałem z folderów GI i wkleiłem do odpowiednich folderów w GII a błąd wywala, raz sobie jakoś poradziłem i wyglądało na to że będzie działać ale po założeniu zbroi zamiast zbroi lekkiej miałem model zbroi Lestera.

Łeb jest mój, no i chuj.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Zbroje muszą mieć oryginalne nazwy. Gothic nie wywali błędu, bo tak mu się chce. To nie jest człowiek, żeby miał zmiany nastroju.

Takie nazwy, które się nie powtarzają. Np. ITAR_LESTER.ASC oraz ITAR_LESTER_2.ASC

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Poradziłem se, dopisałem do asc HUM_NOV_ARMOR_V0 i działa  :D dzięki za pomoc.

Łeb jest mój, no i chuj.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry